USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Olena Zelenska filmleri hangisi kökeni ne Olena Zelenska Rus mu?

Rusya'nın vurmuş olduğu Ukrayna'da harp bitmeme ederken Dünya müşterek taraftan da Ukrayna'nın First Lady'si, Zelenski'nin benzeri Olena Zelenska'yı konuşuyor. Ülkesinden kaçmayan ve ailesi ile beraberce halkına çağrılar eden Olena Zelenska kimdir, birçok yaşlarında ve Olena

Olena Zelenska filmleri hangisi kökeni ne Olena Zelenska Rus mu?
08-03-2022 12:47
Rusya'nın vurmuş bulunduğu Ukrayna'da harp bitmeme ederken Dünya borda bordaya taraftan da Ukrayna'nın First Lady'si, Zelenski'nin benzeri Olena Zelenska'yı konuşuyor. Ülkesinden kaçmayan ve ailesi ile beraberce halkına çağrılar özne Olena Zelenska kimdir, müteaddit yaşlarında ve Olena Zelenska ne iş yapıyor beraberce bakalım..Abone ol

Komedyenlikten mevki başkanlığına yükselen ve hepsi dünyanın imrenme ile izlediği Ukrayna  Devlet Başkanı Vladimir Zelenski'nin eşi Olena Zelenska şu sıralar yaşamı en baş döndürücü düşkünlük edilen adlardan bir tanesi oldu. Ateş altındaki ülkesinden kaçmayan ve ve halkına eş çıkan Olena Zelenska kimdir, müteaddit yaşlarında ve ne iş yapıyor?

Yazdıklarına Ukrayna bayrağı ekleyen Olena beraberce halkına şu şekilde seslendi:

“Sevgili halkım! Ukraynalılar! Bugün hepinize bakıyorum. Televizyonda, sokaklarda, internette gördüğüm herkese. Paylaştığınız çağrılara bakıyorum. Ve biliyor musunuz? Hepiniz muhteşemsiniz!

Sizinle bire borda bordaya ülkede yaşamaktan alım çalım duyuyorum. Biz iri borda bordaya orduyuz. Ve dakika ne ağlıyorum ne korkuyorum. Sakin ve güvenlik doluyum. Çocuklarım yüzüme bakıyor. Onlarlayım, eşimin yanındayım. Ve sizlerleyim. Sizi seviyorum. Ukrayna’yı seviyorum.”

Mimar olacakken edip oldu: 44 yaşındaki Olena Zelenska mimari fakültesi mezunu olsa da kariyerini eşinin monitör düşüncesince hazırlanmakta bulunan fars şovları ve dizilerinin yazarlığıyla bitmeme ettirdi. Hatta Zelenski siyasete atılmaya değişmeyen verdiğinde buna ısıdam bakmadı. Ancak değişmeyen kesinleştikten sonradan da onun yanından on paralık ayrılmadı.

Eşiyle bire borda bordaya okuldan izinli bulunan dü bebek anası Olena bundan böyle First Lady titrini üstüne dikilmiş borda bordaya giysi derece başarıyla taşıyor. Öte taraftan Zelenski seçimleri kazanıp başa geçene denli ışıltı ışıklarından kaçtığı da borda bordaya gerçek.

Kadın hakları savunuculuğuyla maruf bu albenili avrat Rusya’nın saldırıları başladıktan sonradan başkenti ve ülkesini nüfuz etmeyi hızlı reddetti. Bunun namına 17 yaşındaki kızları ve 9 yaşındaki oğullarıyla beraberce eşinin indinde kalmayı yeğleme etti ve halkına maneviyat hasretmek düşüncesince mesajlar paylaştı.

Zelenski Cumhurbaşkanı seçildikten sonradan elde etmiş bulunduğu gücü ve pozisyonu daim hanımlar ve füru düşüncesince kullanmayı seçen Olena eşey eşitliği ve evlatların gıdaya erişimi derece mevzularda çalıştı.

Vogue dergisine kap bulunan First Lady bire borda bordaya sürede Ukrayna modasının da en değerli mümessillerinden bir tanesi durumuna geldi.

Olena Zelenska, 1978 yılında, o çevrim Sovyetler Birliği’nin borda bordaya parçası bulunan Kryvyi Rih’de, Rusça konuşulan borda bordaya alanda dünyaya geldi.

Büyük borda bordaya düzgün yapıtı bire borda bordaya yılda bire borda bordaya alanda doğan, onunla bire borda bordaya okullara revan ve nice eş dostlarının bulunduğu Zelenski ile ancak Üniversite öğrenimine başladıktan sonradan tanışabildi. Gelecekteki benzeri hususiyet okurken o mimari okumayı yeğleme etti.

19 yaşındaki Zelenski bundan böyle ünlenmeye başlamış bulunan borda bordaya fars grubuna müdahale olmuştu. Olena da bu gruba edip kendisine katıldı.

Aralarında gelişen aşkla beraberce 8 sene süresince canan bulunan eş 2003 senesinde evlendi.

Eşinin komedyenlik kariye ilerledikçe Olena al halıdan ve ünden uzakta kalmayı yeğleme etti. 2004’te kızları, 2013’te ise oğlanları doğdu.

Zelenski’nin 2015’te başlamış bulunan siyasi hakaret dizisi gerçeğe dönüşmüştür ve 2018 senesinde adaylığını açıklanan bu monitör yıldızı iri dayanak noktası aldı. Olena’nın gözlerden saklandığı yaşamı ise o çağ tükenmiş oldu.

Zelenski, televizyonda canlandırdığı rolde bulunduğu derece yolsuzlukla cenk edeceğini ifade etti ve tarzı yüzdelik 73 derece bunaltıcı borda bordaya üstünlükle kazandı.

Her şeyin beklenir olacağını gösterdi: Bu galibiyet Ukrayna halkına herhangi borda bordaya şeyin beklenir olabildiği duygusunu tattırırken Olena Zelenska düşüncesince de First Lady sorumlulukları gündeme mevrut oldu.

Hem dünyanın hem de ülkesinin gözünde yerini sağlamlaştıran Olena bundan böyle dünyanın en merakla izlenen hanımlarından bir tanesi durumuna geldi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3799+64
2Fenerbahçe3796+62
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler