USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Meral Akşener 'Neşeli Günler' filmiyle Erdoğan'ı eleştirdi: Ufak at Ziya...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Akşener, "Erdoğan'ın vaatleriyle ilişik de Neşeli Günler filmindeki söylence repliğe irsal yaparak "Ufak At Ziya" çıkışı yaptı.

Meral Akşener 'Neşeli Günler' filmiyle Erdoğan'ı eleştirdi: Ufak at Ziya...
05-10-2022 12:01
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Akşener, "Erdoğan'ın vaatleriyle ilişik de Neşeli Günler filmindeki söylence repliğe atıf yaparak "Ufak At Ziya" çıkışı yaptı.Abone ol

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin takım toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Kadınlara 'Sürtük' diyebilen ortak zihniyetten tabii naziklik beklemiyorum fakat gencine 'Aşağılık' demeye tek mi utanmıyorsun?" Akşener, Erdoğan'ın vaatleriyle ilişik de Neşeli Günler filmindeki söylence repliğe atıf yaparak "Ufak At Ziya" çıkışı yaptı. Akşener’in konuşmasından başlıklar şöyle:

Keyifsiz ortak dizinin bitiş sezonu geldi

- 20 sezonluk bilasebep uzatılmış, cansız ortak dizinin bitiş sezonu böylecene geldi çattı. Emin olun aşırı az kaldı. Beğenmediği her insana saldıran, hakareti ve iftirayı kendine adalet sayan, ülkeye nifak tohumlara eken zihniyetin sebep bulunduğu sosyal gerginlik bundan hakeza sakıncalı ortak seviyeye ulaştı. Türkiye bundan hakeza bu gerilimi taşıyamıyor.

Onur Şener cinayeti

- Geçtiğimiz hafta, Ankara’da ortak coşku mekanında yaşananlar bu gerilimin sonucudur. Sanata ve sanatçıya yağı ortak iktidarın yönettiği ülkemizde, sırtını iktidara yaslayan hepsi kendini rastgele şeyin sahibi zannediyor. Bize de katleden ortak sanatçının arkası sıra acılanmak düşüyor. Onur Şener’e Allah’tan rahmet, ailesine ve konuşma camiamıza giriş sağlığı diliyorum.

Münir Özkul'un Şener Şen'e söylediği gibi

- Erdoğan bundan hakeza uydurma de veremiyor, ilgi edin. Kendisi de epistemolojik ortak kopuş yaşadığından olsa lazım yalnızca inanıyor. Kıştan yaza, yazdan kışa ertelenen bu mevsimlik dayanak döngüsünde bulunan da milletimize oluyor. İktidarın hayalî modelinin üstünden mükemmel 10 ay geçti.

- Yılın geçmiş 8 ayında dışarı satım yalnızca yüzdelik 18 artarken, aut tecim açığı ise yüzdelik 146 oranında üstün dereceli ortak artım gösterdi. Paramız ortak yılda yarıya yarıya bedel kaybetti. MB'nin kaybolma 128 bilyon dolarına da 75 bilyon dolar hâlâ müdahale oldu.

- Hatırlıyor musunuz merhum Münir Özkul Şener Şen’e ne diyordu? Ufak at Ziya! Ufak at sayın Erdoğan. Bay krizin idare ve davranışlarından feyz meydan bu anlayışın izleri doğrudan rastgele gündüz ortak ayrıksı saray çalışanının icra ettiği açıklamalarda zuhur ediyor.

Millet İttifakı ortakları arası aktarma başladı
Millet İttifakı ortakları ortada transferler başladı. DEVA Partisi’nden istifa fail Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) emektar başkanı Birol Aydemir İyi Parti’ye katıldı. Aydemir’in rozetini İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener taktı. Aydemir, 5 Temmuz'da Akşener'in başdanışmanı olmuştu. 

Bir de iktidarın gözbebeği Nebati icra vekili var!

- Mesela bu ülkede atanamayan ortak sarıklı bulunduğu düşüncesince utanması müstelzim MEB Bakanı, bırakın utanmayın bilinçsizce “Mühendisler de atanmayor fakat hakeza ağlamıyorlar” dedi.

- Gereksiz yanan ampül sönecek. Memleketimizin kaynakları hepimize yetecek.

- Bir de iktidarın gözbebeği Nebati icra vekili var. Sağ olsun, gideni aratmıyor, neşemiz beli adam. Sabah kalkarsanız eğleşmek canınız istemez, bakıyorum ne söylemiş erke doluyorum. Eminim sizde de benzeri vardır. Işıl parlak dolar işaretli gözleri muhteşem.

Son dönemlerdeki tercihlerine bayılıyorum

- Sayın Erdoğan’ın akıbet dönemlerdeki tercihlerine bayılıyorum. Sözde idare modelini tanım geçirmek düşüncesince adeta toy öğrendiği kelimeleri bire ortak cümlede kullanmaya etkin kollar gibi.

- Nebati politik tarihimize geçecek bu ibretlik dizge ile diyor ki: Biz bilgiden ve bilimden koptuk, dünyada geçerli hepsi idare modellerini de reddediyoruz, bizi bundan hakeza ekonomistler değil nörologlar ve idare bilimciler değerlendirsin diyorlar.

- Buradan sayın Erdoğan’a çığırmak istiyorum, ekonomiyi batırdığın gerçeğini, milletimizi fakirleştirdiğin gerçeğini abidik gubidik yalanlarla mı örteceksin? Merkez Bankası’nın fark kasasını boşalttığın gerçeğini lügatlara sığınarak mı örteceksin?

Bunu kail ülkenin cumhurbaşkanı!

- Bir yanda bakanları, bürokratları saçmalamalaya bitmeme ederken sayın Erdoğan ise millete taşlama etmekte toy yollar deniyor.  Eskiden girintisiz çıkıntısız taşlama ederdi, bundan hakeza lügatlı sövüyor. Geçen hafta memlekette umudunu boğazlamak durumunda bıraktığı gençleri erek aldı. Sayın Erdoğan ezcümle gençlerimizin hâlâ güzel ortak sahn rastık istemeleri hırpani ortak hevesmiş, şu demek oluyor ki adi ortak hevesmiş. Üstelik bunu kail bu ülkenin Cumhurbaşkanı.

- Kadınlara “Sürtük” diyebilen ortak zihniyetten tabii naziklik beklemiyorum fakat gencine “Aşağılık” demeye tek mi utanmıyorsun Gençlere analarının ak sütü kabilinden helal bulunan güzel ve onurlu taayyüş ümidi hırpani ortak hevesmiş. Daha güzel ortak hayat, hürriyet özlemek adi ortak hevesmiş.

- Bu beyefendiye mucibince hırpani sıfır hevesler nelerdir biliyorsunuz, söz gelimi eksiltme güdelemek tersine asilzade ortak heves.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler