USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

MHP önderi Devlet Bahçeli'den ehemmiyetli izahat (CANLI)

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye'nin sağlıkta batkınlık bayrağını çektiğini ve hekimlerin ülkeyi terkettiğini korumak için çaba sarfeden Türk Tabipler Birliği'ne aksülamel göstererek "Gitmesi müstelzim var ise TBB yönetimine çöreklenmiş müşterek hapaz Türkiye

MHP önderi Devlet Bahçeli'den ehemmiyetli izahat (CANLI)
15-03-2022 11:26
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye'nin sağlıkta batkınlık bayrağını çektiğini ve hekimlerin ülkeyi terkettiğini korumak için çaba sarfeden Türk Tabipler Birliği'ne tepkime göstererek "Gitmesi müstelzim var ise TBB yönetimine çöreklenmiş birlikte hapaz Türkiye karşıtıdır. Gidişleri olsun da dönüşleri olmasın" dedi.Abone ol

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin ekip toplantısında konuşuyor. Bahçeli'nin konuşmasının satırbaşları şöyle:

Türkiye'de 2 sene süresince 96 bin insanımız yaşamını kaybetti. Maalesef dirilik kayıpları bitmeme etmekte. Covid-19 mutasyonlarla, varyantlarla yaşamın değme bölgesini direkt zılgıt etti. Salgın değme noktayı tasallutu dibine aldı. İnsana sakıt önceki hazırlık almak, sonraları tevekkül etmektir. Covid-19 ile mücadelede kâffesi keyif çalışanlarımız insanoğlu üstü gayretle savaşım etmiştir. Gece demediler, gün demediler fedakarlık abidesi durumuna geldiler.

Sağlık çalışanlarına dünkü haklar 
Başta doktorlarımız peyda etmek kadar keyif çalışanlarımızın taleplerinin bilincindeyiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın açıklamış olduğu 5 müjdenin durumunda bulunduğunu kanaatindeyiz. MHP ve Cumhur İttifakı sağlığımızı delibozuk ettiğimiz hekimlerimiz ve keyif mensuplarının destekçisidir.

"Hipokrat yeminini çiğneyen beniz karalarıdır"
Covid-19 hastalığının şiddetlendiği çağda vatandaşımızı korkuya gönderme eden, endişeye gönderme fail önemsiz birlikte azınlığın karaca propagandalarını da unutmuş değiliz. TBB'nin bu karaca propagandanın gönderme ve idaresinin yapıldığı arazi namına karşımızdadır. Bunlar mesleğe önceden ettikleri Hipokrat yeminini çiğneyen beniz karalarıdır. Şimdi de diyorlar ki hekimlerimiz Türkiye'yi vazgeçme ediyorlarmış. Kalbi yurt sevgisiyle çarpan hekimlerin gittiği yok. TBB'ye bakarsak, Türkiye sağlıkta çoktan batkınlık bayrağını çekmiştir. Gitmesi müstelzim var ise TBB yönetimine çöreklenmiş birlikte hapaz Türkiye karşıtıdır. Gidişleri olsun da dönüşleri olmasın. Bunlar haricinde revan olursa keyifleri bilir.

"Kılıçdaroğlu kusur dilemeli"
CHP Genel Başkanı dü günce Diyarbakır gezisi esnasında, 'Tarihimiz mülevves yüzleşmemiz gerekir' diyerek konuşmuş. Tarihimize mülevves buyurmak namertliktir, yurt ve kavim sevgisinden nasipsizliktir. Kast etmiş olduğu Türkiye ve Türk milletinin tarihiyse önceki Çanakkale'ye bakmasını, sonraları da alçaltı emellerini gözden geçirerek aklını başına devşirmesini başvuru ederim.

Kılıçdaroğlu kendisiyle, kişi tarihiyle yüzleşebilir bizce sakıncası yoktur. Ancak Türk tarihiyle yüzleşmek, bildirmek istediği bundan ibaretse bu gün Kılıçdaroğlu'nun zamanı değildir, buna tek hakkı yoktur. Yozgat'ta başka, Diyarbakır'da ayrıksı mütekellim siyasetçiye emniyet duyulamaz.

Kılıçdaroğlu, ABD'nin Kızılderililerden kusur dilediğini açıklamış. Katliam var ise kusur olmalıdır. Kızılderililer soykırıma uğramıştır. Kılıçdaroğlu mertse ağzında ıslanan baklayı çıkarsın da görelim. Sayın Kılıçdaroğlu söyler misin, Türk milleti kimden, illet kusur dileyecek? Nedir senin meselen? Türkiye kimlere kusur borçlu? Kılıçdaroğlu milletin nezdinde kusur dilemeli, geçersiz siyasetinden nadim bulunduğunu belirtmelidir. Yoksa sonuçlarına katlanacak, mankurt namına hatırlanacaktır.

Rusya'ya ağırbaşlı müeyyide çağrısı karşıcı politik partilere tepki
Türkiye'yi yaptırımlara zecrî çevreler içten ve DOĞRU değildir. Yaptırım şemsiyesi altında birleşen devletlerin eşdeğer yükümlülük dibine girmedikleri ortadadır. Bizden arzu edilen ne var ise orantısızdır.

Bazı politik partilerin Rusya'ya ağırbaşlı müeyyide uygulanmasını istemeleri, S400'ü gündeme taşımaları başkalarının ajandalarına mucibince akıntı ettiğinin göstergesidir. Taşeron siyasetçilerin Türkiye sevgileri hemen laftadır. Türkiye'nin pozisyonu temkinli, müdebbir ve aşırı boyutlu birlikte yöntem takibini gerektirmektedir. Devlet komuta etmek başkadır, değme rüzgara yelkenli ayırmak başkadır. Türkiye'nin Rusya-Ukrayna politikası dengelidir. Hiç kimesne körlemeden konuşmasın. Hiç kimesne gelişmelere ecnebi dünya başkentlerinden bakmasın.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler