USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kırşehir'de mahkemede hayret fail kıya itirafı! Dini nikahlı avrat kaçıp evli döndü

KIRŞEHİR'de 2020 yılında işlenen tekme cinayetin tanıdık duruşmasında gaddar zanlısı suçunu itiraf ederken, mevkufiyet durumları bitmeme fail 8 insandan 3’ü adli arama amacıyla başıboş kaldı. Katil zanlısı R.İ., Vildan Çelik ile dini nikahı olduğunu, evden kaçıp ayrıks

Kırşehir'de mahkemede hayret fail kıya itirafı! Dini nikahlı avrat kaçıp evli döndü
27-07-2022 09:04
KIRŞEHİR'de 2020 yılında işlenen tepik cinayetin tanıdık duruşmasında gaddar zanlısı suçunu itiraf ederken, mevkufiyet vaziyetleri bitmeme fail 8 insandan 3’ü adli kontrolör şartıyla başıboş kaldı. Katil zanlısı R.İ., Vildan Çelik ile dini nikahı olduğunu, evden kaçıp bambaşka birisiyle resmi nikah kıymasının arkası sıra "namusu" düşüncesince cinayetleri işlediğini itiraf etti.Abone ol

Edinilen bilgiye göre, Osman Çelik’ten (25) çav alamayan yakınları, jandarmayı arayarak ihbarda bulundu. İhbar dair emek vermek başlatan jandarma ekipleri Osman Çelik’in en akıbet Kaman ilçesine değgin Bayramözü köyünde bulunduğunu belirleme etti. Köyde erkin çapta kontrolör karşılayıcı ekipler, Osman Çelik ve toy evlendirilmiş olduğu karısı Vildan Çelik’i (24) toprağa gömülmüş şekilde geberik şekilde buldu.

Olaya değgin 9 ad gözaltına gücenmiş ve işlemlerin arkası sıra tutuklanmıştı. 29 Ocak haset ise mevkuf sanıklardan M.S., adli kontrolör şartıyla başıboş kaldı. Güvenlik nedeni öne sürülerek dakika Uşak 1. Ağır Ceza Mahkemesi mahkeme salonunda tanıdık davaya 8 mevkuf şahıs ve M.S. Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katıldı.

Dini nikahlıyken kaçıp başkasıyla resmi nikah kıydı
Kasten eş temizlik suçundan 66 sene 8 ay dam cezası mevcut R.İ., Vildan Çelik ile dini nikahı olduğunu, evden kaçıp bambaşka birisiyle resmi nikah kıymasının arkası sıra namusu düşüncesince cinayetleri işlediğini itiraf etti.

6 sene dini nikahlı kaldıktan sonradan evden kaçan Vildan Çelik’in kısaca 50 devir sonradan babasının evine arka döndüğünü öğrendikten sonradan Vildan Çelik’in abisi R.İ. ile beraberce eve gittiğini kail R.İ., "Vildan'a 50 gündür nerede bulunduğunu sordum, Osman Çelik 'sen benim karıma elbette bağırıyorsun' deyip, dünyaevi cüzdanını gösterince sinir krizi getirdim. Daha sonradan Osman'la aramızda yaşanmış olan ağız dalaşı kararı sopayla ona vurdum. Üzerime erişince de beş altı yerinden bıçakladım. Çok dem kaybettiğini görür görmez Vildan'ın ağabeyi R.İ. ile banyoya götürüp dair su döktük" dedi.

Daha ondan sonra abi R.İ. ile beraberce Osman ve Vildan Çelik’i karye civarlarında ormanlık bölgeye götürdüklerini kail R.İ., Vildan Çelik’in abisi R.İ.’nin uzakta kalmış olduğu tam Osman Çelik ile baştan gürültü ettiklerini, göğsüne vuruş aldıktan sonradan rasgele acı ederek Osman ve Vildan Çelik’i vücutlarının ayrışık yerlerinden vurduğunu itiraf etti.

Abi R.İ.’nin de kardeşinin cenazesini gördükten sonradan şoka girdiğini, namına atılmak istediği tam silahı ona doğrultarak zılgıt ettiğini de laflarına ekledi. R.İ., “Planlamadım, ani gelişti. Namus düşüncesince yaptım” dedi.

"Cinayeti işlediğini şimdi ilkin hastalık inkar ettin" sorusu dair R.İ., "Samimi şekilde itirafta mevcut olmak istedim" sanarak cevapladı.

Vildan Çelik’in abisi R.İ. ise işlediği tamamı suçları R.İ.’nin tehditlerinden kaynaklı işlediğini, eve evvel vardığında hoppadak konuşacaklarını fakat R.İ.’nin ilkin bıçakla ondan sonra da silahla saldıracağını bilmediğini söyledi.

Tutuklu sanıklardan Vildan Çelik’in babası V.İ. ise fenomen haset evde yaşanmış olan gürültü esnasında yere düştüğünü, kimin kime vurduğunu görmediğini, R.İ.'nin kızını ve Osman Çelik'i dayanmak istediği tam bariyer olmaya çalıştığını lakin R.İ.'nin herkesi zılgıt ettiğini söyledi. Ayrıca ağababa V.İ. Osman Çelik’in babasının da kendisini aradığını fakat ona hakikatı söylemeyerek geldikleri üzere gittiklerini dediğini itiraf etti.

Tehditlerden korkarak ablasını sezdirmeden gömdü
Evde çıkan dövüşten haberi bulunmadığı tam R.İ.'nin kendisini çağırdığını ve yanına gittiğini tabir fail Vildan Çelik'in kardeşi R.İ., “Ablam ve Osman Çelik’i öldürdüğünü, ağzıma tabanca dayayarak, fenomen namına gidip onları gömmemi istedi” dedi.

"Cesetleri 150 m. taşıdık"
R.İ.'nin ailesine ve namına dokunca vermesinden korkarak, R.İ'nin gösterdiği yerden kuzeni B.İ. ile beraberce kazma ve küreği alarak fenomen namına gittiğini kail R.İ., "Onun tanım etmiş olduğu yerde cesetleri bulduk. Osman çıplaktı, kardeşimin üstünde ise hoppadak iç çamaşırı vardı. Onları B.İ. ile beraberce kısaca 150 m. taşıyarak oraya müşterek oyuntu kazdık ve gömdük. Ben temizlik vakasına karışmadım" halinde konuştu.

Öte taraftan mevkuf sanıklardan Vildan Çelik’in anası K.İ, ablası H.S. ve bambaşka müşterek kardeşi R.İ de ile alakalı suçlamaları reddetti. Yapılan savunmaların tamamlanmasının arkası sıra avukatların da savunmaları istendi.

Vildan Çelik’in anası K.İ, ablası H.S. ve bambaşka müşterek kardeşi R.İ. suçun mahiyetinin değişim ihtimali ve mevkufiyet sürelerini cezaevi uğrunda bulundurarak adli kontrolör şartıyla başıboş kalmaları ve gayrı 5 mevkuf şahsın da mevkufiyet hallerinin devamına değişmeyen verdi. 10 saate andıran idame eden sorun encam müşterek tarihe ertelendi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler