USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Maltepe’deki yeni yaşam alanı “MCA Cadde” açıldı

İstanbul Maltepe'deki yeni yaşam ve alım satım merkezi “MCA Cadde” dü çağ süresince devam eden aktiflik ve ünlülerin katılımıyla ziyaretçilerine kapılarını açtı.

Maltepe’deki yeni yaşam alanı “MCA Cadde” açıldı
19-12-2021 13:49

İstanbul Anadolu Yakası'nın yükselen kıymeti Maltepe'ye MESA Mesken, CABA Grup ve Aslan Yapı ortaklığı ile görülmemiş ortak plan geldi. MCA Cadde, 83 bini hayli yapım bölgesine yerleşen 253 konut, 50 ticari birim, içtimai alanlar ve açıkça ana yol konsepti ile İstanbul'da modern ortak yaşam seçimi üzere kapılarını açtı. Hafta sonu nice etkinliği ziyaretçilerle buluşturan projenin açılışına başkaca nice adlı sanlı katılma sağladı.

Açılışa hususi “eğlence festivali” ile astrolojiden görk ve görev sohbetlerine, DJ performanslarından firez konuşma sohbetlerine derece pek baş döndürücü etkinlikle İstanbullulara unutulmaz dü güneş yaşatılacak.

Etkinlik süresince etkinlik

18 Aralık Cumartesi haset zaman 12.30'da süregelen etkinlik, Nefise Karatay ve Didem Taslan'ın zaman 14.00'teki açma konuşmalarıyla bitmeme etti. Burcu Esmersoy ve Sezgin Yılmaz ile uygulayım bilimi sohbetleri, Pınar Altuğ ile ev, çocuk, alım satım sohbetleri, Demet Şener ile görk ve görev sohbetleri, Betül Demir ve DJ Burak Yeter başarım sahnelerine de ziyaretçilerle buluştu.

Astroloji ve spor ortak arada

19 Aralık Pazar günkü canlılık festivali ise spor ve yıldız falcılığı ile dopdolu. Saat 12.30'da başlama borç Festival, Hande Kazanova ile yıldız falcılığı karşı söyleşi, Ece Vahapoğlu ile spor, Şükran Kaymak ile kemirmek tarifleri söyleşisi-kek inşası ve artist sahneleri ile İstanbullulara unutulmaz ortak güneş yaşatacak.

Açık iklim caddesi konsepti ve Adalar manzarası

Modern mimarinin izlerini haiz tasarımını işlevsellikle birleştiren MCA Cadde, elden altındaki açıkça iklim alım satım caddesinde arazi alan mağazaları, tatbilir kafeleri ve restoranlarıyla 7/24 canlı esas ortak ana yol ortamı sunmayı hedefliyor.

Yeni sahiplerinin konforunu ön planda markajcı MCA Cadde'de, herhangi ortak ihtiyaca akla yatkın defa karması da arazi alıyor. Büyük çoğunluğu genel görünümlü Adalar nezaretli 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 defa seçenekleri, seçenek yaşam alanları sunuyor. Sahil Yolu'na dolaşma mesafesindeki proje, merkezi pozisyonu ve seyrine kanaat sıfır Adalar manzarası ile yeni sahiplerini sevinçli yaşam alanlarıyla da buluşturuyor.

Açık iklim şöminesi, bebek parkı, uzvi bahçe, açıkça iklim sineması

MCA Cadde'de arazi alan açıkça iklim şöminesi, dobra havaların tadını çıkarmaya ve ocak ateşi eşliğindeki körpe sohbetlere çevre oluyor. Proje başkaca kollar düşüncesince otopark yeri ve taravetli kekik, nane kokuları ortada gidiş yapabilme olanağı tanıdıkları bulunan uzvi bahçesi ile doğayla iç içe ortak yaşam vadediyor. Sosyal alanlardan ortak gayr bulunan açıkça iklim sineması da yaz gecelerini yıldızların altında beyaz perde tadı ile taçlandırmayı amaçlıyor. Açık havada spor yapmaktan esenlik alanlar düşüncesince ise başkaca projede açıkça iklim yoga alanları; aletli egzersizler düşüncesince ise fitness center arazi alıyor.

MCA Cadde'nin mimarlık projesinde İki Design Group, iç mimaride Monoblok Design&Interiors, peyzajda Dalokay Design Studio, isticar ve dalavere danışmanlığında ise Mallexpert imzası bulunuyor.

“Maltepe'ye yeni ortak dem getirecek”

Mesa Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu açılışta icra ettiği konuşmada projenin Maltepe'ye bedel kattığını söyleyerek, “Ortaklarımızla baş başa 4 sene ilk süregelen ortak hayalimiz gerçekte esas oldu. Bizim düşüncesince dobra ortak güneş ve heyecanlıyız hakeza ortak merkezi Maltepe'ye kazandırdığımız için. Konsept olarak, pandemi sürecinden de önce, açıkça AVM tarzı ile ortak plan tecrübe edelim demiştik. Bu janr ortak plan yoktu Maltepe'de. Bu anlamda gıllıgışlı da olacağını düşünüyorum. Burası hepsi düşüncesince yeni ortak dem olacaktır” dedi.

“İhtiyaç mahsus baş döndürücü dobra ortak mekan açıldı”

Açılışta ve etkinliklerde arazi alan Didem Taslan plan ile ilgili, “İstanbullulara ve Maltepe halkına yeni ortak AVM kazandırılmış oldu. Gelişen dünyada AVM'ler yaşamımızda hâlâ ortak tomar arazi alıyor. Ben de dostlarımla baş başa açılışını yapmaktan ve katılma sağlamaktan çevre baş döndürücü mutluyum” derken, Nefise Karatay ise, “Çok dobra ortak mekan açıldı. Sonuçta şahısların gereksinim duyan ortak alanda odluğunu düşünüyorum. Çok da şümullü ve büyük. Arkadaşlarımız açtılar o manada da mutluyuz. Umarım kutsal hesaplı artağan ortak mekan olur” diye görüşlerini bildirdi.

Katılımcılar ortada bulunan Burcu Esmersoy ise AVM ile ilgili, “Açılmadan ilk de projeyi görmüştüm. Çok dobra gözüküyor ve hakeza sahaların yeleken olmasını baş döndürücü seviyorum” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler