USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Seren Serengil rahatsızlığı neydi 46 kiloya düştü? Seren Serengil sonuç hali

İbo Show'un bu akşamki konuklarından bir tanesi de Seren Serengil olacak. 46 kiloya derece sakıt ve akıbet gayrimeskûn ile ruzname bulunan Seren Serengil'in yaşamı da nikbet konusu oldu. 50 yaşlarında bulunan Seren Serengil 3 kere resmi nikahla evliliğe ilk adımını attı Ozan Kaçmaz

Seren Serengil rahatsızlığı neydi 46 kiloya düştü? Seren Serengil sonuç hali
13-03-2022 16:08
İbo Show'un bu akşamki konuklarından bir tanesi de Seren Serengil olacak. 46 kiloya derece sakıt ve sonuç gayrimeskûn ile ruzname bulunan Seren Serengil'in yaşamı da nikbet konusu oldu. 50 yaşlarında bulunan Seren Serengil 3 kat resmi nikahla evliliğe ilk adımını attı Ozan Kaçmaz ile levent boylu müddet baş başa oldu. Peki kimdir Seren Serengil gündeş sevgilisi Mustafa Rahman Tohma kimdir, birçok yaşında?Abone ol

Bir süredir Dumping sendromu ile savaş fail ve geçtiğimiz aylarda cerrahi müdahale masasına yatan Seren Serengil adım adım emektar günlerine dönüyor. 46 kiloya derece sakıt Seren Serengil bugünlerde baştan sahnelere dönmenin mutluluğunu yaşıyor. Uzun süredir Beyaz TV'de Söylemezsem Olmaz programında  değerlendirme karşılayıcı Seren Serengil'in yaşamı da nikbet konusu oldu. 50 yaşlarında bulunan Seren Serengil usta aktör Öztürk Serengil'in kızı. 3 resmi dünyaevi karşılayıcı Seren Serengil'in Ozan Kaçmaz ile levent boylu borda bordaya evliliği oldu. şimdiki sevgilisi Mustafa Rahman Tohma kimdir, birçok yaşında?

Seren Serengil kimdir: 

Seren Serengil, 6 Nisan 1976 tarihinde İstanbul Amerikan Hastanesinde doğdu.

Ünlü beyaz perde sanatçısı Öztürk Serengil ve Nevin Teoman‘ın kızıdır. 4 yaşlarındayken anne-babası ayrılır. Çocukluğu Nişantaşı’nda annesinin indinde geçti.

Annesi sekiz sene baleye gönderdi, alışılmış piyano derslerimizi aldırttı. İstanbul’da Yıldız Kolejinde okuduktan sonradan Londra‘da, sonrada İsviçre’nin Montrö kentinde Buisness okudu. Anneannesi “Marcella” isminde borda bordaya İtalyandı, büyükbabası Türk, teyzeleri, kuzenleri bütünü İtalyan kültürüyle büyümüş. Annesi Nevin hatun Seren’i yoğun düzen beslemek için, Montrö’de rahibelerin okuttuğu, adamların olmadığı, köyde borda bordaya okula gönderdi. Ancak dü sene dayanabildi.

Seren Serengil 16 yaşlarında oyunluk dünyasına atıldı. 4 sene süresince Türkiye’nin en gailesiz assolisti kendisine sahnelere çıktı.İlk oyunluk deneyimine 16 yaşlarında İbrahim Tatlıses ile ayrımsız gazinoda assolist kendisine süregelen Seren Serengil hâlâ sonradan Emrah‘la sahnede ve dizilerde düet çalışmalarıyla da aşırı zevk topladı.

Türkiye ön kendisine 1990 senesinde Mehmet Aslantuğ ile başrolü paylaşmış olduğu köydeş güzeli borda bordaya gailesiz kızı canlandırdığı “Başka Olur Ağaların Düğünü” ünlü TRT dizisinde tanıdı.Seren Serengil 2000 senesinde televizyonlarda (TGRT) üç sene dünyaevi programı sundu; sonradan da (2012 31 ocak) ayrılan çiftleri barıştırma formatında Türkiye’deki ön sevda temalı dünyaevi programların sunuculuğunu yaptı. Yayın saati aşırı er sanarak işi bıraktı.

Sevgilisi Mustafa Rahman Tohma kimdir: Mustafa Tohma, 6 Kasım 1982 tarihinde Antakya'da dünyaya geldi. Aile işi bulunan ve kendisinin de ekincilik fakültesini bitirerek başladığı rençperlik kariyerine bitmeme etmektedir. Mısır, buğday, efsanevi yemi üretmekte bulunan Mustafa Tohma, ön senelerde boyunun levent boylu olması dolayısıyla karı arkadaşlarını kırmayarak borda bordaya birçok kere modellik yaptığını anlatım ediyor..Mustafa Tohma öz mesleği bulunan çiftçiliğe bitmeme etmektedir.

Evlilikleri :
1. Evliliği;2000 senesinde Ozan Kaçmaz‘la ile evliliğe ilk adımını attı dü sene sonradan 2002 de boşandılar.
2. Evliliği; hanende Cengiz İmren ile 2002 de evlendi, 3 sene sonradan 2005de boşandılar.
3. Evliliği; Seren Serengil 5 Nisan 2006’da Roma Konsolosluğu’nda Musa Aytun ile evlendi. dört sene sonradan 2010 da boşandılar.

Seren Serengil, 2011 yılından bu yana işadamı Oğuz Aşıcı (d.1982) ile birlikteydi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler