USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kadınlar Günü lafları musavver 8 Mart 2022 tebrik mesajları yeni

Salı günü 8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Kadınların konuşu ve içtimai yönden denktaş bulunduğunun altını çizen 8 Mart Dünya kadınlar günü esasen birlikte savaş günü. Kadının yaşamın değme dalında bulunduğunu ve katiyen arka planda kalmayacağının ispatı. Bu manalı v

Kadınlar Günü lafları musavver 8 Mart 2022 tebrik mesajları yeni
02-03-2022 13:23
Salı günü 8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Kadınların konuşu ve toplumsal yönden denktaş bulunduğunun altını çizen 8 Mart Dünya kadınlar günü esasen ortak savaşım günü. Kadının yaşamın gelişigüzel dalında bulunduğunu ve katiyen arka planda kalmayacağının ispatı. Bu manalı ve hususi gün düşüncesince Kadınlar Günü mesajları, musavver 8 Mart tebrik lafları sayfamızda.Abone ol

Mustafa Kemal Atatürk'ün söylediği gibi “Dünyada gelişigüzel şey kadının eseridir.” Kadınların gelişigüzel bölgede mevcut bulunduğunun ispatı bulunan 8 Mart Kadınlar Günü'ne hoppadak yalnızca izlemsel eyyam kaldığında en hususi en elleme musavver 8 Mart mesajlarını, Kadınlar Günü tebrik laflarını sizler düşüncesince derledik. 

Kadınların konuşu ve toplumsal yönden denktaş bulunduğunun altının çizildiği 8 Mart Dünya kadınlar günü esasen ortak savaşım günü. Kadının yaşamın gelişigüzel dalında bulunduğunu ve katiyen arka planda kalmayacağının ispatı. Dünyada geçmiş defa 1921 senesinde kutlanan Kadınlar Günü devletimizde de 8 Mart'ta kutlanıyor.

8 Mart Kadınlar Günü Sözleri: Müminler düşüncesince en elleme kalıp Sevgili Peygamberimizdir. O, kadınlara dirlik baştan sona sevgi, saygı, tolerans ve önsezi göstermiş, bırakın dövmeyi; kadınlara dirlik göz boncuğu devir sert davranmamış; cümle güler yüzlü olmuştur. Dolayısıyla Peygamberimizin kadınlara dirlik gösterdiği bu tavır, çoğumuz düşüncesince kalıp olmalıdır. Bu fırsat ile hepsi kadınlarımızın gününü kutluyorum.

Kadın, beyi kılıçsız zapt bedel ve hınzır bağlar. (Tolstoy)

Korkmadan sokakta yürüyebildiginiz, cinsiyetinizden çevre kendinizi tanıtlamak durumunda olmadığınız, hürmet gördüğünüz elan elleme ortak dünyada olmanız dileğiyle...Her zorluğun üstesinden gelen, kendine inanan, savaşan, sen yapamazsinlarin ilişkin revan hepsi bayanların KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN! Değerinizin bilincinde olun, siz hususi varliklarsiniz.

Onlardan olduğumuz ve yaşamımızın doğumdan ölüme gelişigüzel alelacele varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi tığ ika önünde yüreklerindeki yârenlik ve şefkati yanıtsız verici esirgemez kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum.

Kadın, doğası gereği zayıftır; fakat acıya en baş döndürücü o dayanır. Kadının direncini ibik ortak tane şey; hayalet etmiş olduğu ferdin yersiz çıkmasıdır. Hayallerinizin yersiz çıkmaması ümidiyle, kadınlar gününüz hümayun olsun.

Cumhuriyetimizin mihrak noktasında arazi meydan kadınlarımız, çağcıl ve muasır günlere gelmemizde ehemmiyetli görevler başarmışlardır. Kadınlar gününüz hümayun olsun.8 Mart, dünyada bayanların eşitlik, kalkınma ve elan rahat yaşantı özlemleri dile getirdikleri gündür. Kadınlarımızın bu manalı gününü candan kutluyorum.

Tüm dünya, türkiye ve üyelerimiz ortada fariza karşılayıcı kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, yârenlik ve saygılarımı sunuyorum.

Sen hayatımın demirkazık oldun, nereye gidersem gideyim ışığının altında sevginle uyudum. Doğru yolu buldum, seni seviyorum! Kadınlar gününü en teklifsizce dileklerimle kutlarım.

Dünyada nice insanoğlu vardır. Kimi mutlu, birtakımı mutsuz.. Kimi gülüyor, birtakımı ağlıyor.. Ama hepsi güzelliklere ve mutluluklara müstahak birisi var; O’da şu anda bu mesajı okuyor. “Kadınlar Günün Kutlu Olsun!”

Eğer yanınızda olsaydım size sıkı sıkıya sarılır, yaşantı boyu gözlerinizdeki ışıltının bitmeme etmesini, rahat ortak sahn sürmenizi dilerdim. Kadınlar gününüz hümayun olsun.

Analarımız, bacılarımız, yaşamımızın ½ si ayrıca baş döndürücü elan ortak tomar değerlerimizi tabir fail kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.

Eğer yanınızda olsaydım size sıkı sıkıya sarılır, yaşantı boyu gözlerinizdeki ışıltının bitmeme etmesini, rahat ortak sahn sürmenizi dilerdim. Kadınlar gününüz hümayun olsun.

Analarımız, bacılarımız, yaşamımızın ½ si ayrıca baş döndürücü elan ortak tomar değerlerimizi tabir fail kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.

Bütün bayanların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, eşitlik, hürriyet ve büyüklük komple ortak yaşantı sürmelerini diliyorum.

Bu sabahleyin gökçe bulutları avucuna, mutlulukları gönlüne, sevgimi yavaşça kalbine bırakıyorum. Güneş gelişigüzel devir senin düşüncesince doğsun, en elleme eyyam seninle olsun. Kadınlar günün hümayun olsun.

Güneş derece sıcak, kar tanesi derece berrak, rahmet derece arınmış ve parlak ortak ömür dileğiyle.. Kadınlar Günün Kutlu Olsun.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler