USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

SunExpress 15 binden aşkın kişiyi deprem sahasından tahliye etti

Türk Hava Yolları (THY) ve Lufthansa'nın eş kuruluşu SunExpress, Kahramanmaraş merkezli depremlerin önceki gününden itibaren meydana getirilen seferlerle 15 binden aşkın ferdin bölgeden tahliyesini sağladı.

SunExpress 15 binden aşkın kişiyi deprem sahasından tahliye etti
23-02-2023 14:05
İstanbul

SunExpress'ten meydana getirilen açıklamada, depremlerin meydana geldiği günden itibaren 330'dan bir tomar iane uçuşu gerçekleştirildiği belirtildi.

Bu seferlerle, depremlerden etkilenen 15 bini bir tomar bireyin bölgeden tahliyesinin sağlandığı, 6 bin 500'den bir tomar kontrol istirdat görevlisi ve esenlik kadrosunun ve çıkışlı şirketler tarafından gönderilen 208 titrem iane malzemesinin facia bölgelerine parasız taşındığı bildirildi.

Açıklamada, "SunExpress başkaca DPD, FIEGE, time:matters, CB Customs Broker GmbH ve Lufthansa Cargo işbirliğiyle Almanya'da yaşama geçirdiği 'Birlikte Destek Oluyoruz' inisiyatifi kapsamında Frankfurt'tan Antalya'ya hususi kargo uçuşlarıyla battaniye, hıfzıssıhha ve besin kabilinden ferdî bağışların da deprem sahasına ulaştırılmasını sağlıyor." ifadesi kullanıldı.

SunExpress'in deprem alanından parasız tahliye uçuşu uygulamasını 1 Mart'a denli sürdüreceği tamlanan açıklamada, Adana, Diyarbakır, Gaziantep, Kayseri, Malatya, Hatay ve Mardin kalkışlı hepsi ülke içi uçuşlar düşüncesince SunExpress genel ağ sitesi ve hareketli uygulaması üstünden parasız ayırtma yapılabildiği kaydedildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ

Active Server Pages error 'ASP 0126'

Include file not found

/puan.asp, line 499

The include file 'json/puan_59200_0_2.html' was not found.

GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler