USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Sözlü saldırıya uğrayan hemşireden örnek davranış

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde mevcut hususi ortak hastanede etkin hemşire, pestil yakınının namzet şiddetine verilen kaldı. Zeynep hemşire pestil yakınına şikayetçi olmaktan çıkmaz hayvanlarına çaça yardımında bulunması amacıyla vazgeçerek uzlaştı.

Sözlü saldırıya uğrayan hemşireden örnek davranış
17-12-2021 18:52

Kdz Ereğli'de mevcut hususi birlikte hastanede etkin Zeynep Kılıç, çalışmış olduğu esnada marazlı yakınının aday şiddetine verilen kaldı. Saldırı daha sonra Zeynep hemşire vatandaştan şikayetçi oldu. Başlayan adli proses cevabında Zeynep hemşire ile adı açıklanmayan yurttaş ortada ahenk sonucu çıktı.

Çıkan ahenk cevabında Zeynep hemşire namına aday şiddette mevcut vatandaştan bakıma kadın hayvanlara abla yardımında bulunması istedi. Bunun için yurttaş Kdz Ereğli Gönülden Hayvan Sevenler Derneği'ne abla bağışı yaptı. Kdz Ereğli Gönülden Hayvan Sevenler Derneği Başkanı Belgin Alcan ve üyeler örnek davranışından ötürü Zeynep hemşireyi çalışmış olduğu hastanede görüşme etti. Çiçek ve hazırladıkları Teşekkür belgesini Zeynep hemşireye verici Belgin Alcan namına örnek davranışından teşekkürname etti.

Kdz Ereğli Gönülden Hayvan Sevenler Derneği Başkanı Belgin Alcan, geçmiş kere hakeza birlikte şeyle karşılaştıklarını, Zeynep hemşireye meydana getirilen şiddetten ötürü kalbi kırık olduklarını tabir etti. Alcan konuşmasında, “Yaşadığınız bu vakadan ötürü baş döndürücü üzüldük. Ama bu vakası bu halde çevirmesini çıkmaz hayvanlarına yönlendirmesi baş döndürücü iyi birlikte duyarlılık. İnanılmaz birlikte müeddep düşün aslında. Biz geçmiş kere hakeza birlikte şeyle karşılaşıyoruz. Böyle birlikte taleple geliyorlar bize. Biz size bu manada teşekkürname eylemek istedik. Hem bu farkındalığı da ulaştırmak yapılabiliyorsa gayrı şahıslara da örnek olması açısından teşekkürname eylemek istedik. Yaşadığı hız elbette ki baş döndürücü üzücü. Şiddetin rastgele türlüsü kişiye hayvana şiddete filhakika karşıyız. Hiçbir canın bambaşka birlikte dirilik üstünde hız uygulaması maddesel içsel tek şiddetin uygulanmaması. Ama bunu çıkmaz hayvanlarına yararına çevirmiş olmasından ötürü namına yeniden baş döndürücü teşekkürname eylemek istiyorum. Hazırladığımız teşekkürname belgesini arz eylemek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Zeynep Kılıç ise hakeza birlikte vakadan sonraları hayvanlara faydası olmasından ötürü sevindiğini söyleyerek, “Faydam bulunmasına baş döndürücü sevindim, çirkin birlikte fenomen yaşadık. Bir marazlı yakını aday şekilde şiddetine verilen kaldığı, şiddete verilen kalınca da birlikte adli proses oluştu. Adli proses cevabında da telif sonucu çıktı. Beyefendiden de derneğe armağan yapmasını istenildi. Bağış karşılığında da kendileri bana teşekkürname etmeye geldiler” dedi.
Konuşmaların peşi sıra cemiyet yöneticileri Zeynep hemşireye teşekkürname belgesini arz etti.

Vedat Kılıç
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler