USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kıydığı nikah ve açık giyim giysiler görüngü olmuştu! Nihat Hoca olayın gerçeğini anlattı

Ünlü hanende Sevim Egesoy'un kızının dekolteli ve içkili düğününde mortocu nikahı kıydığı iddiası için mütekellim Nihat Hatipoğlu, "Benim görevim hoppadak hacı, hocaya dini bildirmek değil" dedi.

Kıydığı nikah ve açık giyim giysiler görüngü olmuştu! Nihat Hoca olayın gerçeğini anlattı
18-11-2022 16:05
Ünlü hanende Sevim Egesoy'un kızının dekolteli ve içkili düğününde mortocu nikahı kıydığı iddiası kendince mütekellim Nihat Hatipoğlu, "Benim görevim çabucak hacı, hocaya dini bildirmek değil" dedi.Abone ol

Nihat Hatipoğlu, adlı sanlı hanende Sevim Egesoy'un kızının dekolteli ve içkili düğününde mortocu nikahı kıydığı iddiası kendince konuştu. Düğünde nikah kıymadığını kail Hatipoğlu, "Anormal ortak boyut ve alkol yoktu. Görüntü alanlar da alışılagelen giyimliydi" dedi. Haberler.com'un YouTube stüdyosuna mihman bulunan Hatipoğlu aşırı konuşulacak açıklamalarda bulundu. 

"İslam'ın güzel bulunan yüzünü göstermeye çalıştım"

Haberler.com'a mütekellim bulunan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, konusunda iddialara karşılık verdi. İslami belletmek düşüncesince çağırma edilmiş olduğu gelişigüzel yere gideceğini kail Hatipoğlu, "Türkiye'de henüz ehemmiyetli mevzular varken bunları konuşmamak gerekir. Toplumun gelişigüzel kesimi kabilinden izleme edilen ortak insanım. Toplumun gelişigüzel kesiminden adamla da ışık çektirmişimdir. İslam'ı bildirme buyurmak düşüncesince ortak insan kazanacaksam binlerce kilometre gitmeye razıyım. Ben hayatım süresince baştan sona kullanıcılarını kurtarmaya ve İslam'ı söylemeye himmet ettim. İslam'ın güzel bulunan yüzünü göstermeye çalıştım fakat baştan sona değişik şeyler gösteriliyor. Tebliğ tarzım çabucak cami değil, gelişigüzel yerde var. Bir yere çağırma edildiğimde ortak yarar sağlayacaksam faydalı demem" dedi.

Dini nikahı ego değil, Lübnanlı Müftü kıydı. Daha geçmiş yanıma gelenleri kırmayarak tayyare ve konferanslarda da nikah kıymışlığım oldu. Müftü nikahı kıydıktan sonraları kılıç eşimle düğünden ayrıldık.