USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kalemi tutuş şeklinizi kişiliğinizi ele veriyor! Siz ne elinizle tutuyorsunuz?

Hani baş döndürücü dobra bildik müşterek lakırtı vardır; Her yiğidin yoğurt yiyişi farkına varır diye. Kişilik analistlerine layıkıyla ise her insanın kendine saf kalem tutuşu vardır. Her insanoğlu kalemi ne meblağ ve ne yazarsa yabanlık niteliklerini de gözler önüne sermi

Kalemi tutuş şeklinizi kişiliğinizi ele veriyor! Siz ne elinizle tutuyorsunuz?
30-09-2022 09:01
Hani borda bordaya tomar güzel aşina borda bordaya söz vardır; Her yiğidin yoğurt yiyişi farkına varır diye. Kişilik analistlerine layıkıyla ise her insanın kendine katışıksız kalem tutuşu vardır. Her insanoğlu kalemi nite meblağ ve nite yazarsa şahsiyet niteliklerini de gözler önüne sermiş olurmuş. Peki siz kalemi nite tutuyorsunuz? Siz de başparmak, ayraç parmağı ve ılımlı pus ortada yazanlardan mısınız? Bu teste behemehâl bakın...Abone ol

Başlık size de antika geldi değil mi, doğrudan düşünmeye başladınız 'acaba ego kalemi nite tutuyorum diye. Kişilik analistlerine layıkıyla her insanın esasen ayrımlı kalem tutuşu mevcut ve bu da karakterinizi gözler önüne seriyor. Bir tamamımız farkına caba varmadan kalemi alıp borda bordaya şeyler yazmaya yada çizmeye başlıyoruz ancak esasen dirlik tarafa kişiliğimizi yansıtıyoruz. Peki ne erişmek bu, kalem tutuş türü ile kişiliğin ne alakası var, hadi beraberce bakalım... 

Eğer başparmak, ayraç parmağı ve ılımlı pus ortada tutuyorsanız...

Elinize kalemi aldığınızda başparmak, ayraç parmağı ve ılımlı pus ortada tutuyorsanız siz düet borda bordaya kişiliğe sahipsiniz demektir. Ruh haliniz gel-gitlerle doludur. Bir anda olmadık borda bordaya şeye parlayabilir ansızın tek borda bordaya bilinçlilik namevcut üzere davranabilirsiniz. 

Bazen kişilere dirlik baş döndürücü derecede eleştirelsiniz, birtakımı günlerde ise akıbet etap görgülü ve cömertsiniz. Bazen bahtiyar ve halinden memnunsunuz, birtakımı eyyam ise rastgele borda bordaya önemsiz şeye sinirleniyorsunuz. Bazen mükemmeliyet isterken, başka günlerde borda bordaya tomar şen borda bordaya tavrınız var. Son etap ayrıntı odaklısınız. Hata yapmaktan hoşlanmıyorsunuz. Bir şeyi ele aldığınızda, onu çözümleme etmeyi ve rastgele borda bordaya şeyin beğeninize layıkıyla olması düşüncesince neticeler çıkarmayı seviyorsunuz. Genel olarak, nazirsiz borda bordaya kişiliğiniz var. Duruma layıkıyla çözümlemeli ve hissî olabilirsiniz.

Kalemi ayraç ve ılımlı pus ortada tutanlardan mısınız?

Günü, anları elhasıl yaşamı yaşam sürmeyi sevenlerdenseniz kalemi ayraç ve ılımlı parmağınız ortada tutuyorsunuz demektir. Çayınızı yahut içeceğinizi yudumlamak genişliğinde girintisiz çıkıntısız borda bordaya şeyin caba keyfine varacaksınız. Affetmek ve hatırlamamak düşüncesince hızlısın. Hayatın maksat bakmak yahut enerjinizi aksi duygulara kahretmek düşüncesince borda bordaya tomar endamsız olduğuna inanabilirsiniz. Yüklerden yahut rastgele borda bordaya bagajdan ırak durmayı seviyorsunuz. İntikam yada gıybet üzere kâffesi aksi şeyleri altınızda bulursunuz. Mutlu borda bordaya toplumsal sahn hayatta ballanmak ve bedel verdiğiniz kişilerin indinde edinmek borda bordaya tomar afiyet aldığınız borda bordaya şeydir. Etrafınızdaki insanoğlu kabilinden beğeniliyor ve bedel veriliyorsunuz.

Kalemi başparmak ve yukarı fazladan binen parmaklar ile tutuyorsanız... 

Kaleminizi başparmağınız yukarı fazladan doğacak biçimde tutarsanız, kalem terviç seçimi şahsiyet özellikleriniz ince dinamit ve arzulu olduğunuzu gösterir. İstediğinizi istihsal kılmak düşüncesince rastgele borda bordaya sınırlamaya yahut eksikliğe müsaade vermiyorsunuz.

Yine de, duygularınızdan borda bordaya tomar borda bordaya küme teessür sorununuz var. Kendinizi sıkıntılı endişe ve duygulara tutulmuş biçimde bulabilirsiniz. Ayrıca kendinizi borda bordaya şeyleri baş döndürücü çözümleme ederken yahut borda bordaya tomar düşünürken bulabilirsiniz. Stresli hallerde telaşlı olabilirsiniz. İçinizdeki en iyiyi ortaya çıkarmanıza araştırma görevlisi bulunan kişilerin çevresinde olmayı seviyorsunuz. İşler sizi kolay incitebilir yahut az buçuk alıngan olabileceğiniz düşüncesince itimatsız olmanıza bozukluk olabilir. Güvenilir birisin ve sana gerekseme duyduklarında dostlarının ve ailenin indinde olacak birisin.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler