USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Seda Sayan birçok yaşlarında sevgilisi ki aralarında birçok gözyaşı var?

Her icra ettiği ve dediği magazin basınında eyyam arazi düzlük Seda Sayan gene bombayı patlattı. Ben korte etmeyi bilmiyorum, doğrudan evleniyorum diyen Seda Sayan nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. 7. deniz evlenecek bulunan Seda Sayan'ın eşleri de nikbet konusu oldu. Peki Seda Sa

Seda Sayan birçok yaşlarında sevgilisi ki aralarında birçok gözyaşı var?
11-03-2022 18:36
Her meydana getirdiği ve dediği magazin basınında eyyam arazi düzlük Seda Sayan gine bombayı patlattı. Ben korte etmeyi bilmiyorum, doğrudan evleniyorum diyen Seda Sayan nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. 7. defa evlenecek bulunan Seda Sayan'ın eşleri de nikbet konusu oldu. Peki Seda Sayan birçok yaşında, birçok defa evlendi, eşleri kimdir?Abone ol

Her meydana getirdiği ve dediği magazin basınında eyyam arazi düzlük Seda Sayan gine bombayı patlattı. Ben korte etmeyi bilmiyorum, doğrudan evleniyorum diyen Seda Sayan nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Bu kararın arkası sıra Seda Sayan'ın eskiden eşlerinin de ki bulunduğu nikbet edildi. İşte dünyaevi bilgileri ve Seda Sayan'ın eskiden eşleri...

İlk evliliğini 1987 senesinde Rıdvan Kılıç'la yapan, akıbet benzeri Onur Şan'dan 2010'da boşanan şarkıcı Seda Sayan'da gözde bir evlilik teklifi geldi. Birlikte çalışmış bulunduğu müzisyen Çağlar Ökten'den dünyaevi teklifi aldı. Kısa sürekli birlikte beklenmeyen canlı Seda Sayan, bu teklife 'Evet' dedi! 

Seda Sayan, bu arada çalışmış bulunduğu müzikçi Çağlar Ökten'den dünyaevi teklifi aldı. Ökten, 14 Şubat Pazartesi gecesi Beyoğlu'nda mevcut birlikte mekanda oyunluk aldıktan sonra, çabucak cebindeki tektaşı çıkararak, sanatçıya dünyaevi teklifinde bulundu.

Kısa sürekli beklenmeyen canlı Sayan, 'Evet' cevabını verdi. Daha ilkin altı defa nikah masasına oturan 59 yaşındaki artist ile kendisinden 25 gözyaşı ıvır zıvır müzisyen, dünyaevi hazırlıklarına başladı.

Sayan, geçtiğimiz haftalarda verdiği birlikte röportajda, "Çocuğumun babası aut art küsurat evliliklerimi saymıyorum. Evlenecek devir mükemmel bu zamanmış. Daha dinginleştim, demincek yanımda bir tanesi olsun isterdim" demişti.

Ünlü şarkıcı, 1990 senesinde Sinan Engin'le dünyaevine girmiş, bire birlikte sene Oğulcan isminde birlikte oğlu dünyaya gelmişti. Eski topçu ile Seda Sayan, 1995'te metrukiyet sonucu almıştı.

Özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen Seda Sayan'ın, geçtiğimiz bitmiş teşrin ayında 44 yaşındaki aranjör Ata Çağlayan ile sevda yaşamış bulunduğu anlamında duyum çıkmıştı.

Ünlü şarkıcı, "İlişkinizin reklam birlikteliği bulunduğu gelişmeleri çıktı. Neler söyleyeceksiniz?" sorusuna, "Bunu siz yazıyorsunuz. Öyle birlikte bilinçlilik yok. Ata ile sevda yok, iş var, aşırı iş var. "

Seda Sayan birçok kardeş: Seda Sayan 4 kardeştir. Sedat Sayan, Gülseren Nursaçer, Şahin Gürsaçer ve Nursel Yıldız. 

Seda Sayan eşleri: 

58 yaşlarında bulunan Seda Sayan, bütün 6 evlendi. İlk evliğini 26 yaşlarında topçu Rıdvan Kılıç ile yaptı. İkinci birlikteliği Sinan Ergin'den ise yegâne evladı Oğulcan dünyaya geldi. Nihat Doğan ve Mahsun Kırmızıgül ile de önder nikahıyla evlilik yapan Seda Sayan'ın akıbet benzeri 2010 senesinde nikah masasına oturmuş bulunduğu şarkıcı Onur Şan oldu. 

Seda Sayan eskiden benzeri Rıdvan Kılıç: Seda Sayan eskiden evliliğini 26 yaşlarında yaptı. İlk eşinin adı Rıdvan Kılıç'tı...

Bir devre Galatasaray'da da biçim giyen emektar futbolculardan Rıdvan Kılıç ile meydana getirdiği dünyaevi tepkili uçak hızıyla bitti.
Mayıs 1987'de evlilik yapan Seda Sayan, bire birlikte senenin Aralık ayında boşandı.

İkinci eş ünü birlikte isim: Tesadüf başmuallim değil midir bilinmeyen ancak Rıdvan Kılıç'tan sonraları birlikte ayrıksı topçu Seda Sayan'ın kalbini fetheder. Seda Sayan'ın fotoğraflarını gördükten sonraları ona fanatik küsurat Sinan Engin değme geceleyin soluğu Maksim gazinosunda alır, Seda Sayan'a güller gönderir, ondan sevda şarkıları ister.

Sinan Engin ile evliliği: 1990 senesinde Sinan Engin ile evlilik yapan Seda Sayan ikinci eşinden evliliğinden eskiden defa gebe kalır. 1 sene sonraları Oğulcan'ı dünyaya getiren Seda Sayan, Sinan Engin'in işi sebebi ile Ankara'ya söylenegelmiş ve sahnelere aralık verir. İkilinin birliktelikleri 1995 senesinde akıbet bulur.

Mahsun Kırmızıgül ile önder nikahı: Sinan Engin ile evliliğini bitirdikten sonraları kendini işine adayan Seda Sayan, 1995'te Maksim'de icra ettikleri eş programda Mahsun Kırmızıgül ile tanışır. Mahsun'un ellerine ve ayaklarına bayılan Seda Sayan 3 sene devam eden birlikteliklerinde önder nikahı kıyarlar.

Prestij Müzik'in batmış bulunduğu zamanlarda ilişkileri de düzlük talan bir duruma dönüşen ikili, hadiseli ve medyatik birlikte halde ayrıldı.

Motor kuryesine 3 dakikada izdivaç öneri etti: Seda Sayan'ın hayatındaki en anlaşılmaz evliliklerinden bir tanesi bu... Arkadaşları ile Etiler'de turlayan Seda Sayan'ın otomobili al ışıkta birlikte motosiklet kurye yanaşır. Motordaki güre ile cezaevi hücre geldikten sonraları Seda Sayan, kuryenin motorunu sağa çekmesini ister.

Kırmızı erke yardımıyla tanışan çift, Seda Sayan'ın tanışmanın 3. çabucak Soner Yapacık'a izdivaç öneri etmesinin arkası sıra 25 Ağustos 1998'de nikah kıyarlar.

Damat Soner Yapacık'ın memleketi bulunan Karadeniz Ereğli'sine ilişkin Beyören Köyü'nde çaktırmadan evlilik yapan ikilinin birliktelikleri birlikte tomar sürmez ve endamsız birlikte müddet sonraları Seda Sayan'ın bu birlikteliği de akıbet bulur.

Kuzeniyle nişanlandığı insanla evlendi:  Soner Yapacık'tan boşanan Seda Sayan 2000 yılının april ayında şaşırtı birlikte kararla işadamı Tuncay Kıratlı ile evlendi.

Tuncay Kıratlı'nın kuzeni bulunan Alp Başaran ile elan ilkin nişanlanan Seda Sayan'ın bu birlikteliği iri birlikte reaksiyon çekmişti. Nikah masasına 4. defa oturan Seda Sayan'ın bu birlikteliği de aşırı endamsız sürdü.

Hakan Şükür'ün kardeşiyle evlendi: Seda Sayan'ın 3. topçu benzeri bulunan Gökhan Şükür ile tanışması Sedat Paker yardımıyla olur. Sedat Peker ile tanışıklı bulunan Gökhan Şükür, Peker'in verdiği davetlerde kesif pıtrak karşılaşırlar.

Galatasaraylı topçu Hakan Şükür'ün de kardeşi bulunan Gökhan Şükür birlikte devre Galatasaray'ın madun yapısıdna oynadıktan sonraları Bakırköyspor'da biçim giymiş arkası sıra birlikte birçok kol dolaşıp futbolu bırakmıştı.

Ailesinin topu topu için çıkmalarına karşın Seda Sayan ile çaktırmadan nikah kıyan Gökhan Şükür, Sayan ile 13 ay evli kalabildi. Gizlice evlilik yapan ikiz 2005 senesinde gine çaktırmadan boşandılar.

Nihat Doğan ile önder nikahı: Seda Sayan'ın sabahleyin programına çağırma etmiş bulunduğu ve o günden sonraları mütemadiyen değme hafta programına çağırdığı Nihat Doğan ile bulunan aşkı "reyting" için birlikte alım satım yerine yorumlandı.

Tüm bu iddialara karşın birlikteliklerini sürdüren ve birbirlerini hakkıyla aşırı sevdiklerini kail düet yavukluluk nikah masasında sonlanmadan ayrıldılar.

Nihat'ı bıraktı Onur Şan ile evlendi: Seda Sayan, Nihat Doğan ile bulunan birlikteliğini sonlandırdıktan sonraları şaşırtı birlikte nikaha elan imza attı.

Seda Sayan, Türk ahali müziği sanatçısı Onur Şan'la 1 Şubat 2008 tarihinde Çırağan Sarayı'nda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kabilinden kıyılan nikâhla evlendi. Seda Sayan ve Onur Şan Şubat 2010 tarihinde boşanmışlardır.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler