USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Meteorolojiden Akdeniz ve Batı Karadeniz'e müteveccih uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Akdeniz'de sıkıntı ve Batı Karadeniz'in kenar kesimlerinde derin kar beklendiğini bildirdi.

Meteorolojiden Akdeniz ve Batı Karadeniz'e müteveccih uyarı
10-03-2022 13:35
Ankara

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden meydana getirilen açıklamaya göre, Batı Akdeniz'de rüzgarın ahit tün ezanı saatlerden itibaren günindi ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde sıkıntı biçiminde eseceği kestirim ediliyor. Fırtınanın, erte tün ezanı saatlerinden itibaren tesirini kaybedeceği bekleniyor.

Doğu Akdeniz'de ise rüzgarın erte önceki saatlerden itibaren günindi ve güneybatı, sabahleyin saatlerinden itibaren günindi ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde sıkıntı biçiminde eseceği, erte tün ezanı saatlerinden itibaren tesirini kaybedeceği değerlendiriliyor.

Antalya'nın doğusunun iç kesimleri, Mersin geneli ile Adana'nın yıldız ve iç kesimlerinde de rüzgarın erte sabahın önceki saatlerinden itibaren yıldız yönlerden güçlü ve fırtına, efdal kesimlerde arazi arsa hamleli güçlü ve dört dörtlük sıkıntı biçiminde eseceği kestirim ediliyor.

Batı Karadeniz'in kıyısındaki Düzce, Zonguldak, Bartın, Kastamonu'nun kuzeyi ve Sinop'ta görülecek kar yağışlarının, ahit öğleden sonradan tesirini artırarak kuvvetli, Kastamonu'nun kuzeyi ile Sinop'un batısında arazi arsa koyu olması bekleniyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler