USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kar yağdı okullar tatil edildi! İstanbul, Ankara, İzmir, Konya ne kentlerde okullar tatil?

Uyarıların arkası sıra Türkiye'nin nice noktasında derin kar yağışı başladı. Etkisini yayınlayan kar yağışı haysiyetiyle nice ilde okullar tatil edildi. Okullarını tatil fail illerin valilikleri toplumsal medyadan öğrencileri ve velileri bilgilendirdi. Peki, ne vilayetlerde oku

Kar yağdı okullar tatil edildi! İstanbul, Ankara, İzmir, Konya ne kentlerde okullar tatil?
06-02-2023 06:05
Uyarıların peşi sıra Türkiye'nin nice noktasında derin kar yağışı başladı. Etkisini yayınlayan kar yağışı sayesinde nice ilde okullar tatil edildi. Okullarını tatil fail illerin valilikleri toplumsal medyadan öğrencileri ve velileri bilgilendirdi. Peki, ne şehirlerde okullar tatil edildi? Ankara ve İstanbul'da okullar ahit tatil mi? Kar tatili sonucu meydan illeri derledik.Abone ol

Kar yağışı olup bitenleri peşi sıra valiliklerden tekerlek tekerlek tatil sonucu geldi. Olumsuz iklim şartları dolayısıyla bazısı şehirlerde sömestir tatili uzatıldı. Valilikler kar tatili haberini resmi toplumsal iletişim araçları hesabından duyurdu. Açıklamalarda kamuda etkin iki canlı ve mânialı personellerin de bire birlikte devir yönetimsel yetkilendirilmiş sayılacağı kaydedildi. Peki, ne şehirlerde okullar tatil edildi, İstanbul ve Ankara'da okullar tatil mi? İşte kar dolayısıyla sömestir tatili uzatılan illerin listesi.

İSTANBUL: Şiddetli kar yağışı dolayısıyla İstanbul'da asliye görgü bilimi bilimi ve lise kurumlarında öğrenime birlikte devir süreyle ara verildi. Kamu kasıntı ve müesseselerinde vazifeli engelli, sökel ve iki canlı personel ise yönetimsel yetkilendirilmiş sayıldı.

ANKARA: Ankara Valisi Vasip Şahin ,ilk, orta, lise ve okul evveliyat görgü bilimi bilimi kurumlarında öğrenime birlikte devir ara verildiğini duyurdu. Şahin, "Hamile ve mânialı personelimizle 10 gözyaşı ve elan ıvır zıvır yaşta bebek sahibi avrat personelimiz de yönetimsel yetkilendirilmiş sayılacaktır." bilgisini verdi.

İZMİR: İzmir'in Ödemiş ve Kiraz ilçelerinde bazısı mahallelerdeki okullarda kar yağışı dolayısıyla öğrenime birlikte devir ara verildi. Ödemiş ilçesinin İğdeli, Akpınar, Cevizli, Doğancılar, Umurlu ve Örencik Zeybekler okulları ile taşımalı öğrenime birlikte devir ara erilirken, Ödemiş ilçesinde de Horzum, Çamyayla, Hacıhasan, Kemer, Bozdağ ve Elmadağ mahallelerinde öğrenime birlikte devir ara verildi. 

BURSA: Bursa'da aksi iklim şartları dolayısıyla il genelinde öğrenime birlikte devir ara verildi.

SAKARYA: Sakarya'da beklenir kar yağışı dolayısıyla okullar ahit tatil edildi. Kamuda etkin mânialı ve iki canlı amme çalışanlar da birlikte devir yetkilendirilmiş sayılacak.

BİTLİS: Bitlis Valiliği, özek ile Güroymak ve Hizan ilçelerinde önceki ve itidalli kademeli okullarda 6 Şubat haset öğrenime ara verildiğini açıkladı.

ÇANAKKALE: Çanakkale'de aksi iklim şartları dolayısıyla il genelinde öğrenime birlikte devir ara verildi. Çanakkale'de iki canlı ve mânialı personellerin de yönetimsel yetkilendirilmiş sayılacağı kaydedildi.

BALIKESİR: Balıkesir'de aksi iklim şartları dolayısıyla il genelinde öğrenime birlikte devir ara verildi. Kamu kurumlarında vazifeli hamile, mânialı ve vakayiname rahatsızlığı mevcut personelin birlikte devir yönetimsel yetkilendirilmiş sayılacağının belirtildiği açıklamada, evladı yetiştirme yurdu ve anaokuluna bitmeme fail anneler ile mânialı ve iki canlı amme çalışanların da yönetimsel yetkilendirilmiş olabileceği kaydedildi.

MUŞ: Muş'ta aksi iklim şartları dolayısıyla il genelinde okullar dü devir tatil edildi. Valilik açıklamasında 6-7 Şubat haset il genelinde eğitim-öğretime dü devir süreyle ara verildiği kaydedildi.

KAYSERİ: Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, beklenir kar yağışı dolayısıyla öğrenime birlikte devir ara verildiğini duyurdu. Çiçek, "Tüm öğrencilerimizin bu kar tatilini eser okuyarak ve kar hepsi oynayarak geçirmelerini istiyoruz" dedi.

BİNGÖL: Bingöl'de aksi iklim şartları dolayısıyla il genelinde okullar dü devir tatil edildi. Valilikten meydana getirilen açıklamada, mânialı ve iki canlı personellerin de yönetimsel yetkilendirilmiş olabileceği bildirildi.

HAKKARİ: Hakkari Valiliği'nden meydana getirilen açıklamada "Bugün İlk ve Orta kademeli görgü bilimi bilimi talim kurumları, hususi Öğretim Kusları, Halk Eğitim Merkezleri, Rehberlik ve Araştırma Merkezleri ve hususi Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezlerinde görgü bilimi bilimi öğretime 1(bir) devir ara mevdu olup, mânialı ve iki canlı amme çalışanı de 1 devir yönetimsel yetkilendirilmiş sayılacaktır." denildi.

MALATYA: Yoğun kar yağışının bitmeme etmiş bulunduğu Malatya'da öğrenime birlikte devir ara verildi. Kamu kasıntı ve kuruluşları çalışanlarından; hamile, engelli, diyaliz hastaları ile his ve böbrek yetmezliği, dokunmabana vb. vakayiname ağırbaşlı rahatsızlığı bulunan ödevli ve başka amme görevlileri de birlikte devir yetkilendirilmiş sayıldı. 

ŞANLIURFA: İki gündür kar yağışının sansasyonel bulunduğu Şanlıurfa’da eğitime bir devir ara verildi. Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, birlikte günce kar tatilini toplumsal iletişim araçları hesabından duyurdu.

KAHRAMANMARAŞ: Kahramanmaraş il genelinde öğrenime birlikte devir ara verildi. Yapılan açıklamada; "İlimiz genelinde öğrenime 1 devir ara verilmiştir." denildi.

TUNCELİ: Tunceli'de aksi iklim şartları dolayısıyla il genelinde okullarda ahit öğrenime ara verildi.

GAZİANTEP: Kar yağışı dolayısıyla Gaziantep'teki hepsi görgü bilimi bilimi kurumları ve iyileştirme merkezleri birlikte devir tatil edildi. Engelli ve aylı amme çalışanları yönetimsel yetkilendirilmiş sayılacak.

SİVAS: Sivas genelinde eğitime bir devir ara verildi. Vali Yılmaz Şimşek, tatil haberini; "Sevgili öğrenciler; Sivas genelinde beklenir derin kar yağışı dolayısıyla 06.02.2023 Pazartesi haset 1 (bir) devir süreyle öğrenime ara verilmesine değişmeyen verdik. Bereket mahmul yağışın ve uzayan tatilin keyfini çıkarın." laflarıyla duyurdu.

DİYARBAKIR: Diyarbakır'da öğrenime birlikte devir ara verildi. Haberi Vali Ali İhsan Su Twitter hesabından duyurdu.

KARAMAN: Karaman'da da aksi iklim şartları dolayısıyla önceki ve itidalli kademeli okullar bir devir tatil edildi. Kamu kasıntı ve müesseselerinde fariza karşıcı iki canlı ve mânialı personel de ahit yönetimsel yetkilendirilmiş sayılacak.

ISPARTA: Isparta'da Milli Eğitim Bakanlığına ilişkin resmi ve hususi hepsi kademeler ile hususi görgü bilimi bilimi ve iyileştirme merkezilerinde 6 Şubat Pazartesi haset görgü bilimi bilimi ve öğretime ara verildi. Kamu kurumlarında vazifeli mânialı ve iki canlı personel de yönetimsel yetkilendirilmiş sayılacak.

BAYBURT: Bayburt Valiliği, aksi iklim şartları dolayısıyla 6 Şubat 2023 Pazartesi haset önceki ve itidalli kademeli görgü bilimi bilimi kurumlarında öğrenime birlikte devir süreyle ara verildiğini, iki canlı ve mânialı amme çalışanının de yönetimsel yetkilendirilmiş sayılacağını duyurdu.

GİRESUN: Giresun'da aksi iklim şartları dolayısıyla Alucra, Çamoluk, Çanakçı, Dereli, Doğankent, Güce, Şebinkarahisar ve Yağlıdere ilçelerindeki hepsi okullarda görgü bilimi bilimi öğretime birlikte günce ara verildi.  Giresun şehir merkezi ile Bulancak, Eynesil, Görele, Keşap, Piraziz ve Tirebolu ilçelerinde de karye okullarında birlikte devir ara verilirken, taşımalı görgü bilimi bilimi kapsamındaki öğrenciler de yetkilendirilmiş sayılacak.

ADANA: Adana'nın Tufanbeyli, Aladağ, Saimbeyli ve Feke ilçelerinde kar dolayısıyla okullar ahit tatil edildi. Kamu kurumlarında vazifeli mânialı ve iki canlı personel de yönetimsel yetkilendirilmiş sayılacak.

BİLECİK: Bilecik'te aksi iklim şartları dolayısıyla il genelinde öğrenime ahit ara verildi. Kamu kasıntı ve müesseselerinde vazifeli engelli, sökel ve iki canlı personel de yönetimsel yetkilendirilmiş sayılacak.

NEVŞEHİR: Nevşehir Valiliği, kar yağışının sefer açacağı beklenir olumsuzlukların önlenmesi üzere öğrenime birlikte devir ara verildiğini açıkladı. Kreş ve anaokuluna evladı bitmeme fail anneler, mânialı ve iki canlı amme mensuplarının da birlikte devir yönetimsel yetkilendirilmiş sayılacağı belirtildi.

KONYA: Konya'da bitmeme fail kar yağışı, baş döndürücü tuman ve buzlanma dolayısıyla il genelinde öğrenime ara verildi. Kent merkezi ile 17 ilçede okullar birlikte gün, Derebucak ilçesinde ise 2 devir tatil edildi.

AĞRI: Ağrı'da aksi iklim şartları dolayısıyla il genelinde öğrenime ahit ara verildi. Kamuda vazifeli mânialı ve iki canlı personel de bire birlikte devir yönetimsel yetkilendirilmiş sayılacak

BURDUR: Burdur'da aksi iklim şartları ve kar yağışı dolayısıyla il genelinde öğrenime ahit ara verildi. Engelliler, bakmakla mükellef bulunduğu mânialı yakını olan, iki canlı ve on gözyaşı altı evladı bulunan amme çalışanları anne babalarından bir tanesi de yönetimsel yetkilendirilmiş sayılacak.

AFYONKARAHİSAR: Afyonkarahisar'da aksi iklim şartları dolayısıyla il genelinde öğrenime ahit ara verildi. Kamuda etkin engelli, iki canlı ve başka hususi esenlik vaziyeti mevcut amme personel de yönetimsel yetkilendirilmiş sayılacak.

BATMAN: Batman'ın Gercüş ilçesinde aksi iklim şartları dolayısıyla okullar ahit tatil edildi. Gercüş'te, amme kurumlarında vazifeli mânialı ve iki canlı personel de yönetimsel yetkilendirilmiş sayılacak.

KARS: Kars'ta aksi iklim şartları dolayısıyla il genelinde öğrenime ahit ara verildi. Kamuda vazifeli mânialı ve iki canlı personel de ahit yönetimsel yetkilendirilmiş sayılacak.

KIRŞEHİR: Kırşehir'de derin kar yağışı ve aksi iklim şartları dolayısıyla önceki ve itidalli kademeli okullarda ahit öğrenime ara verildi. Kamu kasıntı ve müesseselerinde etkin mânialı ve iki canlı personel de birlikte devir yetkilendirilmiş olacak.

YOZGAT: Yozgat'ta kar yağışı dolayısıyla öğrenime ahit ara verildi. Kamu kurumlarında etkin mânialı ve iki canlı personel de 1 devir yönetimsel yetkilendirilmiş sayılacak.

SAMSUN: Samsun'da kar yağışı ve buzlanma dolayısıyla bazısı ilçelerde öğrenime ahit ara verildi. Asarcık ilçesinde halis muhlis okullar, Havza ve Kavak ilçelerinde ise taşımalı öğrenime ahit ara verildiği bildirildi.

ANTALYA: Antalya'nın Korkuteli, Elmalı, Akseki, Gündoğmuş ve İbradı ilçelerinde derin kar yağışı dolayısıyla ahit öğrenime ara verildi. Kamu kasıntı ve müesseselerinde fariza karşıcı mânialı ile iki canlı personel de tatil boyunca yönetimsel yetkilendirilmiş sayılacak.

SİİRT: Siirt'in bazısı ilçelerinde kar yağışı ve aksi iklim şartları dolayısıyla okullar tatil edildi. Şirvan kaymakamlık merkezi haricinde hepsi karye okulları 6-7 Şubat'ta tatil edildi. Baykan kaymakamlık merkezi ve beldelerin haricindeki karye okulları ile Pervari ilçesinde taşımalı görgü bilimi bilimi kapsamında servisle mevrut öğrenciler düşüncesince de oryantasyon birlikte devir ara verildi. Söz konusu ilçelerde iki canlı hanımlar ile mânialı amme çalışanları yetkilendirilmiş sayılacak.

VAN: Van'ın Erciş ve Çatak ilçelerinde rustik mahallelerdeki ve taşımalı görgü bilimi bilimi kapsamındaki okullarda öğrenime ahit ara verildi.

GÜMÜŞHANE: Gümüşhane'de aksi iklim şartları dolayısıyla il genelinde öğrenime ahit ara verildi. Kamuda vazifeli mânialı ve iki canlı personel de yönetimsel yetkilendirilmiş sayılacak.

ŞIRNAK: Şırnak’ta aksi iklim şartları dolayısıyla özek ve ilişkin köylerde öğrenime ahit ara verildi. Uludere ve Beytüşşebap ilçelerinde de öğrenime 1 devir ara verildi. Kamuda vazifeli engelli, iki canlı ve vakayiname rahatsızlığı mevcut personel de yönetimsel yetkilendirilmiş sayılacak.

IĞDIR: Iğdır'da kar dolayısıyla 3 karye mektebinde ahit öğrenime ara verildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğünden tahsil edilen bilgiye göre, kar yağışının derin biçimde yaşandığı Gülpınar, Alibeyköy ve Kervansaray köylerinde öğrenime birlikte devir ara verildi.

KIRIKKALE: Kırıkkale'de beklenir kar yağışı dolayısıyla okulların ahit tatil edilmiş bulunduğu bildirildi. Kamuda vazifeli mânialı ve iki canlı personel de yönetimsel yetkilendirilmiş sayılacak.

ARDAHAN: Ardahan'da aksi iklim şartları dolayısıyla il genelinde öğrenime ahit ara verildi. Kamuda vazifeli mânialı ve iki canlı personel de yönetimsel yetkilendirilmiş sayılacak.

ERZURUM: Erzurum'da aksi iklim şartları dolayısıyla il genelinde öğrenime ahit ara verildi. İl genelinde kamuda etkin iki canlı ve mânialı personel de yönetimsel yetkilendirilmiş sayılacak.

AKSARAY: Aksaray'da aksi iklim şartları ve kar yağışı dolayısıyla şehir genelinde öğrenime ahit ara verildi. Kamuda vazifeli mânialı ve iki canlı personelin de ahit yönetimsel yetkilendirilmiş sayılacak.

KÜTAHYA: Kütahya'da aksi iklim şartları dolayısıyla il genelinde öğrenime ahit ara verildi. Kamu kurumlarında vazifeli hamile, mânialı ve vakayiname rahatsızlığı mevcut personel ise birlikte devir yönetimsel yetkilendirilmiş sayılacak. Çocuğu yetiştirme yurdu ve anaokuluna bitmeme fail anneler ile mânialı ve iki canlı amme çalışanları da yönetimsel yetkilendirilmiş olacak.

ERZİNCAN: Erzincan'da aksi iklim şartları dolayısıyla il genelinde öğrenime ahit ara verildi. Okullarda öğrenime ara sunulan günde yetiştirme yurdu ve anaokuluna evladı bitmeme fail anneler, mânialı ve iki canlı amme çalışanları da yönetimsel yetkilendirilmiş sayılacak.

ÇANKIRI: Çankırı'da il genelinde taşımalı öğrenime ahit ara verildi. 

KASTAMONU: Kastamonu'nun Cide ilçesinde de kar yağışı dolayısıyla ahit taşımalı görgü bilimi bilimi ile karye okullarında öğrenime ara verildi.

DÜZCE: Düzce'de derin kar yağışı dolayısıyla il genelinde öğrenime birlikte devir ara verildi. Kamuda etkin mânialı ve iki canlı personel de 6 Şubat 2023 haset yönetimsel yetkilendirilmiş sayılacak

MUĞLA: Muğla'nın özek ve hepsi ilçelerinde öğrenime birlikte devir ara verildi. Kreş ve anaokuluna evladı bitmeme fail anneler ile engelli, sökel ve iki canlı amme çalışanı personelin de devir yönetimsel yetkilendirilmiş sayılacak.

Gözler valiliklerde...

Konuyla ilgilendiren gelişmeler düşüncesince gözler valiliklerde. Kar tatili olup bitenleri il valilikleri çeşidinden paylaşılıyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3441+2
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler