USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Sinem Çiçek’in şüpheli ölümü! Yeni detaylar ortaya çıktı

İzmir’de defa üstünde yığılmış bulunduktan sonradan yaşamını kaybeden 18 yaşındaki Sinem Çiçek’in şüpheli ölümünde toy detaylar ortaya çıktı. Yeğeninin dostlarının çatışık konuştuğunu, Sinem’in sonuç görüntüsünde binmiş olduğu tanıdık alkan arabanın ki

Sinem Çiçek’in şüpheli ölümü! Yeni detaylar ortaya çıktı
15-08-2022 22:03
İzmir’de kez üstünde yığılmış bulunduktan sonradan yaşamını kaybeden 18 yaşındaki Sinem Çiçek’in şüpheli ölümünde toy detaylar ortaya çıktı. Yeğeninin dostlarının çatışık konuştuğunu, Sinem’in sonuç görüntüsünde binmiş yer aldığı tanıdık alkan arabanın kime ilişik bulunduğunu öğrenemediklerini ve Sinem baygınken yakınında mevcut şahsı da tanımadıklarını tamlayan hala Pınar Doğrucu, “Yeğenim baygınken biraz bireyin adını zikretmiş. Bu çelişkilerin ortak an evvel çözülmesini istiyoruz" dedi.Abone ol

İzmir'de canlı 18 yaşındaki Sinem Çiçek, 26 Temmuz'da iş görüşmesi düşüncesince Bornova'daki ortak restorana gitti. Akşam eve dönmeyince endişelenen ailesi, kaybolma başvurusunda bulundu. Çok geçmeden kızlarının kez üstünde yığılmış biçimde bulunup hastaneye irsal edildiğini öğrenen aile, doğrudan hastaneye gitti. Sinem kâffesi müdahalelere karşın olayın devrisi haset yaşamını kaybederken, kanında faziletli oranda narkotik yer aldığı belirleme edildi. Öte taraftan Sinem polisler çeşidinden bulunduğunda yakınında da kimlik kanlı, yüzünde zedelenmek izleri bulunan motosikletli ortak insan belirleme edildi. Üzerinde Sinem’in el telefonu mevcut ve gözaltına tahsil edilen Burak K. "gasp" suçundan tutuklandı. Olayda sert aşırı şüpheli gestalt olduğuna özen çekici hala Pınar Doğrucu ise bu çelişkilerin ortak an evvel çözülerek suçluların ukubet almasını istedi.

“Arkadaşlarının ifadeleri çelişkili”
Yeğeninin motosiklet kabul etmek istediğini, bu nedenle de görüngü haset iş görüşmesine gittiğini tamlayan Pınar Doğrucu, “Yeğenim kendine motosiklet kabul etmek istiyordu. İnternetten ikinci el motosiklet kabul etmek düşüncesince biriyle tanışmış ve motosiklet parasını kümelemek düşüncesince işe tahavvül etmek istemiş. Motoru alacağı insandan kendisini iş görüşmesine götürmesi düşüncesince ricada bulunmuş. Yeğenim 26 Temmuz'da o şahısla motora binip iş görüşmesine gitmiş ve işe alınmış. İş görüşmesi sonrası motorcu arkadaşına Helin diyerek ortak arkadaşının evine gideceğini söyleyip, kendisini oraya bırakmasını istemiş. Arkadaşı da yeğenimi bırakıp gitmiş. Bu da alıcı kayıtlarında var. Ancak yeğenimin arkadaşları Helin ve Berfin çatışık ifadeler kullanıyor. Arkadaşları Sinem'in eve damarsız ortak biçimde geldiğini söylüyorlar lakin kamerada evvel Sinem'in eve gittiği, sonradan dostlarının eve gittiği görülüyor. Ayrıca yeğenimi motorla bırakan arkadaşı da Sinem'in işe alındığı düşüncesince aşırı bahtiyar bulunduğunu söylüyor. Arkadaşları yeğenimin 10 bugün durup birinin motoruyla evden ayrıldığını tabir ediyor fakat alıcı kayıtlarında Sinem'in sağlıksız vakit evde durduğu ve motorla değil alkan ortak vasıtayla gittiği görülüyor” ifadelerini kullandı.

“Yeğenimin yakınında ortak şahıs bulunmuş”
Yeğenine ulaşamayan ailesinin kaybolma başvurusunda bulunduğunu ve peşi sıra kızlarının Ege Üniversitesi Hastanesinde tedaviye alındığını öğrendiklerini aktaran Doğrucu, "Sinem gece ezanı saatlerinde gidiş geliş polisleri çeşidinden yolda bulunmuş ve hastaneye irsal edilmiş. Sinem'in bedeninde aşırı koyu oranda narkotik bulunmuş. Böbrekleri batkınlık etmiş ve 42 aşama ateşi varmış. Doktorlar, yeğenimin dirimsel tehlikesinin faziletli bulunduğunu belirtmiş. Bu tam Sinem'in bulunmuş yer aldığı yerde mevcut Burak K. isminde şahıs da o tam karakolda tabir veriyormuş. Bu şahıs, görüngü durumunda Sinem'in 5-10 m. peşinde bulunmuş. Üzeri hunriz ve yüzünde boğuşma izleri varmış. Polisler çeşidinden yakalandığında üstünden Sinem'in el telefonu çıkmış. Ertesi devir de kâffesi müdahalelere karşın Sinem'i kaybettik” diyerek konuştu.

“Birkaç bireyin adını zikretmiş”
Yeğeninin polisler çeşidinden bulunduğunda nısıf yığılmış biçimde biraz bireyin isminden bahsettiğini öne devam eden hala Doğrucu, şöyleki konuştu:
"Yeğenim, Cengiz veya Cüneyt ile Ömer diyerek adlardan bahsetmiş. 'Bu eşhas nerede, bana hücum etmeye kalktılar' diyerek bağırmış. İsimlerini zikrettiğine gereğince tanımış yer aldığı bazıları de kabil lakin bizim tanıdığımız eşhas değil. Sinem'in arkadaşları çatışık konuşuyor. Sinem'i düzlük alkan arabayı devam eden insan ki bilmiyoruz. Sinem'in birlikte mevcut kişiyi tanımıyoruz. Sinem'in zikrettiği esame ki bilmiyoruz. Bunların ortak an evvel araştırılmasını istiyoruz. Bu olay, Sinem'in iş görüşmesine gittikten sonradan kaybolduğu sanılıyor fakat gestalt elan farklı. Bu vakada parmağı bulunan ki var ise olayın aydınlanması lazım. Burak K. isminde şahsın da gasp ve eşeysel istismardan değil cinayetten yargılanmasını istiyoruz. Sinem'in kız dostlarının telefonlarının incelenmesini istiyoruz. Bu kızlar Sinem'in toy tanıştığı kişiler. O arkadaşları da bu işin içre olabilir.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler