USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Kemal Kılıçdaroğlu elektriği doğranan Moda Sahnesi'ne gitti Bahçeli'nin hediyesini bıraktı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kadıköy'de mevcut ve faturalarını ödeyemedikleri düşüncesince elektrikleri doğranan Moda Sahnesi'ni görüşme etti. Kılıçdaroğlu Bahçeli'nin bağış etmiş olduğu kandillerden birisini bağış etti.

Kemal Kılıçdaroğlu elektriği doğranan Moda Sahnesi'ne gitti Bahçeli'nin hediyesini bıraktı
12-03-2022 15:01
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kadıköy'de mevcut ve faturalarını ödeyemedikleri düşüncesince elektrikleri doğranan Moda Sahnesi'ni görüşme etti. Kılıçdaroğlu Bahçeli'nin armağan etmiş olduğu kandillerden bir tanesini armağan etti.Abone ol

Kemal Kılıçdaroğlu, "Elektriklere meydana getirilen zamlar dolayısıyla siyasi iktidarı enikonu kaba müşterek halde eleştirmiştim. Bu mevzuda düşüncelerimi toplumsal medyada da paylaşmıştım. Bunun ilişkin Sayın Bahçeli, zat il başkanlarına emir vererek bana kandiller göndermelerini söylemişti. O kandillerden ikisi burada” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile baş başa Kadıköy'de mevcut Moda Sahnesi'ni görüşme etti. 2013 senesinde oluşturulan Moda Sahnesi’nin kurucularından direktör Kemal Aydoğan hanuman ve şubatta mevrut cazibe faturalarına aksülamel göstermiş, “Bu faturaları ödeyecek gücümüz ve gelirimiz yok. Ödememiz kabil değil” ifadelerine toprak vermişti. Moda Sahnesi'nin elektriği namus borcu dolayısıyla esbak gündüz kesildi. Ancak mevrut tepkiler ilişkin cazibe kesintisi sonlandırıldı.

“Sayın Bahçeli, zat il başkanlarına emir vererek bana kandiller göndermelerini söylemişti, kandiller burada”
Elektriği doğranan Moda Sahnesine Kandil getiren Kemal Kılıçdaroğlu, "Var fail değerlerden biri de zanaat ve kültürdür. Sanat ve kültüre ne genişliğinde ehemmiyet verirsek Türkiye’nin prestiji ve Türkiye’nin itibarı eksiksiz dünyada o genişliğinde dobra yankılar uyandırır. Moda Sahnesi'nin elektriklerinin kesildiğini duyar duymaz ürpermedim değil. Bir zanaat dalında sanatın yürütme edilmesinde elektriklerin kesilmesi korkutan müşterek durumdur. Sonradan bağlandığını duyar duymaz akıbet basamak bahtiyar oldum. Elektriklere meydana getirilen zamlar dolayısıyla siyasi iktidarı enikonu kaba müşterek halde eleştirmiştim. Bu mevzuda düşüncelerimi toplumsal medyada da paylaşmıştım. Bunun ilişkin Sayın Bahçeli, zat il başkanlarına emir vererek bana kandiller göndermelerini söylemişti. O kandillerden ikisi burada. Dolayısıyla düşündüm ki bunlar en baş döndürücü Moda Sahnesi'ne yakışır” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler