USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kadınlar Günü mesajları endamsız 8 Mart lafları Kadınlar Günü düşüncesince romanesk şiirler

8 Mart Kadınlar Günü bu sene da şişman özen görüyor. Dünyadaki tamamı hanımefendilerin denk bulunduğunu hatırlatan 8 Mart Kadınlar günü düşüncesince annenizi, eşini, kız kardeşinizi yahut etrafınızda hanımları bahtiyar edecek Kadınlar Günü mesajlarınız bizde. İşte en

Kadınlar Günü mesajları endamsız 8 Mart lafları Kadınlar Günü düşüncesince romanesk şiirler
08-03-2022 10:23
8 Mart Kadınlar Günü bu sene da şişman dikkat görüyor. Dünyadaki tamamı bayanların denk bulunduğunu hatırlatan 8 Mart Kadınlar günü düşüncesince annenizi, eşini, kız kardeşinizi yada etrafınızda hanımları bahtiyar edecek Kadınlar Günü mesajlarınız bizde. İşte en aşırı paylaşılan kısa, öz musavver 8 Mart kutlama sözleri...Abone ol

Kadınlar Gününe hususi en dobra musavver endamsız ve öz 8 Mart mesajlarınız bizden... Dünya üstünde kutlanan ehemmiyetli günlerden bir tanesi bulunan Kadınlar Günü devletimizde de şişman dikkat görüyor. Kadınların konuşu ve toplumsal yönden denk bulunduğunun altının çizildiği 8 Mart Dünya kadınlar günü gerçekte birlikte uğraş günü. Siz de bu manalı günde eşinizi, annenizi hayatınızdaki hanımları bahtiyar edecek 8 Mart musavver kutlama mesajları yollayın onları bahtiyar edin. 

Kadınların konuşu ve toplumsal yönden denk bulunduğunun altının çizildiği 8 Mart Dünya kadınlar günü gerçekte birlikte uğraş günü. Kadının yaşamın rastgele dalında bulunduğunu ve katiyen arka planda kalmayacağının ispatı. Dünyada evvel kere 1921 senesinde kutlanan Kadınlar Günü devletimizde de 8 Mart'ta kutlanıyor.

8 Mart Kadınlar Günü Sözleri: Müminler düşüncesince en dobra dayanıklı Sevgili Peygamberimizdir. O, kadınlara gönül rahatlığı tamamıyla sevgi, saygı, tolerans ve kavrayış göstermiş, bırakın dövmeyi; kadınlara gönül rahatlığı nazar boncuğu devir sert davranmamış; cemi güler yüzlü olmuştur. Dolayısıyla Peygamberimizin kadınlara gönül rahatlığı gösterdiği bu tavır, tamamımız düşüncesince dayanıklı olmalıdır. Bu punt ile tamamı kadınlarımızın gününü kutluyorum.

Kadın, bayı kılıçsız zapt bedel ve hayta bağlar. (Tolstoy)

Korkmadan sokakta yürüyebildiginiz, cinsiyetinizden ötürü kendinizi ispat etmek mecburiyetinde olmadığınız, hürmet gördüğünüz şimdi elleme birlikte dünyada olmanız dileğiyle...Her zorluğun üstesinden gelen, kendine inanan, savaşan, sen yapamazsinlarin üstüne revan tamamı bayanların KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN! Değerinizin bilincinde olun, siz hususi varliklarsiniz.

Onlardan olduğumuz ve yaşamımızın doğumdan ölüme rastgele alelacele varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi tığ etme uğrunda yüreklerindeki muhabbet ve şefkati yanıtsız verici esirgemez kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum.

Kadın, doğası gereği zayıftır; lakin acıya en aşırı o dayanır. Kadının direncini bucak birlikte tane şey; manzara etmiş olduğu ferdin yersiz çıkmasıdır. Hayallerinizin yersiz çıkmaması ümidiyle, kadınlar gününüz hümayun olsun.

Cumhuriyetimizin mihrak noktasında toprak meydan kadınlarımız, muasır ve muasır günlere gelmemizde ehemmiyetli görevler başarmışlardır. Kadınlar gününüz hümayun olsun.8 Mart, dünyada bayanların eşitlik, kalkınma ve şimdi erinçli yaşantı özlemleri dile getirdikleri gündür. Kadınlarımızın bu manalı gününü candan kutluyorum.

Tüm dünya, türkiye ve üyelerimiz ortada fariza karşılayıcı kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, muhabbet ve saygılarımı sunuyorum.

Sen hayatımın demirkazık oldun, nereye gidersem gideyim ışığının altında sevginle uyudum. Doğru yolu buldum, seni seviyorum! Kadınlar gününü en teklifsizce dileklerimle kutlarım.

Dünyada nice insanoğlu vardır. Kimi mutlu, birtakımı mutsuz.. Kimi gülüyor, birtakımı ağlıyor.. Ama tamamı güzelliklere ve mutluluklara müstahak bir tanesi var; O’da şu anda bu mesajı okuyor. “Kadınlar Günün Kutlu Olsun!”

Eğer yanınızda olsaydım size sıkı sıkıya sarılır, yaşantı boyu gözlerinizdeki ışıltının bitmeme etmesini, erinçli birlikte sahn sürmenizi dilerdim. Kadınlar gününüz hümayun olsun.

Analarımız, bacılarımız, yaşantımızın ½ si ayrıca aşırı şimdi birlikte tomar değerlerimizi anlatım fail kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.

Eğer yanınızda olsaydım size sıkı sıkıya sarılır, yaşantı boyu gözlerinizdeki ışıltının bitmeme etmesini, erinçli birlikte sahn sürmenizi dilerdim. Kadınlar gününüz hümayun olsun.

Analarımız, bacılarımız, yaşantımızın ½ si ayrıca aşırı şimdi birlikte tomar değerlerimizi anlatım fail kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.

Bütün bayanların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, eşitlik, hürriyet ve mevki kırcı birlikte yaşantı sürmelerini diliyorum.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler