USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Meral Akşener'in ruzname bulunan tweetine İmamoğlu yorumu: Daha ne desin?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Habertürk'te soruları yanıtladı. İmamoğlu, kendisi üzerine tweeti ruzname bulunan İYİ Parti önderi Akşener'in paylaşımıyla ilgili, "Çok tutum birlikte mesaj, elan ne desin?" yorumunda bulundu.

Meral Akşener'in ruzname bulunan tweetine İmamoğlu yorumu: Daha ne desin?
17-11-2022 00:08
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Habertürk'te soruları yanıtladı. İmamoğlu, kendisi kendisince tweeti ruzname bulunan İYİ Parti önderi Akşener'in paylaşımıyla ilgili, "Çok seçenek birlikte mesaj, henüz ne desin?" yorumunda bulundu.Abone ol

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Habertürk'te soruları yanıtladı. İmamoğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

Benim projem demeseniz de ego şehremaneti reisi olduktan sonraları İstanbul'da on paralık sıfır şu oluşturulmuş oldu diyeceğiniz birlikte obje mevcut mı?

Çok obje var. Sıfır döşek sayısından 3 bin yatağa geldik. Bir öğrencinin ailesine maliyeti maaş 7 bin lira.

20 bin çocuğa terbiye verecek kreşe akilane gidiyoruz şu an.

Demokrat birlikte kent mevcut artık. orijinal birlikte kent var. Çok obje değişti diyebilirim.

İstanbul'un şişko ulaşımındaki sorunlar

Bakım ve yenilemeyle ait dava mevcut mı?

Ulaşım, İstanbul düşüncesince baş döndürücü önemli. Sübvansiyon fiyatımız 1 milyarlardan 11 milyarlara denli çıktı. İstanbul'un batısına önceki metroyu kılıç başlattık. 

Biz 10 güzergâh yapıyoruz, 5 güzergâh da Ulaştırma Bakanlığı yapıyor.

Devlet bankalarından on paralık güven almadık. İsteyip de alamadık.

Ulaşım meselesinde engelleniyoruz. 300 milyon euroluk onayımız üç yıldır Cumhurbaşkanlığında. Kendi bütçemizden 160 adet metrobüs kabul geçirmek durumunda kaldık. Halbuki kredisi hazırdı. 10 sene da art ödemesi bulunan birlikte şeydi.

Yaş averajınız artıyor. Arıza ihtimali artıyor. İstanbul'un otobüs sayısını yenilemesi lazım.

Sabiha Gökçen yer altı treni hattı dü yılda bizlerden öğrenim edilecek. Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli hattında akıbet doğal kavara yağı lambası lambası gidiyoruz. Çekmeköy-Sancaktepe hattını önümüzdeki sene açıyoruz. Sultanbeyli aşamasını 2024'te açacağız.

Daha evvela UKOME'de İBB'nin yetkililerinin çoğunluğu vardı. Demokrat birlikte düz vardı. Beş acemi organ atayarak masa düz yazı edilerek çokluk sayımız elimizden alındı.

"Afetlerde tatilde" eleştirileri

Keşke yapmasaydım yahut demeseydim dediğiniz birlikte obje evet mu?

 Yağmur yağdığında bari bambaşka birlikte kentte olmasaydım. Olacak iş mi? 12 bilyon lira enfrastrüktür yatırımını adalet etmiş bulunduğu tarihte verilmemesine karşın İSKİ'de yapmışsanız, İstanbul'un sokakları, caddeleri pandemi devrinde kapalıyken denizle karanın birleştiği Üsküdar'ı yahut Kartal'ı, aklınıza gelebilecek nice noktadaki altgeçidi, üstgeçidi, 100 noktanın üstündeki yere yatırımı yaptıysanız kafanız şen olur. Bir birlikte adet yerde dü kere dava yaşadık. Şu anda gümbür gümbür çalışıyoruz. Esenyurt'ta yığın baskınının bulunduğu yere.

Bu süreçte partinizin size tam desteği verdiğinizi düşünüyor musunuz?

Bazen meydana getirilen yargısız infazlara kelimesiz kalındığı dönemleri hissettim. Bunu partili namına kavramlandırmak istemiyorum fakat sürece kırılan baktığını düşünen, Millet İttifakı'nın muvaffakiyet çıkarmak durumunda bulunduğu birlikte proses ve onun en önündeki simgesi İBB olduğuna göre, bu denli hırpalanma dönemleri yaşandırılırken henüz kırılan davranmasını beklediğim insanoğlu oldu. Bu infazlara zevcelik edilmeyebilirdi. Bunları yaşadık.

Benim amacım var. Hedefim bu ülkenin en yararlı yöneticilerinden biri olmak. Millet İttifakı, Türkiye'nin kaderiyle ait iri adımlar atıyor.

İktidara gönül rahatlığı mücadelenin simgesidir Millet İttifakı. Ben en baş döndürücü emek vermesi müstelzim bireyim. Millet İttifakı'nın simgesi konumundaki şehri İstanbul. Benim, Millet İttifakı'nın herhangi birlikte ferdinin, özellikle Sayın Kılıçdaroğlu'nun ve Akşener'in ve 6'lı masanın başını öne eğdirmeyen en cefakar, en çalışkan, 6'lı masanın neferi namına kendimi görüyorum.

İmamoğlu yavuklu olacak mı?

Ben, kişisel, kariyer piyasası olarak siyaset sürecimi on paralık görmedim. Yüzde 30'la intihap kaybettiğimiz birlikte kentte ego yüzdelik 51'le intihap kazandım.

Coşkum nelerdir biliyor musunuz? Görevini dobra yapmak. Beni en baş döndürücü heyecanlandıran yer altı treni hatlarını çalıştırmak, acemi planlar yapmak.

Bir güneş bu ülkeyi başöğretmen birlikte cumhur reisi iktisap geçirmek hedefiniz mevcut mı?

Allah bilir. Olabilir. Herkesin birlikte yoğurt yiyişi var. 13 sene evvela siyasete başlarken, 'yarın siyaseti bırakabilecekmiş üzere politika yapacağım' dedim.

Ben İstanbul'u konuşurken coşuyorum. İnsanlar da bunu hissettirme gayreti içindeyim. O nedenden siyasette gaye koymuyorum. Bugün benim alanım İstanbul.

Akşener'in İmamoğlu tweeti

Ne güzel. İmamoğlu'na gidince nükte yaptım. Verin bakalım tapularımı dedim. Niye geldim biliyor musunuz? Zeydan Bey tweet atıyor 'İmamoğlu düşüncesince herhangi birlikte şeyi yaptık' diye.

Çok seçenek birlikte mesajdı. Gayet güzel. Daha ne desin yani. Kendime işlenmiş jest namına görüyorum. Ne denli devlet verici.

Ben CHP'liyim. CHP kültürünün neyi gerektirdiğini dobra biliyorum. Ben, şu anda Millet İttifakı'nın ortaya koyduğu adaylıkla tarzı nail birisiyim. Bunun mimarı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu bulunduğunu biliyorum. Altılı masanın en ehemmiyetli mümessili boyutundayım, çalışmalar üreten.

Bu oyuna gelmeyelim. Bir buçuk yıldır yavuklu kim. Size ne? Siz öz işinize bakın. "

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler