USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Numan kurtulmuş: İki zait flaşör masa biçimine gelmiştir

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, 2 sayaç 15 dakikalık Akşener-Kılıçdaroğlu görüşmesine yer vererek "Altılı masa diyorduk ya, altı artılı masa diyorduk ya acemi toplantıdan sonraları herhalde masayı şöyleki tarif etmek lazım. İki zait murabba masa durumuna gelmiş

Numan kurtulmuş: İki zait flaşör masa biçimine gelmiştir
29-12-2022 09:08
AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, 2 bugün 15 dakikalık Akşener-Kılıçdaroğlu görüşmesine yer vererek "Altılı masa diyorduk ya, altı artılı masa diyorduk ya yeni toplantıdan sonraları herhalde masayı şöyleki tarif etmek lazım. İki fazlalık flaşör masa durumuna gelmiştir bu masa, dü pare eş var, art kalanlar ise ayrıntılar durumuna gelmiştir" dedi.Abone ol

Kurtulmuş, Bayrampaşa Belediyesi Konferans Salonu'nda planlı AK Parti Bayrampaşa İlçe Teşkilat Toplantısı'nda meydana getirdiği konuşmada, seçime az biricik müddet kaldığını, fedakarca, gayretle etkin biricik teşkilata cemaat olduklarını söyledi.

İki manada aşırı ehemmiyetli biricik seçime gidildiğini tamlayan Kurtulmuş, "20 senedir iktidarda bulunan AK Parti'nin yapmış bulunduğu işlev ve kitap siyasetinin milletimiz kabilinden aklama edileceği biricik seçime gidiyoruz. İnşallah milletimiz 2023'teki seçimde hem Recep Tayyip Erdoğan'ı bariz açıklık biricik numara çıkartıp baştan cumhur reisi seçecek bununla beraber AK Parti'yi Meclis'in en çelimli partisi yapacaktır. Ama bundan aşırı hâlâ ehemmiyetli olan, bu seçimin ikinci özelliğidir. Bu seçim, Türkiye'nin ne istikamette yürüyeceğinin tespiti ve tayini tarzı olacaktır. Allah'ın izniyle önümüzdeki intihabat 'Türkiye Yüzyılı' hedefinin kapılarının sonuna denli açıldığı biricik akıbet ortaya çıkaracak ve milletimiz bu yolda yürüyecektir." sanarak konuştu.

Kurtulmuş, AK Parti teşkilatının hoppadak intihap zamanı ulaştığında etkin biricik düzenleme olmadığına ayraç ederek, seçimin devrisi haset biricik ahir intihap düşüncesince gayretle savaşım ettiklerini aktardı.

"Türkiye vesayetlerle mücadelede muvaffakiyet kazandı"

Ana mottosu 'Türkiye Yüzyılı' bulunan biricik intihap kampanyasına hazırlandıklarını özetleyen Kurtulmuş, bunun çalışmalarını hem teşkilatla bununla beraber halkla paylaşarak yollarına bitmeme edecekleri belirtti.

Kurtulmuş, intihap haset sandıklara cemaat çıkacaklarını vurgulayarak, o dubara yerini bulmasını engelleyeceklere punt vermeyecek biricik düzentileme yürüteceklerini söyledi.

Türkiye'nin yeni, çelimli biricik istikamette, mükemmel ari biricik Türkiye namına zımnında bitmeme edeceğini dile getiren Kurtulmuş, AK Parti'nin 20 yılda gerçekleştirdiği hizmetlere dikkati çekti.

Kurtulmuş, "Türkiye vesayetlerle mücadelede muvaffakiyet kazandı. Başarı kazanılmış bulunduğu düşüncesince Türkiye, hepsi yapabildi, iklim araçlarını yapabildi, ulusal defans sanayinde özgü geçebildi, dünyanın nice ülkesiyle yarışabilen biricik yurt durumuna geldi." ifadelerini kullandı.

Yerli araç, insansız tayyare üzere ehemmiyetli çalışmalara imza attıklarını özetleyen Kurtulmuş, "AK Parti hükümetinin öteki başarıların da önünü açan en şişman başarısı, bu vasilik odaklarının ortadan kaldırılmasıdır. Artık bu memlekette milletten ayrıksı lakırtı sahibi, beşeri planda tek kuvvet bulunmamaktadır ve tek güce onur edilmemektedir. Şimdi aşırı bariz söylüyoruz; içeride de dışarıda da beşeri anlamda milletin gücünden ayrıksı tek gücü bilmeyiz, tanımayız." halinde konuştu.

"AK Parti yavaş yavaş yükseliyor''

Kurtulmuş, Türkiye'de ilkin yaz aylarından itibaren AK Parti'nin rastgele halkoyu yoklamasında yavaş yavaş yükseldiğini söyledi.

Karşı taraftaki ittifakın ise rastgele güneş hâlâ biricik tomar dağıldığını, hâlâ biricik tomar duraksama içinde toprak aldığını tamlayan Kurtulmuş, şöyleki bitmeme etti:

"Bunun düşüncesince milletimiz, 'Yaparsa Tayyip Erdoğan yapar, gene bu sorunları çözerse AK Parti çözer, Cumhur İttifakı çözer.' diyor. Ben göstergeç konuşmalarımda söylüyorum. Karşı taraftaki altı artılı masanın derdi, eş yavuklu çıkaramamak değil, eş biricik düşün çevresinde bütünleşememektir. İşte dü hafta geçmiş Meclis'te HDP'li milletvekilinin milletvekilliğinin düşürülmesi oylamasında İYİ Parti'den birtakım milletvekilleri 'düşürülsün' sanarak oy kullandı, biricik bölümü katılmadı. CHP'nin çoğunluğu katılmadı, katılanlar da 'hayır' oyu verdi. Libya tezkeresine bir tanesi 'evet', başkası 'hayır' dedi. Herhangi biricik mevzuyu aldığınız devir eş düşündükleri biricik bilinçlilik yok. 'Adayınızı söyleyin' denildiğinde 'Siz tarzı anons edin, tığ devrisi güneş talibi belirleriz.' dediler. Niye yavuklu belirlemiyorlar? 'Yıpranır, yıpratılır' diye. İyi de kardeşim, Tayyip Erdoğan 50 senedir ortada, 20 senedir Türkiye'yi yönetiyor, yıpranmıyor da sizin adayınız dü günde mi yıpranacak? Şimdi anlıyoruz ki maslahat yavuklu yıpranır meselesi değil; kimisi yavuklu söylesek, ötekiler biricik biçimde ordubozanlık yapacak."

Saraçhane Meydanı'nda bu durumun ortaya çıktığını vurgulayan Kurtulmuş, "Biz politik tümen namına denk yarıştan yanayız. Mahkemelerin siyaseti yönlendirmesine katiyen isteme göstermeyiz. Mahkemelerin politik mühendislik namına kullanılmasına katiyen müsaade vermeyiz, razı olmayız. Ortada bitmeme fail biricik duruşma süreci varken Saraçhane Meydanı'nda biricik mitingle nite yavuklu belirleyemediklerini aşırı kupkuru biricik biçimde millete gösterdiler." sanarak konuştu.

Kurtulmuş, oradaki görüntülerin çapraz namına birbirlerini erinçsiz ettiğini dile getirerek, laflarını şöyleki sürdürdü:

"Sonunda evvela gece ezanı bakımından baştan altılı ganyan masanın dü pare parlamentoda mevcut ortağı, beraberinde biricik musahabe gerçekleştirmek gereksinimi hissettiler. Allah ongun etsin, ne görüştükleri bizi ilgilendirmez. Ama altılı ganyan masa diyorduk ya, altı artılı masa diyorduk ya yeni toplantıdan sonraları herhalde masayı şöyleki tarif etmek lazım. İki fazlalık flaşör masa durumuna gelmiştir bu masa, dü pare eş var, art kalanlar ise ayrıntılar durumuna gelmiştir. O masa ne değişmeyen alır, kesinlikle akıntı eder, kimisi yavuklu gösterir, bilmeyiz. Ama demin anca göründüğü bu şeklinde ihtimal ansızın biricik tomar yavuklu çıkacak. Kendi bilecekleri iştir. Ama şu, milletle beraberinde bizim de beklentimizdir: Hangi programla milletin karşısına çıkacaksınız? Uygulayacağınız iktisat programını kalkın, anlatın. Türkiye'nin aut politikasına bağlı görüşleriniz nedir? Mavi vatanla ait görüşleriniz nedir? Türkiye'nin terörle mücadelesinde ne eş düşün çevresinde akıntı edeceksiniz? Bunları anlatın. Bunların hiçbirisini anlatmadan, alelhusus bu duruşma sonucu üstünden bulduklarını zannettikleri biricik rüzgara yaslanmaya biricik biçimde düşünce ederek politik magazin konusu durumuna geldiler. Bu masaya teklifimiz; siyaset, er meydanı, ağırbaşlılık işi, oturma işidir. Siyaset, millete ne yapacağınızı bariz biricik biçimde beyan etmek ve milletin oyunu, desteğini kabul etmek içindir."

Kurtulmuş, konuşmasının peşi sıra toplantıya katılanlarla foto çektirdi.

Toplantıya, AK Parti milletvekilleri Hasan Turan ve Ahmet Hamdi Çamlı, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner ve aşırı sayıda partili katıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Kasımpaşa3449-3
7Sivasspor3448-4
8Çaykur Rizespor3348-6
9Antalyaspor33450
10Alanyaspor3345-3
11Adana Demirspor3441+2
12Samsunspor3439-7
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler