USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kadınlar Günü mesajları çelimsiz musavver birey 8 Mart tebrik kartı sözleri

Salı günü 8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Kadınların iktisadi ve içtimai yönden denk bulunduğunun altını çizen 8 Mart Dünya kadınlar günü esasta birlikte uğraş günü. Kadının yaşamın herhangi birlikte dalında bulunduğunu ve katiyen art planda kalmayacağının ispatı. Bu

Kadınlar Günü mesajları çelimsiz musavver birey 8 Mart tebrik kartı sözleri
07-03-2022 15:30
Salı günü 8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Kadınların kazançlı ve içtimai yönden denk bulunduğunun altını çizen 8 Mart Dünya kadınlar günü gerçekte müşterek savaş günü. Kadının yaşamın değme dalında bulunduğunu ve katiyen art planda kalmayacağının ispatı. Bu manalı ve hususi gün düşüncesince Kadınlar Günü mesajları, musavver 8 Mart tebrik lafları sayfamızda.Abone ol

Mustafa Kemal Atatürk'ün söylediği gibi “Dünyada değme şey kadının eseridir.” Kadınların değme bölgede mevcut bulunduğunun ispatı bulunan 8 Mart Kadınlar Günü'ne elden müşterek gün kaldığında en hususi en dobra musavver 8 Mart mesajlarını, Kadınlar Günü tebrik laflarını sizler düşüncesince derledik. 

Kadınların kazançlı ve içtimai yönden denk bulunduğunun altının çizildiği 8 Mart Dünya kadınlar günü gerçekte müşterek savaş günü. Kadının yaşamın değme dalında bulunduğunu ve katiyen art planda kalmayacağının ispatı. Dünyada evvel kere 1921 senesinde kutlanan Kadınlar Günü vatanımızda de 8 Mart'ta kutlanıyor.

8 Mart Kadınlar Günü Sözleri: Müminler düşüncesince en dobra dayanıklı Sevgili Peygamberimizdir. O, kadınlara gönül rahatlığı tamamıyla sevgi, saygı, müsamaha ve kavrayış göstermiş, bırakın dövmeyi; kadınlara gönül rahatlığı uğur boncuğu devir sert davranmamış; her daim güler yüzlü olmuştur. Dolayısıyla Peygamberimizin kadınlara gönül rahatlığı gösterdiği bu tavır, çoğumuz düşüncesince dayanıklı olmalıdır. Bu okazyon ile topu topu kadınlarımızın gününü kutluyorum.

Kadın, bayı kılıçsız zapt ayar ve hınzır bağlar. (Tolstoy)

Korkmadan sokakta yürüyebildiginiz, cinsiyetinizden ötürü kendinizi tanıtlamak mecburiyetinde olmadığınız, hürmet gördüğünüz hâlâ elleme müşterek dünyada olmanız dileğiyle...Her zorluğun üstesinden gelen, kendine inanan, savaşan, sen yapamazsinlarin dair revan topu topu hanımefendilerin KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN! Değerinizin bilincinde olun, siz hususi varliklarsiniz.

Onlardan olduğumuz ve yaşamımızın doğumdan ölüme değme alelacele varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi tığ ika amacında yüreklerindeki muhabbet ve şefkati cevapsız verici esirgemez kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum.

Kadın, doğası gereği zayıftır; ancak acıya en aşırı o dayanır. Kadının direncini bucak yegâne şey; hayalet etmiş olduğu ferdin yersiz çıkmasıdır. Hayallerinizin yersiz çıkmaması ümidiyle, kadınlar gününüz mutlu olsun.

Cumhuriyetimizin mihrak noktasında arazi meydan kadınlarımız, muasır ve muasır günlere gelmemizde ehemmiyetli görevler başarmışlardır. Kadınlar gününüz mutlu olsun.8 Mart, dünyada hanımefendilerin eşitlik, kalkınma ve hâlâ erinçli yaşantı özlemleri dile getirdikleri gündür. Kadınlarımızın bu manalı gününü kolay kutluyorum.

Tüm dünya, türkiye ve üyelerimiz ortada fariza önleyen kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, muhabbet ve saygılarımı sunuyorum.

Sen hayatımın demirkazık oldun, nereye gidersem gideyim ışığının altında sevginle uyudum. Doğru yolu buldum, seni seviyorum! Kadınlar gününü en dostça dileklerimle kutlarım.

Dünyada nice insanoğlu vardır. Kimi mutlu, bazısı mutsuz.. Kimi gülüyor, bazısı ağlıyor.. Ama topu topu güzelliklere ve mutluluklara müstahak birisi var; O’da şu anda bu mesajı okuyor. “Kadınlar Günün Kutlu Olsun!”

Eğer yanınızda olsaydım size sıkı sıkıya sarılır, yaşantı boyu gözlerinizdeki ışıltının bitmeme etmesini, erinçli müşterek avlu sürmenizi dilerdim. Kadınlar gününüz mutlu olsun.

Analarımız, bacılarımız, yaşamın ½ si ayrıca aşırı hâlâ müşterek tomar değerlerimizi anlatım fail kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.

Eğer yanınızda olsaydım size sıkı sıkıya sarılır, yaşantı boyu gözlerinizdeki ışıltının bitmeme etmesini, erinçli müşterek avlu sürmenizi dilerdim. Kadınlar gününüz mutlu olsun.

Analarımız, bacılarımız, yaşamın ½ si ayrıca aşırı hâlâ müşterek tomar değerlerimizi anlatım fail kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.

Bütün hanımefendilerin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, eşitlik, hürriyet ve devlet komple müşterek yaşantı sürmelerini diliyorum.

Bu sabahleyin gökçe bulutları avucuna, mutlulukları gönlüne, sevgimi yavaşça kalbine bırakıyorum. Güneş değme devir senin düşüncesince doğsun, en dobra eyyam seninle olsun. Kadınlar günün mutlu olsun.

Güneş denli sıcak, kar tanesi denli berrak, rahmet denli safi ve ak pak müşterek ömür dileğiyle.. Kadınlar Günün Kutlu Olsun.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler