USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Özdemir Bayraktar Gençlik ve Kültür Merkezi İstanbul'da açıldı

İstanbul'da, Sultangazi Belediyesince inşası tamamlanan Özdemir Bayraktar Gençlik ve Kültür Merkezi, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın katılımıyla açıldı.

Özdemir Bayraktar Gençlik ve Kültür Merkezi İstanbul'da açıldı
06-02-2022 20:44
İstanbul

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile benzeri Emine Erdoğan'ın afiyet durumunun elleme bulunduğunu belirterek, "Birkaç güneş henüz konuttan ayrılmadan şehir işlerini, milletin işlerini izleme etmeye bitmeme edecek ve çelimsiz müddet arasında esasen Cumhurbaşkanımız, 'Durmak yok, yola devam' niteleyerek önümüzde kararlılıkla yürümeye bitmeme edecek." dedi.

Yıldırım, Sultangazi Belediyesince inşası tamamlanan Özdemir Bayraktar Gençlik ve Kültür Merkezi'nin açılışında meydana getirdiği konuşmada, Bayraktar'ın yaşamını inanılmış olduğu yolda savaş ederek geçirdiğini söyledi.

Tesise Özdemir Bayraktar'ın isminin verilmesinin önemini dile getiren Yıldırım, "Her güneş binlerce gencimiz, yetişkinimiz bu tesiste onun adını görecek, nikbet edecek, bu ülke, bu ulus düşüncesince yaptıklarını henüz çok öğrenme fırsatı bulacak." niteleyerek konuştu.

Yıldırım, ülkenin değme durumunda bu tür tesislerin yapıldığını, gençleri en iyi, en kuvvetli halde yaşama hazırlamayı ve Türkiye'nin 2023 hedefini gerçekleştirmekte gençlerin katkılarını sağlamayı hedeflediklerini belirtti.

İstanbul'un anahtar ve işlev belediyeciliğini Cumhurbaşkanı Erdoğan ile tanıdığını dile getiren Yıldırım, şöyleki bitmeme etti:

"Çukurları, çöpleri, susuzluğu, iklim kirliliğini canlı biri şekilde o günlerde 'Hızır' kabil yetişti ve İstanbul'da Sayın Cumhurbaşkanımızla beraber, onun ekibinde toprak meydan ortak dostunuz şekilde aralıksız çalıştık, İstanbul'un güvenilmiş olduğu dağlara kar yağdırmadık. O güneş başlamış olan işlev belediyeciliği, İstanbul'da ortaya konulmuş olan muvaffakiyet dalavere dalavere Türkiye'nin değme kısmına yayıldı ve payan 2002'ye geldiğimizde bu muvaffakiyet Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşlarına Türkiye'yi diyet imkanını verdi. Geçen 20 sene içre elden İstanbul'da değil, Türkiye'nin değme tarafında izimizin bulunmadığı tek toprak kalmadı."

Yıldırım, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kovid-19 testinin fazlalık çıkmasına da değinerek, "Kendisiyle görüştüm, hem kendisinin hem Emine Hanımefendinin oldukça sağlıkları iyi. Sizlere de selamı var. Birkaç güneş henüz konuttan ayrılmadan şehir işlerini, milletin işlerini izleme etmeye bitmeme edecek ve çelimsiz müddet arasında esasen Cumhurbaşkanımız, 'Durmak yok, yola devam' niteleyerek önümüzde kararlılıkla yürümeye bitmeme edecek." dedi.

"Güzel günleri, şen günleri daima bu arada yaşayacağız."

Binali Yıldırım, milletin yaşamını kolaylaştırmayı ve rahatlatmayı amaçladıklarına dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"İstanbul DOĞRU sürede ortak deneme yaşadı, ne denli da külfet çekti. Ama Rabbime şükrediyorum, elleme ki yedi tepeli toygar tarla kuşu elleme şehre Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Marmaray'ı, Avrasya'yı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü, dünyanın en iri havalimanını, aceleci treni, 220 kilometre metroyu, metrobüsleri kazandırmışız. Eğer bunlar olmasaydı bu şita facia gününde İstanbullunun kûhi ne olacaktı? İşte bu asar sebebiyle İstanbullu az buçuk olsun hüzünlerini hafifletmiş oldu. Hiç nikbet etmeyin bu teessürat da geride kalacak, elleme günleri, şen günleri daima bu arada yaşayacağız."

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ise bu merkezin gençlerin kabiliyetlerini geliştireceğini söyledi.

Kabaktepe, AK Parti'nin değme devir değme yerde daima vatandaşın indinde olmaya bitmeme ettiğini, iz ve hizmetleriyle değme çeşitli ihtiyacının giderilmesini sağladığını, ayrımsız sürede ilçesini, ilini ve ülkesini geleceğe istihzar siyaseti yürüttüğünü belirtti.

"Kafamızdaki çuvalı sürüm mücadelesidir"

Özdemir Bayraktar'ın kardeşi Salih Bayraktar da karı yerine meydana getirdiği konuşmada, tesiste alın teri dökenlere şükranlarını sundu.

Ağabeyinin hedefleri ve prensipleri bulunduğunu tabir fail Bayraktar, şunları söyledi:

"Her ne pahasına olursa olsun bunlardan katiyen ve katiyen ivaz vermezdi. Bir güneş kendisini dost ortak paşa, henüz bu işin başlarındayken 'Özdemir Bey, bu denli uğraşıyorsunuz, bu denli savaş veriyorsunuz, değme şeyinizi ortaya koydunuz. Bunu neye isnaden yapıyorsunuz?' niteleyerek sordu, ortak son alamayacağını düşünerek, elleme oruçlu olarak. Ağabeyimin verdiği karşılık şuydu: 'Şu kafamdaki çuvalı ortak çıkarabilsem.' Kafamızdaki çuvalı sürüm mücadelesidir bu. Bu mücadeleyi inşallah daima beraberce vereceğiz."

Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun konuşmasında Özdemir Bayraktar Gençlik ve Kültür Merkezi'ne bağlı bilgiler verdi.

Konuşmaların peşi sıra boğunuk yüzme havuzu, e-spor ile ilk gencelme merkezi kabil bölgelerde işlev verecek Özdemir Bayraktar Gençlik ve Kültür Merkezi'nin açılışı yapıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler