USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

MHP Genel Başkanı Bahçeli’den Sezen Aksu’ya tepki

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, adlı sanlı hanende Sezen Aksu'ya tepki göstererek, “Bu sanatçıya diyorum ki, serçeysen serçeliğini bil, zinhar kuzgunluğa tandans etme. Bu tiplerin kafaları arızalı, kalpleri taşlı ve dikenlidir” dedi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli’den Sezen Aksu’ya tepki
18-01-2022 12:32

MHP Genel Başkanı Bahçeli partisinin takım toplantısında konuştu.

Kazakistan'da yaşanmış bulunan gıcırtı vakalarını değerlendiren Genel Başkan Bahçeli, “Kazakistan'ın biricik merkezden kurmaca yıldırıcı saldırılar sonucunda çözülmesi, hitamında yıkılış etabına denli zayıflayarak çelim blokları ortada sıkışıp ödün hesabına ödün vermesi hedeflenmiştir. Bu esasen bilinen ve görülen hunriz müşterek şablondur. Sistematik adına nice ülkede uygulanmış, sonuç kurban adına da Kazakistan seçilmiştir” niteleyerek konuştu.

“Türk'ün Şii'si olmaz, Türk'ün Sünni'si olmaz; Türk, Türk'tür”

Türkmensiz müşterek Irak'ın çorlu olacağını dile getiren Bahçeli, “Hepsinden önemlisi Türksüz müşterek evren inmeli müşterek dünyadır. Türkmenler birincil müessis ilke olmalarına rağmen, bununla mütenasip, bununla sponsor sosyal, siyasi, iktisadi ve gayrı haklardan doğacak kurda mahrumdur. Bu gidişat çelişkilidir, adaletsizdir, eşitsizliğin âmâ düğümüdür. Türk'ün Şii'si olmaz, Türk'ün Sünni'si olmaz; Türk, Türk'tür; Türkmen, Türkmen'dir, apayrı müşterek küme ve aşinalık katiyen gerekseme olamaz, olmamalıdır. Etrafımız bu denli kuşatılmışken, tehlikeler bu denli yakınlaşmışken, Türk kini kıtaları dolaşırken, müşterek de görüş çetelesi mi tutacağız? Birbirimize görüş siperinden mi bakacağız” açıklamasında bulundu.

“Tarikat ve cemaatler, devleti ele nakil hatasına düşmedikten sonra, yaşamın normal akışı içre mevcut olmaya bitmeme edeceklerdir”

Bir binadan atlayarak intihar fail darülfünun talebesi Enes Kara dirlik açıklamalarda mevcut Genel Başkan Bahçeli, “Bizim burada üstünde ara vermek istediğimiz esas sahife bahis konusu intihar vakasının ilkin tiksindirici müşterek politik hesaplaşmaya husus edilerek, konservatör ve müslüman insanlarımıza dirlik husumetle perçinlenmiş öç aracına dönüştürülmesidir. Bu akilane değildir, insancasına değildir, vicdani hiçbir değildir. Yüreğimizin sızladığı müşterek intihar vakası üstünden oportünizm yaparak inancımızı yıkma etmeye denli dillerini uzatanlar müşterek kat içtenlik iflası canlı ilkesizlerdir” ifadelerini kullandı.
Enes Kara intiharının ortaklaşa müşterek hücum aracı durumuna geldiğine dikkati çekici Bahçeli, “Kimin inanıp inanmadığı, kimin nereye dil verip vermediği bizim dikkat ve nikbet sahamız içre değildir. Herkesin, kanunlar kapsamında ve toplumsal vicdan sınırları içre serbest ve bağımsız akım etmeye, liberalizm hürriyetini sonuna denli yaşamaya hakkı vardır. Tarikat ve cemaatler, devletle rekabete meyletmedikten, devleti ele nakil hatasına düşmedikten sonra, sosyolojik müşterek gerçeklik adına yaşamın normal akışı içre mevcut olmaya bitmeme edeceklerdir. Bizim derdimiz ve dava ettiğimiz husus tarikat ve cemaatlerden fazla ulu dinimize müteveccih suçlamalardaki sinsiliktir” biçiminde konuştu.

“Enes Kara'nın büyüklük yurdunda ertelenmek düşüncesince rastgele müşterek müracaatının da olmadığı meydana getirilen açıklamalarla sabittir”

MHP Lideri Bahçeli, yarıcı ve tahripkâr odakların gayrimenkul problemi üstünden sömürme kampanyası yürüttüklerini söyleyerek, “Merhum Enes Kara'nın hakeza müşterek problemininin olmadığı, büyüklük yurdunda ertelenmek düşüncesince rastgele müşterek müracaatının da olmadığı meydana getirilen açıklamalarla sabittir. Geride küsurat müşterek hafta süresince esas sebebi karanlıkta küsurat müşterek intihar vakası üstünden inançlarımıza saldıranlar, güya önce el müşterek intihar yaşanmış kabil tinsel değerlerimizi müsvedde yarışına girenler arka niyetlidir, sayrıl maksatlarıyla yakalarını ele vermişlerdir” değerlendirmesinde bulundu.

“Serçeysen serçeliğini bil”

Şarkıcı Sezen Aksu'yu şarkısındaki lafları üstünden eleştiren Genel Başkan Bahçeli, “Mesela yazdığı ucube müşterek şarkının lafları arasında, Hz. Adem ile Hz.Havva'ya bilisiz diyen iskele babası ve bilinçsiz müşterek sanatçının belirti adına binmiş olduğu yoksulluk ve maskaralık kûhi dünyevi kıyameti bulunan cahiliyet çukurunun açıkça seçik müşterek numunesidir. Bu sanatçıya diyorum ki, serçeysen serçeliğini bil, zinhar kuzgunluğa eğilim etme. Bu tiplerin kafaları arızalı, kalpleri taşlı ve dikenlidir” dedi.

“Şayet Kılıçdaroğlu, Efendimizin soyundan geliyorsa, onun ahlakıyla ahlaklanması, muhtemel ve olması müstelzim müşterek adamlık halidir”

CHP'li Milletvekili Yıldırım Kaya'nın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun elçi soyundan geldiğini tez etmesi dirlik da değerlendirmelerde mevcut MHP Lideri Bahçeli şunları söyledi:
“Bu laflar politik cahiliyet olmasının beraberinde hastalıklı müşterek kifayetsizlik, skandal müşterek küstahlıktır. eğer Kılıçdaroğlu, Efendimizin soyundan geliyorsa, onun ahlakıyla ahlaklanması, imrenilecek yaşamını dayanıklı alması, ihlasıyla bezenmesi, imanıyla bir araya gelmesi muhtemel ve olması müstelzim müşterek adamlık halidir. Ancak böylesi müşterek gelişkin ve hayranlık uyandıracak tinsel yüksekliğin kırıntısı bile kendisinde yoktur. Bilindiği gibi, çelişkide bocalayanlar hatası savunacak rastgele müşterek gerekçeyi bulma hususunda marifetlidirler. Siyasi odalık ve ihtiraslarının ambargosu altında ezilip büzülen, Türkiye karşıtlarının uydusu durumuna gelen, ulusal ve tinsel değerlerimizin tahribine misyon fail politik müşterek anlayışın Efendimizin soyundan geldiğini tez eylemek münafıkça müşterek uydurmadır.”

“Kılıçdaroğlu, çıkmaz lambası kabil olma ki, kime yandığın, kime erke saldığın muhtemelen olsun”

Ayrıca CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun ‘kapak olsun' laflarına cevap verici MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Biz şişe yahut tava değiliz ki kap bizi bulsun, kap bizimle buluşsun. Sen kendine bak, aynanın karşısına geçip aldığın ve başına geçirdiğin gazoz kapaklarını tekerlek tekerlek saymalısın. Sana yakışan ve yakışacak bulunan da aynısıyla bu olacaktır. Sayın Kılıçdaroğlu, çıkmaz lambası kabil olma ki, kime yandığın, kime erke saldığın muhtemelen olsun. Doğrusunu isterseniz, bu yılki piyangonun Kılıçdaroğlu'na çıkmadığına, nasip kuşunun başına konmadığına baş döndürücü şaşırdım, oysa dört başı mamur numaralar ondaydı, dört başı mamur oyunlar onunlaydı” açıklamalarında bulundu.

Mevlüt İşli - İbrahim Çakmak
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler