USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

O saati katili mi düşürdü? Zehra Bayır cinayetinde 3 ihtimal! 'Onu da mı odana attın'

Madde bağımlısı kardeşinin tedavisi düşüncesince coşku mekanlarında oyunluk kabul etmek mecburiyetinde artan Zehra Bayır, idman düşüncesince gittiği Milas’ta hunharcasına öldürülmüş, ölü bedeni ortak havuzda bulunmuştu. Üç şüphelinin tutuklandığı soruşturmadaki ifad

O saati katili mi düşürdü? Zehra Bayır cinayetinde 3 ihtimal! 'Onu da mı odana attın'
28-08-2022 11:03
Madde bağımlısı kardeşinin tedavisi düşüncesince coşku mekanlarında oyunluk ikrar etmek mecburiyetinde artan Zehra Bayır, idman düşüncesince gittiği Milas’ta hunharcasına öldürülmüş, ölü bedeni müşterek havuzda bulunmuştu. Üç şüphelinin tutuklandığı soruşturmadaki ifadelere ulaşıldı. Cinayetin kilidi, fenomen durumunda bulunmuş yer aldığı öğrenilen bilek saati deniyor. Jandarma saatin sahibi ararken cinayette 3 belki üstüne duruluyor.Abone ol

18 yaşındaki Zehra Bayır, müşterek illetin pençesine sakıt kardeşini örtbas etmek istiyordu. Ne denli uğraştıysa da kardeşini uyuşturucudan uzaklaştıramadı. Tek çıkar yol vardı, otama ettirmek. Bunun düşüncesince müşterek iki ay önceki Konya’dan Milas’a çalışmaya geldi.

Uzaktan akrabası Hatice Koç’un aracılığıyla onun da çalışmış yer aldığı müşterek şeb kulübünde işe başladığında kardeşinin yaşamını örtbas etmek isterken kendisinin yabani müşterek adam öldürmeye kurban gideceğinden habersizdi.

Kulüp Milas’ın müşterek iki kilometre dışında, degaje müşterek bostan içindeydi. Bahçede de her insanın “göl” yahut “gölet” söylediği bir Havuz da vardı. Zehra yüzme bilmediği düşüncesince sudan korkuyordu, o sebepten dolayı bu havuza tek yaklaşmıyordu. 24 Temmuz haset akşama doğru, ahacık bu baştan sona korkmuş yer aldığı havuzun içre ölü bedeni bulundu. Otopsi tutanağına layıkıyla kafasına kaba müşterek cisimle vurulmuş, kaburgaları da kırılmıştı.

Soruşturma başlatıldı, 7 insan gözaltına alındı. Kulübün işletmecisi Ömer İlter, Zehra’nın emektar sevgilisi garson İlimder İlter ve gayrı garson Ünal Karakülah tutuklandı. Kulüp ise mühürlendi, kapısına anahtar vuruldu.

Saatin kime dayalı yer aldığı araştırılıyor

Hürriyet'in haberine göre, fenomen noktayı incelemesinde havuzun kenarında müşterek zaman bulundu. Şimdi bu saatin kime dayalı yer aldığı araştırılıyor. Tutuklanan işletmeci Ömer İlter suçlamaları ikrar etmedi ve kendisini şöyleki savundu:

"Benim değil"

“Cumartesi sabaha denli oradaydım. 05.00’da mekândan ayrıldım. 18.00 sıralarında mekânda etkin garson beni aradı. ‘Zehra boğuluyor, yaşamını yitirdi herhalde’ dedi. Mekâna gittim. Cesedi çıkarmış dair battaniye örtmüşlerdi. Kimseye ifadesi düşüncesince telkinde bulunmadım, suçlamaları ikrar etmiyorum. Bulunan zaman benim değil."

"Bana dayalı değil"

Zehra’nın emektar sevgilisi ve ayrımsız kulüpte baş başa çalışmış yer aldığı 24 yaşındaki İlimder İlter de arı bulunduğunu söylüyor: “Zehra ile müşterek ay önceki ayrılmıştık. Onu en sonuç fenomen gecesi gördüm. Daha sonradan 04.30’da mekândan ayrılana denli onu tek görmedim. Odasına tek gitmedim. 17.30’da restorana art döndüm. Hatice’nin ‘Gölde bir tanesi var’ demesi dair gidip baktım. Zehra gölün üstüne yatıyordu. Şoka girdim. İddia edilmiş yer aldığı kabilinden müşterek WhatsApp hali paylaşmadım, onun odasına birisinin girip girmediğini görmedim. Olay yerindeki zaman bana dayalı değil.”

"Onu da mı odana attın"

Zehra’ya ne yer aldığı hâlâ belirlenemedi. Ancak akrabası ve iş arkadaşı Hatice Koç’un ifadesinde ehemmiyetli ipuçları var. 19 yaşındaki Hatice şunları anlatıyor: "Zehra ile 1 aydır orada çalışıyorduk. Zehra, ayrımsız yerde etkin İlimder İlter ile canan oldu. Sonra ayrıksı müşterek birlikteliği bulunduğunu öğrenince ayrıldı. Olaydan müşterek hafta önceki Yusuf ile dost oldu. Hatta Zehra, Yusuf’tan odasına su getirmesini istemiş. İlimder bunu görmüş, bunun dair WhatsApp durumundan elden Zehra’nın görebileceği halde ‘Onu da mı odana attın, midem bulandı, miden bulanacak’ niteleyerek tehditvari müşterek ileti da paylaşmış.

Olay gecesi Zehra ile çalışıyorduk, çevre kalabalıktı. Gece 03.00’da Jandarma denetime geldi. Biz sigortasız çalıştığımız düşüncesince İlimder, Zehra’yı ve gayrı kızları balkona çıkarmış. Saat 03.30 sıralarında ego Zehra’yı kons masasında çakmağımı alırken gördüm. Bu tam çok alkollü görünüyordu. O saatten sonradan onu tek görmedim. 17.30 yöresinde uyandım. Telefonla görüştükten sonradan 18.15 kabilinden balkona çıktım. Binanın bitişiğindeki göletin bünyesinde müşterek kadının al iç çamaşırı ile yüzükoyun yatar durumda bulunduğunu gördüm. Hemen dun indim. Mutfağın uğrunda İlimder duruyordu. Gölde birinin olduğunu, gidip bakmasını söyledim. Gidip baktı. Döndüğünde ‘Bu Zehra’ dedi. Ancak İlimder bu tam serüvenli halde rahat davranıyordu. Korktuğum düşüncesince gidip cesede bakmadım.

"Zulüm Kokar şarkısı çalıyordu"

Zehra’nın odasına çıktık. Telefonu şarjdaydı. İlimder ile Zehra’nın eş şarkıları bulunduğunu bildiğim ‘Zulüm Kokar’ ünlü liet çalıyordu. Zehra’nın kimi giysileri de halının üstündeydi. Normalde giysileri yatağının üstüne olurdu. Eşyaları topladıktan sonradan Ömer İlter geldi. ‘Gel az buçuk konuşalım’ niteleyerek beni kenara çekti. Jandarmaya, Zehra ile buraya eğlenmeye geldiğimizi, burada çalışmadığımızı, mekânın bağlı bulunduğunu ve başı dumanlı olduğumuzu söylememi istedi. Ben de yapamayacağımı, yapsam da köksüz söylediğimin anlaşılacağını söyledim. Bana maddesel ve tinsel destekte bulunacağını söyledi. Göl kenarını göstererek Zehra ile buralarda dolaştığımızı söylememi, böylecene Zehra’nın buradan göle sakıt olabileceğini düşüneceklerini söylemişti. Ama ego bildiklerimi jandarmaya anlattım.

Cinayette 3 ihtimal: 1) Kıskanç emektar canan 2) Kızgın işveren 3) Şantajcı sevgili...

-Zehra’nın ölmesiyle dayalı üç tahminim var. Birincisi Zehra’nın Yusuf haricinde işyerinde tanıştığı fakat dışarıda da görüştüğü Hamdi B. niteleyerek müşterek arkadaşı hâlâ vardı. Son yıllarda müzakere etmek istemiyordu. Hamdi de Zehra’ya kendisi ile dışarıda görüştüğünü patronu Ömer İlter’e söyleyeceğini belirterek şantaj yapıyordu. Çünkü müşterilerle dışarıda görüşmemiz yasaktı.

-İkincisi İlimder’in Zehra’yı kıskandığı düşüncesince müşterek şer yapmış olabileceğini düşünüyorum.

-Üçüncüsü Ömer İlter’in burada etkin hanımları dışarıda müşterilerle görüştükleri yahut anlaşmazlık çıkardıkları düşüncesince dövdüğü oluyordu. Bugüne denli Zehra’yı da beni de dövmedi. Çok ciddi halde dövebileceğini de sanmıyorum. O sebepten dolayı bu ihtimali bağan görüyorum."

Zehra’nın öldürülmüş yer aldığı şeb kulübüne gidildi. Milas’ın haricinde ve degaje müşterek bostan içre arazi düzlük kulüp, cinayetten sonradan mühürlendi.

Kaynak: Hürriyet

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Sivasspor3751-8
8Alanyaspor3650+3
9Çaykur Rizespor3649-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler