USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

MHP Genel Başkanı Bahçeli: Kadına şiddet problemi çözülmeden avlu bizlere zindan

MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Gerekçesi ne olursa olsun hanıma şiddet problemi çözülmeden, uzanan yabani başkaları kırılmadan, şimdi da önemlisi şiddete sponsor ruh bilimsel ve sosyolojik faktörler köreltilmeden avlu bizlere zindandır." dedi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli: Kadına şiddet problemi çözülmeden avlu bizlere zindan
10-10-2021 15:28
Ankara

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Aile, Kadın ve Engellilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığınca ATO Congresium'da düzenlenen, "Türkiye'nin Asil Gücü Analar-Bacılar Kurultayı"nda, Türklerin Anadolu'daki mevcut oluşunun sırrının, Türk kadının gururlu mücadelesinde hafi bulunduğunu söyledi.

Annelerin, sabrın, hoşgörünün, merhametin, fedakarlığın ve fenalıklara direnişin şanı bulunduğunu anlatım fail Bahçeli, şöyleki konuştu:

"Allah on paralık hiç kimseye evlat acısı vermesin, böylesi müşterek sınavı baht etmesin. Nerede müşterek martir varsa, çığlık fail müşterek anne vardır. Nerede hunriz müşterek resmî giysi varsa, onu alıp yüzüne süren, evladının naaşına sarılıp öylelikle küsurat müşterek anne vardır. Gece üşümesin niteleyerek üstünü örttüğü yavrusunu, haset ulaştığında içi yana yana bu kat da toprakla örten müşterek anne vardır. İşte onlar bizim giriş tacımız, fani evren emanetimizdir. Onlar martir anasıdır, onlar yiğit anasıdır, onlar yapıncak kuzularını vatana feda fail gül yüzlü analardır. Aziz şehitlerimize Allah'tan yağmur diliyor, analarının analarımız bulunduğunu müşterek el daha, aşırı azimli biçimde anlatım ediyorum. Analığın ideolojisi, siyasal aidiyeti, budunsal kökeni, yöresi, ülkesi olmaz, böyle de ele alınamaz. Bu suretle cari gözyaşlarının etiket sorgulaması yapılmamalıdır."

"HDP eşittir PKK'dır, YPG'dir, PYD'dir"

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Diyarbakır'da müşterek takım annenin, HDP'den dağa kaçırılan, yıldırı kamplarına ancak götürülen evlatlarını kabul geçirmek düşüncesince nöbete başladığını belirterek, şunları kaydetti.

"Bu direnç ve aksiyon hali, dalgalar biçiminde İzmir'e, Van'a, Hakkari'ye, Şırnak'a, Muş'a, ayrıca Almanya'ya denli yayıldı ve yaygınlaştı. Dağa zorla, tehditle, baskıyla yahut akılları çelinip kandırılarak götürülenlerden 32'si gelişememiş dönüp anneleriyle kucaklaştı. Anaların nefesi hunriz teşekkül PKK'nın ensesindedir. HDP, yıldırıcı devşirme mekanizmasının aralık durağıdır. HDP, PKK'nın bütünleme organı, yıldırıcı irsal zincirinin ilkin halkasıdır. Bu yarıcı ve yıkmacı yıldırı partisinin ön kapısından giren art kapısından PKK'nın kamplarına, in deliklerine yollanmaktadır. HDP'nin ön kapısından giren, arkadan silahlanarak, yıldırıcı kamuflajı giyerek çıkmaktadır. Bu itibarla HDP eşittir PKK'dır, YPG'dir, PYD'dir, bundan mülhem, terörizmin siyasal organizasyonudur. Hiç kimesne aklımızla küçümseme etmesin. Bir yanda yandaşlarını ahiret yolculuğu oruçlarına mahkum eden, öteki yanda tıka basa kavrulmuş yiyici yarıcı kebapçılardır. HDP'ye dayanak noktası PKK'ya destektir. HDP ile katılım PKK ile ortaklıktır. HDP'yi yasal görmek, analara zulümdür, analara hakarettir, bacılara hürmetsizliktir, şehitlerimize, gazilerimize hıyanettir."

Bahçeli, "HDP'nin kapatılmasının anaların yüreklerine su serpeceğini" dile getirerek, "HDP'nin kapatılması, anaların ümitlerini yeşertecek, dip müşterek dem aldıracaktır. Dökülmüş martir kanlarının yerde kalmaması düşüncesince PKK'nın HDP adlı ayağı kırılmalıdır, kapısına da tek maymuncukla açılmayacak müşterek anahtar asılmalıdır. Bunlar bebek kaçakçısıdır. Bunlar narkotik kaçakçısıdır. Bunlar mutluluk ve ulus düşmanıdır. HDP/PKK mevcut ise çocuklar, çoluk soy sop güvende değildir. HDP/PKK mevcut ise ulusal geleceğimiz, ekonomimiz, içtimai barışımız, maşeri huzurumuz güvenceden mahrumdur." dedi.

"PKK ulus ve adamlık düşmanıdır"

ABD yönetiminin, yıldırı örgütleriyle mi yok ise Türkiye ile mi bağlaşık bulunduğu dair müşterek değişmeyen vermesi icap ettiğini anlatım fail Bahçeli, şunları söyledi:

"ABD, PKK/YPG/PYD'nin mühim ortağı mıdır? Yoksa Türkiye'nin mi mühim ortağıdır? Amerika yönetimi arkadaş mudur, antagonist mıdır? Terör örgütlerine tabanca vermek, mülk vermek, yetişek desteği vermek, arsıulusal ahbaplık çerçevesinde söylersek suçtur, adamlık değerleri adına utanma donör müşterek rezalettir. ABD, Suriye'den çekiliyormuş, geride 900'e andıran er bırakıyormuş. Bunların bütünü yalan, bütünü uydurma, bütünü temelsizdir. ABD, yıldırı örgütlerinden sanki karaca gücü oluşturduktan sonraları öz iklim askerini Suriye'de nite tutacaktır? ABD'nin silahını haiz teröristler vardır. ABD'nin bayrağı altında çıyan projeler karşılayıcı teröristler vardır. ABD'nin emel ve hedeflerine misyon fail caniler, sınırlarımızın komşu bölgelerinde doğrusu mevcuttur. Asker döşemek menfez boyamadır. Hem 'asker çekiyorum' diyeceksiniz, aynı zamanda Suriye'de Türkiye'yi çıkarlarınıza gözdağı görüp henüz ilkin duyuru edilen millî aceleci durumun devamını gerçekleştirme edeceksiniz."

Bahçeli, dağda yahut müşterek ayrıksı yerde, yıldırı baronlarının tasallutu altında bulunanlara, yarıcı teşekkül PKK'dan müşterek an ilkin kurtulmaları ve anneleriyle kucaklaşmaları çağrısında bulunarak, "Zalimlerin oyuncağı olmayın. İhanete henüz müşterek tomar eş olmaktan ırak durun. Anneleriniz kollarını açmış sizleri bekliyor, içtiğiniz mazot hatırına zilletten, melanetten ayrılın, evinize, yuvanıza, sevdiklerinize dönün. PKK, hem Türk aynı zamanda Kürt düşmanıdır. Ezcümle PKK ulus düşmanıdır, adamlık düşmanıdır, canlı herhangi müşterek muhtelif canlının kanlısıdır. Gelin düşmandan yakanızı kurtarın. Bir kurşunla toprağa düşmektense analarınızın kucağına düşün." niteleyerek konuştu.

"Masum müşterek hanıma el kapatmak alçaklıktır"

Kadına şiddetin otomatiğe bağlandığına, hücum ve sert çelim gösterilerinin müşterek güzel kontrolden çıktığına dikkati çekici Bahçeli, şu ifadeleri kullandı:

"Psikopatlar, katil ruhlular, eli hunriz canavarlar, gözü dönmüş manyaklar kadın, güre kız ve bebek demeden katletmektedir. Şu kahir tabloya bakınız ki 2020 senesinde 527 eş adam öldürmeye kurban gitmiştir. Bu senenin dokuz ayında tahminî 100 eş cinayeti işlenmiştir. Eğer hanıma şiddet artıyorsa, hanımefendilerin sahn ve servet hakları ayrımlı hedef ve nedenlerle gözdağı ediliyorsa, kentlileşmiş olmayı, uygarlık düzeyinin yükselişini kanıt geçirmek beyhudedir. Masum müşterek hanıma el kaldırmak, yaşamına akıbet hasretmek tabii barbarlık, tabii alçaklık, tabii katilliktir. İslam ahlak, merhamet, müsamaha ve vicdan dinidir. İslam samimiyettir, fedakarlıktır, insaftır, adalettir. Buna inan ettik, bu inançla maneviyatımızı temellendirdik. Masum müşterek cana kıyan halis muhlis kişilere kast etmiştir. Kim müşterek insanı isteyerek öldürürse, cezasının sonsuz tamu olabileceği Yüce Allah'ın açıkça buyruğudur. Bunu bildik, buna inandık. Türk töresinde savunmasız müşterek kişiye saldırmak, Türk tarihinde mazlum müşterek cana kast etmek, alçak ve affı olanaksız müşterek zeval ve düşkünlük halidir. Kadınların katline izleyici kalamayız. Kadınların feryatlarına duyarsız olamayız. Kadın anadır, bacıdır, gelecektir. Gerekçesi ne olursa olsun hanıma şiddet problemi çözülmeden, uzanan yabani yabancılar kırılmadan, henüz da önemlisi şiddete destekleyici ruhsal ve sosyolojik faktörler köreltilmeden sahn bizlere zindandır."

"Kurultayımız farkındalık açısından koskoca müşterek adım"

MHP Lideri Devlet Bahçeli, hanıma şiddet bitmeden demokratik ve insancasına gelişimin kusursuz manasıyla yakalanamayacağını, sürdürülebilir kalifiye hesaplı kalkınma ve sıçramanın başarılamayacağını belirterek, şöyleki bitmeme etti:

"Kadın cinayetleri kesilmeden, adamlık değerlerini ağzımıza edinmeyi doğruluk göremeyiz. Akan kanı durdurmalı, şiddet ve cinayetlere tarz açan sosyal, ekonomik, ruhsal açmazları kesinlikle rehabilite ve otama etmeliyiz. Aksi halde, hanıma şiddetin dozajındaki artış, Allah muhafaza, maşeri huzur, güvenlik ve dengeyi halis muhlis halk mahvedecek, geriye hemen yadımlama ve kalıntıdan ayrıksı müşterek nesne kalmayacaktır. Türkiye’nin geleceği analarımızın, kız kardeşlerimizin üstleneceği müspet role, yapacakları kalburüstü çalışmalara ve biricik fedakarlıklara yakından bağlıdır. Bu itibarla tümen yerine herhangi müşterek devir kadınlarımızın yanındayız, herhangi müşterek şartta analarımızın, kız kardeşlerimizin doğruluk ve hukukunu korumaya, savunmaya bitmeme edeceğiz. Türk hanımının mevcud sorunlarının çözülmesi dair sorumluluğumuz neyi gerektiriyorsa onu inançla ve sabırla yapacağız. Analar-Bacılar Kurultayımız bu kapsamda müşterek eşiktir, farkındalık açısından koskoca müşterek adımdır."

MHP'nin Aile, Kadın ve Engellilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Pelin Yılık'ın açma konuşmasını icra ettiği Kurultay'da, Turgay Başyayla ve Mustafa Yıldızdoğan değişik dinleti verdi.

Programın ardından, Genel Başkan Yardımcısı Yılık, Bahçeli'ye el yapı halı ve lif pili işlemeli safiha hediye etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler