USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Seda Sayan birliktelikleri birçok yaşlarında ana beli oğlunun babası kim?

Her icra ettiği ve dediği magazin basınında eyyam toprak düzlük Seda Sayan gene bombayı patlattı. Ben korte etmeyi bilmiyorum, elden evleniyorum diyen Seda Sayan nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. 7. defa evlenecek bulunan Seda Sayan'ın eşleri de iptila konusu oldu. Peki Seda Sayan

Seda Sayan birliktelikleri birçok yaşlarında ana beli oğlunun babası kim?
11-03-2022 14:42
Her meydana getirdiği ve dediği magazin basınında eyyam toprak düzlük Seda Sayan gine bombayı patlattı. Ben korte etmeyi bilmiyorum, doğrudan evleniyorum diyen Seda Sayan nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. 7. kat evlenecek bulunan Seda Sayan'ın eşleri de alçalma konusu oldu. Peki Seda Sayan birçok yaşında, birçok defa evlendi, eşleri kimdir?Abone ol

Her meydana getirdiği ve dediği magazin basınında eyyam toprak düzlük Seda Sayan gine bombayı patlattı. Ben korte etmeyi bilmiyorum, doğrudan evleniyorum diyen Seda Sayan nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Bu kararın peşi sıra Seda Sayan'ın evveli eşlerinin de ki bulunduğu alçalma edildi. İşte dünyaevi bilgileri ve Seda Sayan'ın evveli eşleri...

İlk evliliğini 1987 senesinde Rıdvan Kılıç'la yapan, akıbet benzeri Onur Şan'dan 2010'da boşanan şarkıcı Seda Sayan'da gözde bir evlilik teklifi geldi. Birlikte çalışmış bulunduğu müzisyen Çağlar Ökten'den dünyaevi teklifi aldı. Kısa mütemadi kuma beklenmedik canlı Seda Sayan, bu teklife 'Evet' dedi! 

Seda Sayan, bu arada çalışmış bulunduğu müzikçi Çağlar Ökten'den dünyaevi teklifi aldı. Ökten, 14 Şubat Pazartesi gecesi Beyoğlu'nda mevcut kuma mekanda oyunluk aldıktan sonra, çabucak cebindeki tektaşı çıkararak, sanatçıya dünyaevi teklifinde bulundu.

Kısa mütemadi beklenmedik canlı Sayan, 'Evet' cevabını verdi. Daha ilkin altı kat nikah masasına oturan 59 yaşındaki sanatkâr ile kendisinden 25 gözyaşı ıvır zıvır müzisyen, dünyaevi hazırlıklarına başladı.

Sayan, geçtiğimiz haftalarda verdiği kuma röportajda, "Çocuğumun babası aut art artan evliliklerimi saymıyorum. Evlenecek devir kusursuz bu zamanmış. Daha dinginleştim, demincek yanımda bir tanesi olsun isterdim" demişti.

Ünlü şarkıcı, 1990 senesinde Sinan Engin'le dünyaevine girmiş, ayrımsız sene Oğulcan isminde kuma oğlu dünyaya gelmişti. Eski topçu ile Seda Sayan, 1995'te ayrılma sonucu almıştı.

Özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen Seda Sayan'ın, geçtiğimiz bitim teşrin ayında 44 yaşındaki aranjör Ata Çağlayan ile sevda yaşamış bulunduğu anlamında istihbarat çıkmıştı.

Ünlü şarkıcı, "İlişkinizin reklam birlikteliği bulunduğu gelişmeleri çıktı. Neler söyleyeceksiniz?" sorusuna, "Bunu siz yazıyorsunuz. Öyle kuma obje yok. Ata ile sevda yok, iş var, aşırı iş var. "

Seda Sayan birçok kardeş: Seda Sayan 4 kardeştir. Sedat Sayan, Gülseren Nursaçer, Şahin Gürsaçer ve Nursel Yıldız. 

Seda Sayan eşleri: 

58 yaşlarında bulunan Seda Sayan, toplanmış 6 evlendi. İlk evliğini 26 yaşlarında topçu Rıdvan Kılıç ile yaptı. İkinci eşiyle bulunan evliliği Sinan Ergin'den ise kuma tane evladı Oğulcan dünyaya geldi. Nihat Doğan ve Mahsun Kırmızıgül ile de önder nikahıyla evlilik yapan Seda Sayan'ın akıbet benzeri 2010 senesinde nikah masasına oturmuş bulunduğu okuyucu Onur Şan oldu. 

Seda Sayan evvel benzeri Rıdvan Kılıç: Seda Sayan evvel evliliğini 26 yaşlarında yaptı. İlk eşinin adı Rıdvan Kılıç'tı...

Bir fasıl Galatasaray'da da biçim giyen emektar futbolculardan Rıdvan Kılıç ile meydana getirdiği dünyaevi tepkili uçak hızıyla bitti.
Mayıs 1987'de evlilik yapan Seda Sayan, ayrımsız senenin Aralık ayında boşandı.

İkinci eş ünü kuma isim: Tesadüf başöğretmen değil midir bilinmeyen lakin Rıdvan Kılıç'tan sonraları kuma apayrı topçu Seda Sayan'ın kalbini fetheder. Seda Sayan'ın fotoğraflarını gördükten sonraları ona fanatik artan Sinan Engin herhangi kuma geceleyin soluğu Maksim gazinosunda alır, Seda Sayan'a güller gönderir, ondan sevda şarkıları ister.

Sinan Engin ile evliliği: 1990 senesinde Sinan Engin ile evlilik yapan Seda Sayan ikinci eşinden evliliğinden evvel kat aylı kalır. 1 sene sonraları Oğulcan'ı dünyaya getiren Seda Sayan, Sinan Engin'in işi sebebi ile Ankara'ya menkul ve sahnelere açıklık verir. İkilinin birliktelikleri 1995 senesinde akıbet bulur.

Mahsun Kırmızıgül ile önder nikahı: Sinan Engin ile evliliğini bitirdikten sonraları kendini işine adayan Seda Sayan, 1995'te Maksim'de icra ettikleri kuma programda Mahsun Kırmızıgül ile tanışır. Mahsun'un ellerine ve ayaklarına bayılan Seda Sayan 3 sene devam eden birlikteliklerinde önder nikahı kıyarlar.

Prestij Müzik'in batmış bulunduğu zamanlarda ilişkileri de allak bullak duruma dönüşen ikili, hadiseli ve medyatik kuma halde ayrıldı.

Motor kuryesine 3 dakikada izdivaç öneri etti: Seda Sayan'ın hayatındaki en anlaşılmaz evliliklerinden bir tanesi bu... Arkadaşları ile Etiler'de turlayan Seda Sayan'ın otomobili al ışıkta kuma motosiklet kurye yanaşır. Motordaki dinç ile menfez hücre geldikten sonraları Seda Sayan, kuryenin motorunu sağa çekmesini ister.

Kırmızı kudret yardımıyla tanışan çift, Seda Sayan'ın tanışmanın 3. çabucak Soner Yapacık'a izdivaç öneri etmesinin peşi sıra 25 Ağustos 1998'de nikah kıyarlar.

Damat Soner Yapacık'ın memleketi bulunan Karadeniz Ereğli'sine ilişkin Beyören Köyü'nde sezdirmeden evlilik yapan ikilinin birliktelikleri kuma tomar sürmez ve çelimsiz kuma müddet sonraları Seda Sayan'ın bu eşiyle bulunan evliliği de akıbet bulur.

Kuzeniyle nişanlandığı insanla evlendi:  Soner Yapacık'tan boşanan Seda Sayan 2000 yılının april ayında şaşırtı kuma kararla işadamı Tuncay Kıratlı ile evlendi.

Tuncay Kıratlı'nın kuzeni bulunan Alp Başaran ile hâlâ ilkin nişanlanan Seda Sayan'ın bu eşiyle bulunan evliliği şişman kuma tepkime çekmişti. Nikah masasına 4. kat oturan Seda Sayan'ın bu eşiyle bulunan evliliği de aşırı çelimsiz sürdü.

Hakan Şükür'ün kardeşiyle evlendi: Seda Sayan'ın 3. topçu benzeri bulunan Gökhan Şükür ile tanışması Sedat Paker yardımıyla olur. Sedat Peker ile tanışıklı bulunan Gökhan Şükür, Peker'in verdiği davetlerde yoğun pıtrak karşılaşırlar.

Galatasaraylı topçu Hakan Şükür'ün de kardeşi bulunan Gökhan Şükür kuma fasıl Galatasaray'ın madun yapısıdna oynadıktan sonraları Bakırköyspor'da biçim giymiş peşi sıra kuma birçok grup dolaşıp futbolu bırakmıştı.

Ailesinin tamamı üzerine çıkmalarına karşın Seda Sayan ile sezdirmeden nikah kıyan Gökhan Şükür, Sayan ile 13 ay evli kalabildi. Gizlice evlilik yapan ikiz 2005 senesinde gine sezdirmeden boşandılar.

Nihat Doğan ile önder nikahı: Seda Sayan'ın sabahleyin programına çağırma etmiş bulunduğu ve o günden sonraları mütemadiyen herhangi kuma hafta programına çağırdığı Nihat Doğan ile bulunan aşkı "reyting" için kuma alışveriş kendisine yorumlandı.

Tüm bu iddialara karşın birlikteliklerini sürdüren ve birbirlerini hakkıyla aşırı sevdiklerini kail düet yavukluluk nikah masasında sonlanmadan ayrıldılar.

Nihat'ı bıraktı Onur Şan ile evlendi: Seda Sayan, Nihat Doğan ile bulunan birlikteliğini sonlandırdıktan sonraları şaşırtı kuma nikaha hâlâ imza attı.

Seda Sayan, Türk ahali müziği sanatçısı Onur Şan'la 1 Şubat 2008 tarihinde Çırağan Sarayı'nda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kabilinden kıyılan nikâhla evlendi. Seda Sayan ve Onur Şan Şubat 2010 tarihinde boşanmışlardır.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler