USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Nar yararları inanılmaz! Her çağ biricik nar yiyince vücudunuzda olanlar

Nar yararları öteki besinlere layıkıyla aşırı bulunan ortak ürün. Her gündüz tek nar yediğinizde vücudunuzda şaşırtıcı tesirleri oluyor. Kalp hastası, doğa tıkanıklığı, dokunmabana geçmişi olanlar düşüncesince nar şaşırtıcı menafi gösteriyor. Her gündüz 1 nar yi

Nar yararları inanılmaz! Her çağ biricik nar yiyince vücudunuzda olanlar
10-12-2022 09:05
Nar yararları öbür besinlere uyarınca uç bulunan birlikte ürün. Her devir tek nar yediğinizde vücudunuzda tansık tesirleri oluyor. Kalp hastası, doğa tıkanıklığı, dokunmabana geçmişi olanlar düşüncesince nar tansık menafi gösteriyor. Her devir 1 nar yiyici şahısların damarları tabakalardan temizlenip açılıyor. Sadece bu denli da değil doktorların en giranbaha gıda saydığı nar bakın değme devir yenildiğinde nelere faktör oluyor...Abone ol

İslam dininde mübarek yerine değerlendirilen nar Anadolu kültürleri de engelleme edinmek neredeyse sert baş döndürücü kültürde doğurganlığı ve bereketi simgelemiştir. Güç ve kuvvetin kaynağı yerine tanıdık nar vücuda sayımsız felah sunuyor. Bu şifalardan en kıymetlisi ise his ve doğa sağlığıyla ilgili. Damarlar zarfında seneler zarfında tıkanmaya faktör bulunan plakalar birikir. Bu plakalar his krizi ve felcin en asliye sebebidir. İşte değme devir birlikte nar yediğinizde damarlardaki bu plakalar temizleniyor. 

Nar his düşüncesince faydaları

Nar düşüncesince etibba katıksız his ilacı diyor. Bunun nedeni narın his ve doğa hastalıklarına gönül rahatlığı ehemmiyetli birlikte siper kalkanı sağlamaktadır olması. Kan dolaşımını hızlandıran nar, dokulara tam oranda içki ve oksijenin ulaştırılmasını sağlar, his krizine gönül rahatlığı korur. Her devir birlikte nar tüketen şahısda his krizi riski ehemmiyetli oranda düşer. 

Nar çirkin kolestrolu bitiriyor

Narın kolesterin düşürücü tesiri de bulunmaktadır. Kolesterol ve yağ birikmesi, his hastalığının yayılmış sebeplerinden biridir. Nar damarları tıkayan "kötü" kolesterolü düşürmeye asistan olabilir. Her devir birlikte nar yediğinizde vücudunuzdaki "iyi" kolesterin yükselir ve bu da sekte ve his krizi riskini azaltır.

Narın tansiyona faydası

Her devir birlikte nar tüketmeniz düşüncesince birlikte faktör daha... Nar,  tansiyonu stabilizatör niteliği yardımıyla erdemli içki basıncı değerlerine cemaat bulunan bireylerde tansiyonun düşürülmesini, kansızlığa ilişkin yerine bağan potansiyel farkı şikayeti bulunan şahısda ise tansiyonun olması müstelzim bedel aralığına getirilmesini sağlar. Fakat bu aşamada narın geçer not ilaçlarla etkileşime girmemesine uyanıklık edilmesi gerektiğidir. Kalp hastalıkları, hipertansiyon yahut rastgele ayrımlı birlikte hastalığın tedavisi düşüncesince daima yerine deva kullanan eşhas derneşik nar tüketimine başlamadan ilk kesinlikle hekimlerinden müsaade almalıdır.

Nar mideye güzel dirimsel bağırsakları çalıştırır

Her devir birlikte nar yediğinizde midenizden bağırsaklarınıza denli topu topu hazım sistemi üstünde göz kamaştırıcı etkisinde bırakır görürsünüz. Nar hazım hastalıklarına gönül rahatlığı baş döndürücü etkilidir. Güçlü antibakteriyel ve antiviral etkisi, bağırsakların aklık çalışmasını sağlamış olduğu neredeyse topu topu dokuncalı mikroorganizmaları ve öbür bakterileri ortadan kaldırır. Sindirim sisteminin derneşik birlikte halde emek harcaması düşüncesince yetişkinlerde günce 20-25 gr. Nar posası alımına uyanıklık edilmesi gerekir. Bir kase nar, averaj yerine 7 gr. çökelti (diyet lifi) içerir. Bu miktar günlük gereksinimin kestirmece yerine üçte birtanesini karşılar. Bu sayede derneşik yerine nar tüketildiğinde kabızlık, kabarıklık neredeyse hazım sorunlarının önüne geçilebilir. Buna ek yerine çökelti içerisinde ne olduğu erdemli bulunan birlikte beslenme planına cemaat olmak, tokluk hissinin uzatılmasına da asistan olur. Dolayısıyla kilo verme rejimi uygulayıcı yahut formunu destek edinmek talip eşhas de semere tercihlerini nardan yana kullanabilirler.

Nar diş hitit problemine baş döndürücü güzel gelir

Her devir birlikte nar bezdirmek düşüncesince birlikte baş döndürücü faktör var. Bunlardan birisi de baş döndürücü ağrılı ve diş yitirilmesine faktör bulunan diş hitit problemine bulunan etkisi. Nar, Diş etlerinde oluşan enfeksiyonları bulunmayan eder. Ağız florasını düzenleyen nar , diş taşlarını da bulunmayan eder. 

Narın zekaya faydası

Yapılan sert baş döndürücü ilmî incelemede derneşik nar tüketiminin hafızayı ve kognitif fonksiyonları sağlamlaştırdığı kararına varılmıştır. Özellikle de beslenme kaynaklı nedenlere ilişkin yerine gelişen unutkanlık, uyanıklık dağınıklığı ve odaklanma problemleri neredeyse hallerde bulunan tedaviye ek yerine derneşik şekilde nar tüketilerek kognitif fonksiyonlar güçlendirilebilir. Buna ek yerine Alzheimer ve Parkinson neredeyse hastalıklarda başta de er etaplarda iken nar tüketimine ihtimam göstermek, hastalığın ilerleyişinin yavaşlatılması açısından ince faydalıdır

Nar menapoz periyodunun şifası

Adet devri bitip menapoza akıllıca revan bayanların da değme devir birlikte nar tüketmesinin baş döndürücü şişman yararı var. Narda bulunan nebati hormonlar, başta hanımlarda hormonal meslek üstünde stabilizatör birlikte etkiye sahiptir. Bu sebeple nar menopoz dönemi için kullanılabilir.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler