USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Meral Akşener'den Erdoğan'a nasip tepkisi! Afet kaderdendir ancak karabulut Beştepe’dendir

İYİ Parti önderi Meral Akşener, FOX TV'de gösterilen İlker Karagöz ile Çalar Saat programında açıklamalarda bulundu. Akşener'in hedefinde Cumhurbaşkanı Erdoğan vardı. "Afet kaderdendir lakin karabulut Beştepe’dendir" diyen Akşener Erdoğan'ın nasip laflarına tepkime göst

Meral Akşener'den Erdoğan'a nasip tepkisi! Afet kaderdendir ancak karabulut Beştepe’dendir
24-02-2023 10:05
İYİ Parti önderi Meral Akşener, FOX TV'de gösterilen İlker Karagöz ile Çalar Saat programında açıklamalarda bulundu. Akşener'in hedefinde Cumhurbaşkanı Erdoğan vardı. "Afet kaderdendir ancak sıkıntı Beştepe’dendir" diyen Akşener Erdoğan'ın baht laflarına aksülamel gösterdi.Abone ol

İYİ Parti önderi Meral Akşener, FOX TV'de gösterilen İlker Karagöz ile Çalar Saat programında Maraş depreminin peşi sıra tahsil edilen aksiyonları eleştirerek Erdoğan'ın baht açıklamasına aksülamel gösterdi. Akşener, ''Yukarıdan yönerge gelmeyince de göz boncuğu bürokratın kıpırdamadığı ortak sistem. Evet deprem olması bu topraklarda ortak kaderdir ancak afetin ortak felakete dönüşmesi baht değil o beceriksizliktir. Afet kaderdendir ancak sıkıntı Beştepe’dendir.'' dedi.

Akşener'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“Depremin yıkıntıları üstünden ortak şeyler oluşturulmaya çalışıldı eksiklikleri yanlışları anladık. Bireyler adına ve siyasetçiler adına anladık, 99’da. 2002’de dakika bizi yönetmen arkadaşlarımız iş başına geldiler. 2017’den sonradan bu kırtasiyecilik denilen maraz sayın Erdoğan’ın ayağına pranga bağlayan bu illetten de sebep olmak düşüncesince partili cumhurbaşkanlığı denilen rastgele şeyin ortak ferdin sonucuna ilişkin bulunduğu ortak düzene geçildi.

Çok çabuk adım atması müstelzim sistemin beğenilmeyen ortak bürokratik kuruntu çıkardığını acı tatlı hissediyorduk da ego bu deprem sırasında gördüm değişmeyen alamıyor insanoğlu hepsi bu yanlışlarına geri planında birincisi liyakatsizlik idaresizlik ancak ortak de bu ortak tane eş sisteminin getirmiş bulunduğu çabuk olması müstelzim kararların kusursuz bilakis alınamadığı.

Yukarıdan yönerge gelmeyince de göz boncuğu bürokratın kıpırdamadığı ortak sistem. Evet deprem olması bu topraklarda ortak kaderdir ancak afetin ortak felakete dönüşmesi baht değil o beceriksizliktir. Afet kaderdendir ancak sıkıntı Beştepe’dendir. Umarım buradaki antika beceriksizliklerin ortadan kaldırılması düşüncesince adımlar atılır.

Afet şişman olup yönetilemeyince sıkıntı şişman ergin oldu. Dünyanın rastgele ortak köşesinden de insanoğlu iane edebilmek düşüncesince ülkelerden insanoğlu geldi o devletlerin yöneticilerinin bu milletimize değgin ortay koyduğu ortak tavrı mevcut teşekkürname ederiz ancak dakika iktidarın ortak anlayış gösterip, dakika oluşan bu atmosferden Türkiye'nin çevresinde yarattığı o hasım çerçeveyi giderebilecek ortak okazyon adına değerlendirip diplomatik ortak akın başlatabilir mi bilmiyorum. Yapabilirse süper olur.

Seçmen ana olmaktan baskı akıbet 20 yılda

Afet sahasına 7 güneş fevk üstüne üstlük gittim, rastgele güneş ortak yerdeydim. Kadınlar benden abdesthane istiyor, tuvalet. Milletimizin bizlere verdiği fariza şu: Seni iktidara getiriyorum bizlere ihtimam edeceksin. Bizim görevimiz seçmenin halkın avukatı olmaktır. Seçmen ana olmaktan baskı akıbet 20 yılda. Şuculuk buculuk yüzünden bölündür. Saçmalıklar üstünden sömürme edilen ortak gidiş var.

Yardımların hesabına ulaşamadığını farkettik

Genel Başkan yardımcılarımız 10 ile gittiler ve kaza teşkilatlarımızdan bilgelik aldık. Tüp meselesi bizim sahadan altığımız bilgidir. Soğuktan donarak ölmeyi hipotermi adına ifade etti örneğin sahadan ortak arkadaşımız. Yardımların hesabına ulaşamadığını farkettik.

AFAD müdürü Validen, Vali Genel merkezden müsaade alamadan iş yapamadı. Böyle ortak nesne imkânsız nedeniyle değişmeyen veremiyorlar. O ona bakıyor, o ona bakıyor en böylelikle Beştepe'ye gidiyor. Behemehal ne olursa olsun aşırı dobra çalışıp bu ucube sistemi tığ sizin oylarınızla değiştirmeliyiz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler