USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Siyasilerden Covid-19’a yakalanan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a geçmiş olsun mesajı

Siyasiler, Covid-19'a yakalandığını duyuran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yayımladıkları mesajla geçmiş olsun dileklerini iletti.

Siyasilerden Covid-19’a yakalanan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a geçmiş olsun mesajı
05-02-2022 17:24
Siyasiler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Covid-19'a yakalandığını açıklaması hakkında geçmiş olsun mesajı yayımladı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter hesabından meydana getirdiği paylaşımda, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve kıymettar benzeri Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi, hayatları süresince verdikleri mücadeleyle herhangi bir muhtelif sıkıntıyı beraberce aşmışlardır. Allah'ın izniyle, güneş tacı virüsü de beraberce atlatacaklardır. Rabbim, çabuk sürede iflah versin inşallah” ifadelerini kullandı.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Twitter hesabından meydana getirdiği paylaşımda, “Sayın Cumhurbaşkanım, Rabbim, Şâfî adı şerifi ile size iflah versin. Rabbim, herhangi bir muhtelif hastalıktan ve kötülükten sizi korusun. Rabbim, merhamet, korunum ve iflah elini üzerinizden tek çekmesin...Âmîn. Aziz Türk milletinin ve bilumum mazlumların duası sizinledir” ifadelerine arazi verdi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık ise toplumsal iletişim araçları hesabından meydana getirdiği paylaşımda, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve kıymettar benzeri Emine Erdoğan Hanımefendi'ye geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, Allah'tan iflah diliyorum” dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Twitter hesabından meydana getirdiği paylaşımda, “Sayın

Cumhurbaşkanımıza ve Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi'ye geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Bugüne derece dayanıklı aşırı kötülüğü mağlup ettiği üzere bu virüsü de yenecektir. Allah'tan çabuk şifalar diliyorum” cümlelerine arazi verdi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ise meydana getirdiği paylaşımda, “Covid-19 testi fazlalık çıkan Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve kıymettar benzeri Saygıdeğer Emine Erdoğan Hanımefendi'ye geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, çabuk şifalar diliyorum. Rabbim sizleri başımızdan kem etmesin” dedi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Twitter hesabından meydana getirdiği paylaşımda, “Geçmiş olsun Sayın Cumhurbaşkanım. Milletimizin ve hepsi mazlumların duası sizinle. Rabbim size, kıymettar eşinize ve hepsi hastalarımıza iflah versin” dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, toplumsal paylaşım sitesi Twitter'dan meydana getirdiği paylaşımda, “Sayın Cumhurbaşkanımıza ve kıymettar Hanımefendi'ye Allah'tan çabuk şifalar diliyorum. Milletimizin duaları herhangi bir sonsuz Sayın Cumhurbaşkanımızla” ifadelerini kullanıldı.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Twitter hesabından meydana getirdiği paylaşımda, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve kıymettar benzeri Sayın Emine Erdoğan Hanımefendiye Rabbimden çabuk şifalar diliyorum. Allah sizi başımızdan kem etmesin” dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy toplumsal medyadan meydana getirdiği paylaşımda, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Hanımefendi Sayın Emine Erdoğan'a geçirdikleri yorgunluk zımnında geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Hafif halde süreci tamamlayacakları inancıyla sağlıklı, sağlıklı levent boylu ömürler dilek ediyorum” laflarını kullandı.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer yerine Milli Eğitim Bakanlığının toplumsal iletişim araçları hesabından meydana getirilen paylaşımda, “Sayın Cumhurbaşkanı'mız ve kalburüstü benzeri Emine Erdoğan Hanımefendi'ye geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, Rabb'imden kendilerine çabuk şifalar diliyorum” ifadelerine arazi verildi.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Twitter hesabından meydana getirdiği paylaşımda “Covid-19 sınav neticeleri fazlalık çıkan Sayın Cumhurbaşkanımız ve saygıdeğer benzeri Emine Erdoğan Hanımefendiye Rabbim'den çabuk şifalar diliyorum, dualarımız sizinle” ifadelerini kullandı.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Twitter'dan meydana getirdiği paylaşımda, “Sayın Cumhurbaşkanımız

Recep Tayyip Erdoğan'a ve kıymettar benzeri Emine Erdoğan Hanımefendi'ye geçmiş olsun, Allah'tan çabuk şifalar dilerim” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, toplumsal iletişim araçları hesabından meydana getirdiği paylaşımda, "Geçmiş olsun Sayın Cumhurbaşkanım… Size ve eşiniz Saygıdeğer Hanımefendi'ye çabuk şifalar diliyorum. Milletimizin duaları sizinle…" dedi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ise, “Dualarımız sizinle efendim” ifadelerini kullandı.

Huzeyfe Tarık Yaman
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler