USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

MHP'den Bahçeli'nin 11 Eylül'deki Bursa mitingine davet

MHP Genel Sekreteri Büyükataman, 11 Eylül Pazar haset Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin katılımıyla düzenlenecek "2023'e doğru, sözlü belli, değişmeyen net" temalı mitinge tamamı Bursa halkını çağırma etti.

MHP'den Bahçeli'nin 11 Eylül'deki Bursa mitingine davet
07-09-2022 14:01
Bursa

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Merinos Mustafa Kemal Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlemiş olduğu matbuat toplantısında, 11 Eylül Pazar haset Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin katılımıyla düzenlenecek "2023'e doğru, sözlü belli, değişmeyen net" temalı mitinge topu topu Bursa halkını çağırma etti.

MHP'nin Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılı bulunan 2023'te yapılacak Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve Milletvekili Genel Seçimlerine şişman duyarlık ve titizce hazırlandığını tamlayan Büyükataman, ülkenin tam istiklal uğrunda muvazeneli ve ivazsız ilerlemesini sürdürmenin yolunun bu seçimlerden geçtiğini söyledi.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçişle Türkiye'nin eskiden yaşanmış bulunan verimsiz tartışmalardan, denyo hükümetlerden ve sonu gelmeyen politik kavgalardan kurtulduğunu tamlayan Büyükataman, şöyleki bitmeme etti:

"Türkiye Cumhuriyeti Devleti; Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile herhangi birlikte güzeşte devir büyümekte, branşında kuvvet sahibi olmakta, toptan meselelere doğrultu verici ve hal üreten mevki şekilde birlikte şimal denli parlamaktadır. Dünyada ve bölgesindeki meselelerde kaderine mahkum biçimde sessizcesine bekleyen, istikameti, sanki bağlaşık Batılı devletlerin zihinlerinde şekillenen birlikte Türkiye bundan böyle yoktur. Ülkemiz, Cumhur İttifakı'yla namına yönelen topu topu tehditlere misliyle yanıt vermekte, birincil kendilerini öz iradesi ile savunabilmektedir. Zillet ittifakı, fonlarla şişirilen medyası kanalıyla Türk devletinin mücadelesine mani kazanmak istese de Türkiye’nin Cumhur İttifakı ile attığı adımlar Türk milletinin zihnine kazınmıştır. Türkiye’nin desteği ile Karabağ’daki 30 salname karışma sona ermiş, Azerbaycan Ordusu yenmiş olmuştur. Terörle mücadeledeki istikrar sebebiyle ülkemizde, Suriye’de ve Irak’ta yıldırı örgütlerinin inlerine girilmiş, şehitlerimizin hesabı sorulmuştur. Doğu Akdeniz’deki erke kaynakları üstünde bulunan haklarımız topu topu Batılı devletlerin tehditlerine rağmak masun ve hala korunmaktadır. Ülkemiz Rusya-Ukrayna Savaşı'nda tarafsızlığımızı korumuş, hububat koridorunu açarak besin kıtlığından milyonlarca insanoğlunun aksi etkilenmesine bariyer olmuştur. Cumhur İttifakı şekilde attığımız bu zamanı adımlara ve Türkiye’nin yükselişine rağmak FETÖ’sü, PKK'sı, CHP'si, İYİ Partisi altılı ganyan masa çevresinde birleşmiş, toplumsal iletişim araçları üstünden gerçek olmayan hesaplarla sefihane idrak operasyonları yapmaktadır."

Sosyal iletişim araçları üstünden kimliği belgisiz hesaplarla milletin arasına köksüz ve kundak saçanlara, öz saygı suikastları ile gündemi çalışır edenlere huzur yapılacak düzenlemeye Millet İttifakı ortaklarının huzur çıkmasını manidar bulduklarını dile getirdi.

"Şehitlerimizin bizlere bıraktıkları emanetle kısaca aileleri ile helalleşmeli"

İsmet Büyükataman, Türkiye Cumhuriyeti'nin, dünyada ve branşında kimsenin delik arkası edemeyeceği ehemmiyetli ve çelimli birlikte yurt bulunduğunu vurguladı. Türkiye'nin gündemine ve Türk milletinin zihnine toplumsal iletişim araçları ile hükmedeceğini sananların, en dobra yanıtı milletten alacağını tabir fail Büyükataman, şöyleki konuştu:

"Bugün Türkiye, dizgeli şekilde Türkiye Cumhuriyeti’ne antagonizm yapan, yıldırı örgütlerine ivazsız erbap çıkan, emperyalizmin elverişli birlikte aparatı durumuna mevrut alçaltı ittifakı ile huzur karşıyadır. Türk milletinin dünü, bugünü ve yarını ile dargın bulunan alçaltı ittifakı, herhangi birlikte meselede Türkiye Cumhuriyeti’nin karşısında bozulmamış tutmakta, Türk ve Türkiye düşmanlarının beraberinde toprak almaktadır. CHP önderi Kılıçdaroğlu herhangi birlikte konuşmasında, 'Yönetime geldiğimizde helalleşeceğiz.' diye FETÖ, PKK ve DHKP-C tutuklularına rüya olmaktadır. Kılıçdaroğlu ne hakla yıldırı örgütlerinin martir etmiş olduğu binlerce vatandaşımız namına konuşmakta, ne vicdanla şehitlerimizin katilleriyle helalleşeceğini söylemektedir? Kılıçdaroğlu ve altılı ganyan fenalık masası şayet helalleşmek istiyorsa, şehitlerimizin bizlere bıraktıkları emanetle kısaca aileleri ile helalleşmeli ve hemen bu aşağılık söylemden vazgeçmelidir. Hemen herhangi birlikte konuşmasında kendini hür yargının hesabına koyup değişmeyen veren, Demirtaş ve Kavala’yı başıboş bırakacağını kail Kılıçdaroğlu milletin değil teröristlerin, Türkiye düşmanlarının dertleriyle dertlenmektedir."

Millet İttifakı'nı gerçekleştiren partilere mensup başkanların yönetimindeki belediyelere de eleştiride mevcut Büyükataman, "Bu bulaşık ittifakın Türkiye’yi rejim provasını, eş adayla kazandıkları Mersin, Adana, İstanbul, İzmir denli büyükşehir belediyelerinde, yıldırı örgütü personellerinin kadrolaşmasında görmekteyiz. Bu belediyeler adeta yıldırı örgütünün yaymaca merkezine dönüşmüş, teşekkül personeli şarkıcıların dinleti verdiği, yazarların kitaplarını yayınlattığı kurumlara dönüşmüştür." değerlendirmesinde bulundu.

"Anayasa değişikliğini sağlayacak kalifiye çoğunluğa ulaşma" hedefi

MHP Genel Sekreteri Büyükataman, Türkiye'yi denyo hükümetlere ve dışa tabi politikalara mahkum eylemek talip kolonyalist zihniyete Türk milletinin boğaz vermeyeceğini belirtti.

Türk milletinin, geleceğine silüet dökmek isteyenlere ve bağımsızlığına antagonist olanlara huzur Cumhur İttifakı şekilde sonuna denli savaşım edeceklerini dile getiren Büyükataman, şunları kaydetti:

"2023 yılı Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerinin Türk milleti düşüncesince dirimlik ehemmiyet taşıdığının bilinci ve milletimizden aldığımız kuvvet ile çalışıyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi şekilde Cumhuriyet'imizin 100'üncü yılına sarsılmaz birlikte kararlılıkla hazırlanır ve topu topu vatandaşlarımızla birlikte araya geliyoruz. Önümüzde seçime denli bulunan süreçte de Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin emirleri ve belirlediği izlemsel hedeflerimiz doğrultusunda, birlikte anahtar seferberliği biçiminde yavaş yavaş 2023 çalışmalarımızı sürdürmeye bitmeme edeceğiz. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023’te baştan seçilmesi düşüncesince çalışacak ve Cumhur İttifakı'nın TBMM’de kanun değişikliğini sağlayacak kalifiye çoğunluğa ulaşmasının önemini herhangi birlikte vatandaşımıza anlatacağız. Bu kapsamda Bursa'mızın kurtuluşunun 100'üncü yılı bulunan 11 Eylül 2022 Pazar haset vakit 17.00'de Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin teşrifleriyle Gökdere Meydanı'nda gerçekleştireceğimiz '2023'e akıllıca sözlü belli, değişmeyen net' bariz iklim toplantımıza etraflı Bursalı vatandaşlarımızı çağırma ediyoruz."

Basın toplantısına, MHP Bursa Milletvekili Hidayet Vahapoğlu, MYK Üyesi Fevzi Zırhlıoğlu, MDK Üyesi Muhammet Tekin ile MHP İl Başkanı Cihangir Kalkancı katıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler