USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Seda Sayan sevgilisi Çağlar Ökten ile gözyaşı farkı kaç? Çağlar Ökten instagram hesabı ne?

Seda Sayan aktif yayında duyurdu 7. el nikah masasına oturacak. Evliliğe tövbe ettiğini kail Seda Sayan sözünü art aldı ve Çağlar Ökten'in dünyaevi teklifine beli dedi. Bu gelişimin arkası sıra Seda Sayan'ın 7. benzeri olacak bulunan Çağlar Ökten'in yaşamı iptila konusu oldu

Seda Sayan sevgilisi Çağlar Ökten ile gözyaşı farkı kaç? Çağlar Ökten instagram hesabı ne?
15-03-2022 09:29
Seda Sayan enerjik yayında duyurdu 7. kat nikah masasına oturacak. Evliliğe tövbe ettiğini kail Seda Sayan sözünü arka aldı ve Çağlar Ökten'in dünyaevi teklifine ha dedi. Bu gelişimin arkası sıra Seda Sayan'ın 7. benzeri olacak bulunan Çağlar Ökten'in yaşamı alçalma konusu oldu. 35 yaşlarında bulunan Çağlar Ökten hiçbir dünyaevi yapmadı ve Seda Sayan ile aralarında 24 gözyaşı ayırt var.Abone ol

Seda Sayan'ın gelecek benzeri Çağlar Ökten kimdir, birçok yaşlarında soruları enerjik yayında evleneceklerini açıklamalarının arkası sıra alçalma konusu oldu. Evliliğe tövbe ettiğini kail ve 6 kat dünyaevi fail Seda Sayan 7. kat nikah masasına oturuyor. Müzik dalında kariyer fail ve ayrımsız sürede Seda Sayan'ın vokalisti bulunan Çağlar Ökten 35 yaşlarında doğrusu 59 yaşındaki Seda Sayan'dan 24 gözyaşı küçük. Peki kimdir Çağlar Ökten, henüz ilkin dünyaevi yapmış oldu mı, evladı mevcut mı? 

Katıldığı programlarda seslendirdiği şarkılarla ilgi çekici Çağlar Ökten, kariyeri ve biyografisi ile alçalma ediliyor. Devlet Konservatuvarı mezunu bulunan Çağlar Ökten, Klasik Türk Müziği eğitimi de aldı. Peki, Çağlar Ökten Kimdir, nereli, birçok yaşında? İşte, o kişi üzerine birtakım bilgiler

Çağlar Ökten kimdir:

Çağlar Ökten, 21 Haziran 1987 tarihinde Mersin’in Tarsus ilçesinde dünyaya geldi. Babası çarpıcılık teknisyeni, anası ev kadını bulunan Ökten, ıvır zıvır yaşlardan itibaren musiki ile iç içe yaşadı.

Küçük yaşlardan itibaren musiki ile iç içe olmuş, popüler musiki dinlemiş ve seslendirmiştir.

İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunu bulunan güzel kişi bu zamanlarda meraklı adına musiki kariyerini sürdürmektedir. Klasik Türk Müziği eğitimi de almıştır.

Seda Sayan eşleri: 

58 yaşlarında bulunan Seda Sayan, toplanmış 6 evlendi. İlk evliğini 26 yaşlarında topçu Rıdvan Kılıç ile yaptı. İkinci birlikteliği Sinan Ergin'den ise yegâne evladı Oğulcan dünyaya geldi. Nihat Doğan ve Mahsun Kırmızıgül ile de mortocu nikahıyla evlenmiş Seda Sayan'ın sonuç benzeri 2010 senesinde nikah masasına oturmuş olduğu okuyucu Onur Şan oldu. 

Seda Sayan önceki benzeri Rıdvan Kılıç: Seda Sayan önceki evliliğini 26 yaşlarında yaptı. İlk eşinin adı Rıdvan Kılıç'tı...

Bir çevrim Galatasaray'da da şekil giyen emektar futbolculardan Rıdvan Kılıç ile meydana getirdiği dünyaevi tepkili uçak hızıyla bitti.
Mayıs 1987'de evlenmiş Seda Sayan, ayrımsız senenin Aralık ayında boşandı.

İkinci eş ünü hissedar isim: Tesadüf başmuallim değil midir bilinmeyen lakin Rıdvan Kılıç'tan sonradan hissedar bambaşka topçu Seda Sayan'ın kalbini fetheder. Seda Sayan'ın fotoğraflarını gördükten sonradan ona fanatik artan Sinan Engin herhangi hissedar akşam soluğu Maksim gazinosunda alır, Seda Sayan'a güller gönderir, ondan sevda şarkıları ister.

Sinan Engin ile evliliği: 1990 senesinde Sinan Engin ile evlenmiş Seda Sayan ikinci eşinden evliliğinden önceki kat yüklü kalır. 1 sene sonradan Oğulcan'ı dünyaya getiren Seda Sayan, Sinan Engin'in işi sebebi ile Ankara'ya menkul ve sahnelere açıklık verir. İkilinin birliktelikleri 1995 senesinde sonuç bulur.

Mahsun Kırmızıgül ile mortocu nikahı: Sinan Engin ile evliliğini bitirdikten sonradan kendini işine adayan Seda Sayan, 1995'te Maksim'de bitirdikleri eş programda Mahsun Kırmızıgül ile tanışır. Mahsun'un ellerine ve ayaklarına bayılan Seda Sayan 3 sene devam eden birlikteliklerinde mortocu nikahı kıyarlar.

Prestij Müzik'in batmış olduğu zamanlarda ilişkileri de darmaduman duruma dönüşen ikili, hadiseli ve medyatik hissedar halde ayrıldı.

Motor kuryesine 3 dakikada teehhül öneri etti: Seda Sayan'ın hayatındaki en anlaşılmaz evliliklerinden birisi bu... Arkadaşları ile Etiler'de turlayan Seda Sayan'ın otomobili al ışıkta hissedar motosiklet kurye yanaşır. Motordaki dinç ile menfez hücre geldikten sonradan Seda Sayan, kuryenin motorunu sağa çekmesini ister.

Kırmızı kudret sebebiyle tanışan çift, Seda Sayan'ın tanışmanın 3. çabucak Soner Yapacık'a teehhül öneri etmesinin arkası sıra 25 Ağustos 1998'de nikah kıyarlar.

Damat Soner Yapacık'ın memleketi bulunan Karadeniz Ereğli'sine ilişkin Beyören Köyü'nde sezdirmeden evlenmiş ikilinin birliktelikleri hissedar tomar sürmez ve çelimsiz hissedar müddet sonradan Seda Sayan'ın bu birlikteliği de sonuç bulur.

Kuzeniyle nişanlandığı insanla evlendi:  Soner Yapacık'tan boşanan Seda Sayan 2000 yılının april ayında şaşırtı hissedar kararla işadamı Tuncay Kıratlı ile evlendi.

Tuncay Kıratlı'nın kuzeni bulunan Alp Başaran ile henüz başlangıçta nişanlanan Seda Sayan'ın bu birlikteliği şişman hissedar tepkime çekmişti. Nikah masasına 4. kat oturan Seda Sayan'ın bu birlikteliği de aşırı çelimsiz sürdü.

Hakan Şükür'ün kardeşiyle evlendi: Seda Sayan'ın 3. topçu benzeri bulunan Gökhan Şükür ile tanışması Sedat Paker sebebiyle olur. Sedat Peker ile tanışıklı bulunan Gökhan Şükür, Peker'in verdiği davetlerde kesif pıtrak karşılaşırlar.

Galatasaraylı topçu Hakan Şükür'ün de kardeşi bulunan Gökhan Şükür hissedar çevrim Galatasaray'ın ast yapısıdna oynadıktan sonradan Bakırköyspor'da şekil giymiş arkası sıra hissedar birçok kol dolaşıp futbolu bırakmıştı.

Ailesinin topu topu huzur çıkmalarına karşın Seda Sayan ile sezdirmeden nikah kıyan Gökhan Şükür, Sayan ile 13 ay evli kalabildi. Gizlice evlenmiş eş 2005 senesinde gene sezdirmeden boşandılar.

Nihat Doğan ile mortocu nikahı: Seda Sayan'ın sabahleyin programına çağırma etmiş olduğu ve o günden sonradan mütemadiyen herhangi hissedar hafta programına çağırdığı Nihat Doğan ile bulunan aşkı "reyting" için hissedar alışveriş adına yorumlandı.

Tüm bu iddialara karşın birlikteliklerini sürdüren ve birbirlerini hakkıyla aşırı sevdiklerini kail düet yavukluluk nikah masasında sonlanmadan ayrıldılar.

Nihat'ı bıraktı Onur Şan ile evlendi: Seda Sayan, Nihat Doğan ile bulunan birlikteliğini sonlandırdıktan sonradan şaşırtı hissedar nikaha henüz imza attı.

Seda Sayan, Türk el müziği sanatçısı Onur Şan'la 1 Şubat 2008 tarihinde Çırağan Sarayı'nda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş çeşidinden kıyılan nikâhla evlendi. Seda Sayan ve Onur Şan Şubat 2010 tarihinde boşanmışlardır.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler