USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Selçuk Bayraktar: Bu dü iklim uzlaştırıcı savaşma tarihinde bükülme yapacak

Baykar Teknoloji Lideri ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, Bayraktar TB3 ve Bayraktar Kızılelma üstünde bitirdikleri emek harcamaları ayraç ederek, "Bu dü iklim ara bulucu göreve başlarsa savaşma tarihinde çevrilme yapacaklar." dedi.

Selçuk Bayraktar: Bu dü iklim uzlaştırıcı savaşma tarihinde bükülme yapacak
17-03-2022 09:16
Baykar Teknoloji Lideri ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, Bayraktar TB3 ve Bayraktar Kızılelma üstünde icra ettikleri emek harcamaları ayraç ederek, "Bu dü iklim uzlaştırıcı göreve başlarsa savaşma tarihinde bükülme yapacaklar." dedi.Abone ol

Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, Bayraktar TB3 ve Bayraktar Kızılelma üstünde icra ettikleri çalışmalara bağlı konuştu. Bayraktar, "Bayraktar TB3 ve Kızılelma, inşallah bu dü iklim uzlaştırıcı göreve başlarsa savaşma tarihinde bükülme yapacaklar." dedi.

Selçuk Bayraktar, Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü Konferans Salonu'nda beraberinde araya geldiği öğrencilerle "Milli Teknoloji Hamlesi", "Milli ve Özgün" ve "Etik ve Ahlak" mevzuları hakkında konuşma gerçekleştirdi.

Savunma sanayisinin, ulusların bağımsızlığı düşüncesince ehemmiyetli bulunduğunu tamlayan Bayraktar, uygulayım bilimi geliştirebilme yeteneğinin de milel düşüncesince az henüz okuma-yazma kültür payı denli hayati ciddiyete erbap bulunduğunu söyledi.

Teknolojide yazılımın önemine dikkati çekici Bayraktar, üretmekten henüz önemlisinin niyetlenmek bulunduğunu belirtti.

Milli ve ibdai İHA'ları töre bilimi bilimi ve ahlak çerçevesinde zat bildikleri düsturla geliştirmeye bitmeme ettiklerini aktaran Bayraktar, "Bu çalışmalarımızda daim şurası söyledik; Baykar ne yaptı? Milli, ibdai insansız iklim uzlaştırıcı yaptı. Nasıl yaptı? İlk günden buyana töre bilimi bilimi ve ahlaka uyarak yaptı. Ben size bu işin kalıtım bilimi kodunu anlatıyorum." niteleyerek konuştu.

Bayraktar, 15 yılda dünyanın en dobra denilebilecek insansız iklim araçlarını (İHA) yaptıklarını belirterek derin beraberinde mücahede ve yılmaz savaşım azmiyle bu noktaya geldiklerini söyledi.

Şu anda Bayraktar TB3 ve Kızılelma ile ilgilendiren icra ettikleri çalışmalara bağlı Bayraktar, şunları kaydetti:

"Bayraktar TB3 dünyada önceki el endamsız yarışlık beraberinde gemiden konvansiyonel beraberinde halde inip koruyucu insansız iklim uzlaştırıcı adına baş döndürücü iri beraberinde çelim çarpanı oluşturacak. Bayraktar Kızılelma ile baş başa fariza yaptığında, kesinlikle ki Türk orduları dünyada SİHA'larla önceki muharebeyi Azerbaycan'da kazandılar ve evren savaşma evveliyatına hakeza geçtiler. Bayraktar TB3 ve Kızılelma inşallah bu dü iklim uzlaştırıcı göreve başlarsa savaşma tarihinde bükülme yapacaklar."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler