USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a 19 Ocak hatırlatması

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin takım toplantısında partililere seslendi. Konuşmasına 8 Mart Dünya Kadınlar Günü gündemiyle süregelen Kılıçdaroğlu İstanbul Sözleşmesi düşüncesince yürürlüğe koyma lafı verdi.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a 19 Ocak hatırlatması
08-03-2022 16:33
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin kol toplantısında partililere seslendi. Konuşmasına 8 Mart Dünya Kadınlar Günü gündemiyle süregelen Kılıçdaroğlu İstanbul Sözleşmesi düşüncesince yürürlüğe koyma lafı verdi.Abone ol

CHP önderi Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı amaca alarak "Zam adına bindirim yaptılar. Enflasyon sopasını fakirin fukaranın sırtında kırdılar." niteleyerek konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 19 Ocak'ta muhtarlarla icra ettiği toplantıyı da hatırlatan Kılıçdaroğlu, maruz aylık müjdesinin adına getirilmesi icap ettiğini belirtti.Kemal Kılıçdaroğlu'nın konuşmasından satır başları:
Bunun sözünü veriyorum. Mutlaka Türkiye kucaklaşacaktır, helalleşecektir, büyüyecektir, utlaka Türkiye'ye demokratlık gelecektir ve kesinlikle İstanbul Sözleşmesi yürürlüğe girecektir. 

Bayburtlu kardeşlerin saylav isterim sizden. Bayburt'un esas manada il olmasını istiyorsanız, Bayburt'ta aylakçılık olmasın niteleyerek düşünüyorsanız oyunuzun rengini değiştireceksiniz. Millet İttifakı'nın bileşenlerine oy vereceksiniz. O devir görmüş olacaksınız Bayburt tarihteki anıtsal günlerine kesinlikle kavuşacaktır. 

Bir nüfuz halkın oyuyla gelip nüfuz olursa verdiği lafları tutması lazım. En asliye dava maruz sözlerin tutulmamasıdır. Hele alelhusus bu lafı en tepedeki insanoğlu söylemişse lafının gerisinde durması lazım. 19 Ocak 2022 muhtarlar toplantısı yapılıyor. Bizden 2-2,5 sene rötarlı yapıyor. Muhtar maaşlarını yükselme sonucu aldık diyor 19 Ocak'ta. Hala yok. Niye yok? Niye sözünü tutmuyor? 

Buradan etraflı sağlıkçı kardeşlerime söylüyorum. Bir siyasetçi verdiği lafı tutmazsa o politikacının mensup bulunduğu partiye oy vermeyeceksiniz kardeşim. Bu derece bariz ve net. 'Efendim bizi kandırsın tığ kandırılmaya alıştık' diyorsanız bitmeme edin. O devir 'geçinemiyorum' niteleyerek ağrı yanmayacaksınız. Kendi geleceğinizi kişi iradenizle belirleyeceksiniz. 

AK Parti'nin zeytin ağaçlarına alerjisi var. Zeytin alanlarını müşterek şekliyle ranta açacaklar. İlk anayasa 2009'da geldi. Görüşüldü, aksülamel geldi. AK Parti vekilleri de zeytin bulunan bölgelerine gidemediler, bunu art çektiler. Aradan müşterek müddet geçti bu yol 21 Nisan 2010'da ayrımsız anayasa teklifi müşterek şimdi geldi. Araya önergeyle sokuyorlar. O da Meclis'te tartışıldı. O da geçmedi. Bekletildi ve art çekildi. 16 Haziran 2014'te müşterek şimdi geldi, 17 Mayıs 2017'de müşterek şimdi geldi, 14 Şubat 2019'da müşterek şimdi geldi. En sonuç 5 Ekim 2020'de müşterek şimdi geldi. Her seferinde Meclis'te görüşülürken vicdan sahibi AK Partili vekillerin de itirazı üzerinde umumi kurulda görüşülmeden bunların hepsi art çekildi. Rant tatlı, en iri enerjisini sarayda gösteriyor. Tuttular kanunla yapamadıklarını müşterek yönetmelikle yaptılar ve ranta açtılar. Bunun üzerinde etraflı STK'lar davalarını açtı. Bizler de cankulağı değerlendiriyoruz. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler