USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kahramanmaraş'ta muhtarlardan 'Mahir Ünal'a protesto' iddiasına yalanlama

Elbistan Muhtarlar Derneği Başkanı Hayri Kale, "Elbistan'da Mahir Ünal'a protesto" iddiasına ilişkin, "Elbistan muhtarları Mahir Ünal'a eda almış kabil konum yaratıldı. Kesinlikle yalandır, yalan haberdir." dedi.

Kahramanmaraş'ta muhtarlardan 'Mahir Ünal'a protesto' iddiasına yalanlama
22-08-2022 21:05
Kahramanmaraş

Elbistan'daki mahalle muhtarları, kaza merkezindeki İbrahim Karaoğlanoğlu Meydanı'nda, kimi mahalle muhtarları ile AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal ortada ağız dalaşı çıkmış bulunduğu iddiasına bağlı matbuat açıklaması yaptı.

Elbistan Muhtarlar Derneği Başkanı Kale, 19 Ağustos Cuma haset Ünal'ın ilçeyi görüşme ettiğini hatırlatarak, iddiaların doğruyu yansıtmadığını söyledi.

İlçedeki muhtarların Mahir Ünal'a karşıymış denli müşterek bilgi çıktığını aktaran Kale, şöyleki bitmeme etti:

"Biz Elbistan muhtarları adına şu an buradayız ve anca müşterek görüngü yok. Her devir Mahir bakanımın yanındayız. Ne devir arasak ulaşıyoruz. Memlekete yapmış bulunduğu hizmetler de belli. Elbistan'da şimdi geçmiş siyasetçilerin yapmış bulunduğu işler de belli. Bir keresinde 20 muhtarımızla Elbistan'da yanına gittik. Evine denli çağırma etti, iş başlayınca sorunlarımızı çözdü. Ulusal matbuat mevzuyu araştırmadan, arkalarında ki var ise bilmem ama meydana getirilen haberde Elbistan muhtarları Mahir Başkan'a büyüklenme almış denli konuş yaratıldı. Kesinlikle yalandır, yalan haberdir. Muhtarlar adına kınıyoruz. Mahir Bey'den de herhangi müşterek devir memnunuz."

"Her devir yanımızda"

Geçit Mahalle Muhtarı Kadir Küçük de AK Parti Grup Başkanvekili Ünal ile şimdi eskiden nice kere görüştüklerini belirterek, "Allah razı olsun kendisinden bizim köye önemsiz müşterek su taşkını gelmişti. Beni şahsen aradı, köyle ilgilendi ve sorunlara aceleten dahil ettirdi. Bizim nazar boncuğu problemimiz olamaz. Her devir yanımızda. Her şeyde yardımımıza koşuyor. Her gelmesinde yanına gidiyoruz. Sosyal medyada hakeza linç girişimi ergin ama banko doğruyu yansıtmıyor. Bunlar yalan haberdir. Elbistan'a aşırı hizmetleri var." dedi.

"Biz kendisinden razıyız"

Karaelbistan Mahalle Muhtarı Veli Çınar da Elbistan'da meydana getirilen görüşmede kendisinin de bulunduğunu belirterek, "Toplantıda gördüklerimi dü güneş eskiden televizyonda görür görmez şaşırdım. Biz elhak gördüklerimizi anlatıyoruz. Vekilimizden Allah razı olsun. Biz kendisinden razıyız, aşırı memnunuz. Algı operasyonu yapmış olup da müsvedde kampanyası yapmasınlar. Biz elhak süresince yaşadığımız düşüncesince bulunan her neyse onu anlatıyoruz. Allah kendisini başımızdan da kem etmesin." ifadelerini kullandı.

Gündere Mahalle Muhtarı Ali Köse ise köylerine dü kat su taşkını geldiğini ve Mahir Ünal'ın ilgilenmesiyle sıkıntılarının elden giderildiğini söyledi.

Esentepe Muhtarı İdris tan da Mahir Ünal'ın bölgelerine meydana getirdiği hizmetlerden çevre teşekkürname ettiğini dile getirerek, "Sosyal medyada ve basında çıkanlar bir takım provokasyondur. Muhtarlar herhangi müşterek devir Mahir Bey'in yanındadır. Her muhtarın siyasal görüşü ayrımlı olabilir. Bütün muhtarlarımız kendisinin yanındadır." halinde konuştu.

Tapkırankale Mahalle Muhtarı İbrahim Mavi de Mahir Ünal'ın mahallelerine nice hizmeti bulunduğunu anlattı.

"Gördüğüm haberlere şaşırdım"

Akarca Mahalle Muhtarı Hacı Güneş ise Elbistan'da Cuma haset meydana getirilen toplantının iyi müşterek havada geçtiğini aktararak, şöyleki bitmeme etti:

"Muhtarlar Mahir Bey'in konuşmasından memnundu, Mahir Bey ise muhtarların konuşmasından. Birtakım gruplar düzenli olmuşlar anlaşılan kılıç de anlamadık. Gördüğüm haberlere şaşırdım. Böyle müşterek bilinçlilik mümkün mi? Bizimle hususi adına ilgilenen, geveze geçirmek düşüncesince meclise çağırma fail birine 'muhtarlar sayın vekili yuhalamış' diyorlar yahut Mahir Ünal 'muhtarları kovmuş' diyorlar. Bunlar banko yalandır. O güneş ego ve nice Elbistan muhtar çoğumuz müşterek aradaydık. Bizi aşırı iyi ağırladı. Biz de kendisini aşırı iyi ağırladık. Çamur at izi kalsın buyurmak bu propaganda. Biz bunu Elbistan Diş Hastanesi açılışında da gördük. Orada da yapmış bulunduğu espriyi aşırı şişman müşterek görüngü denli basına yansıttılar. Burada söylenenler banko yalandır. Bunu banko bildirme etmiyoruz. Bütün muhtarlar adına burada söylediğimiz yegâne bilinçlilik vardır. Biz Mahir vekilimizden memnunuz, o da bizlerden memnun. Kesinlikle anca müşterek bilinçlilik yoktur."

Çiçek Mahalle Muhtarı Ergül Bozkuş da AK Parti Grup Başkanvekili Ünal'ın menfaatlerini nice kere görüşme ettiğini kaydederek, "Bu dedikodulara kimesne inanmasın. Bir saate benzeyen köyümüzün problemlerini dinledi. Eksik ne var ise ona da doğrudan yanıt verdi. Bütün muhtarlar Mahir Bey'den memnundur. Çok teşekkürname ediyorum. 2023'te de vekillerimizin arkasındayız." sanarak konuştu.

Battalgazi Mahalle Muhtarı Arif Yılmaz ise esassız haberlerle negatif idrak hazırlamaya mensupları kamuoyundan defo dilemeye çağırma etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler