USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Sevgilisini külotlu çorapla öldürmüştü hanende Seçil vakasında gözde gelişme! Meğer..

İstanbul'da, emektar eş arkadaşı Semih Sevim'i başına vurduktan sonradan külotlu çorapla boğarak öldürücü hanende Seçil Çiftçi'nin işlediği cinayetle ilgilendiren gözde müşterek evolüsyon yaşandı. Soruşturma kapsamında, direktör Mustafa Nebi Filik'in de ifadesinin alı

Sevgilisini külotlu çorapla öldürmüştü hanende Seçil vakasında gözde gelişme! Meğer..
23-01-2023 17:08
İstanbul'da, emektar koca arkadaşı Semih Sevim'i başına vurduktan sonraları külotlu çorapla boğarak cellat hanende Seçil Çiftçi'nin işlediği cinayetle ilgilendiren gözde beraberinde evolüsyon yaşandı. Soruşturma kapsamında, direktör Mustafa Nebi Filik'in de ifadesinin alındığı öğrenildi.Abone ol

Türkiye'nin gündemine oturan Seçil Çiftçi'nin işlediği cinayette dünkü beraberinde evolüsyon yaşandı. Edinilen bilgiye uyarınca anket kapsamında direktör Mustafa Nebi Filik de cinayetle ilgilendiren tabir verdi.

HaberTürk'ten Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre; İstanbul Şişli’de, emektar koca arkadaşı Semin Sevim’i cellat ve ölü bedeni babasıyla beraberce Sancaktepe’de ormanlık bölgeye atan hanende ve manken Seçil Çiftçi’nin dosyasıyla ilgilendiren dünkü teferruat ortaya çıktı.

Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu’nun hususi haberine uyarınca kıya dosyası kapsamında direktör Mustafa Nebi Filik’in de ifadesi alındığı ortaya çıktı.

O isme ulaşıldı

Semih Sevim’in ölü bedeninin bulunmasından sonraları düzentileme önleyen İstanbul İl Alay Jandarma Komutanlığı ekipleri, cinayeti emektar kız arkadaşı Seçil Çiftçi’nin işlediğini belirlemişti. Olayla ilgilendiren incelenen tamamı linkler kapsamında direktör Mustafa Nebi Filik’in de namına ulaşıldı.

Seçil Çiftçi evinde kalmış

Yönetmen Filik'in, hem Seçil Çiftçi’yi bununla ortak maktul Semih Sevim’i tanımış olduğu ortaya çıktı. Jandarma ve savcılıkta ifadesi tahsil edilen Filik, Seçil Çiftçi’yi tanıdığını söyleyerek, "Seçil beraberinde çevrim Şişli’deki evimde kaldı. Evimin beraberinde odasını kiraladı. Daha sonraları ego ayrıldım. O beraberinde tane başına kalmaya başladı" dedi.

Semih ilkin onun yanına gitmiş

Semih Sevim'i, Seçil’in aracılığıyla tanıdığını tamlayan Filik, "Aralarındaki husumetten bilgim vardı. Hatta aralarındaki beraberinde dosyada Seçil lehine şahitlik ettim" söylediği öğrenildi. Semih'in yeğeniyle 24 Aralık haset özlük ofisine geldiğini özetleyen Filik, "Burada oturduk. Semih bana kendisini hata tanıdığımı söyleyerek çirkin beraberinde insanoğlu olmadığını belirtti. 24 Aralık 2022 ile 27 Aralık 2022 arası benim ofisimde kaldı" dedi.

Yönetmen Mustafa Nebi Filik, Semih’i en sonuç 28 Aralık akşamı gördüğünü belirterek, "Semih geceleyin ezanı saatlerinde ‘Seçil’in yanına gidiyorum’ sanarak yanımdan ayrıldı. Bir henüz sav alamadım. Kendisine ulaşmaya çalıştım. Çantası benim ofisimde kalmıştı. Telefonla kendisini aradım telefonu kapalıydı" dedi.

Ne bıçak ne de tabanca vardı

Bir çağ sonraları Semih’in akrabasının kendisini aradığını tabir fail Filik, Semih’e ulaşamadıklarını söylediklerini belirtti. Kendisi de, Semih’in en sonuç Seçil’in evine gittiği dediğini özetleyen Filik, "Jandarma ofisime erişince Semih’in ölüm ettiğini duydum. Semih yanımda bulunmuş olduğu müddet içre ve ayrılmış olduğu tam üstünde tabanca yahut bıçak görmedim" dedi.

Seçil Çiftçi, verdiği ifadesinde Semih Sevim’in fenomen haset namına bıçak çektiğini tez etmişti.

Ne olmuştu?

Semih Sevim, Tokat’tan 23 Aralık haset İstanbul’a geldi. Eski sevgilisi Seçil Çiftçi ile anlaşmak düşüncesince 26 Aralık haset çiçekle evine gitti. Ancak Sevim, Çiftçi kabilinden hapishane alınmayarak gönderildi. Çiftçi o anları da videoya aldı. 27 Aralık haset Seçil ve Semih’in mahkemelik oldukları mevzuyla ilgilendiren davaları görüldü ve duruşma april ayına ertelendi.

28 Aralık akşamı Semih Sevim, Seçil Çiftçi ile bahsetmek düşüncesince evine gitti. Olay bu tarihte meydana geldi. Çiftçi’nin iddiasına göre, namına tecavüz etmek talip Sevim’in kafasına ilkin sopayla vurup sonraları külotlu çorapla boğarak öldürdü.

Çiftçi, Sevim’in üstündeki etiket ve cep telefonunu parçalayarak attı. Çağırdığı babası C.Ç. ile beraberce Sevim’in cesedini Sancaktepe’de ormanlık bölgeye attı. Sevim’in ailesi Semih’e ulaşamayınca 30 Aralık haset Tokat’ta kaybolma başvurusunda bulundu. Semih’in ölmüş bedeni, 1 Ocak'ta bulundu. Kimliği meydana getirilen inç izi incelemesi sonrasında, 3 Ocak haset belirlendi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3355+13
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Alanyaspor3448+3
8Sivasspor3448-4
9Çaykur Rizespor3348-6
10Antalyaspor33450
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3337-3
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler