USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İstanbul'da atılan kırcı evde bekâr artan 3 bebek korumaya alındı

İstanbul'da anneleri ortak müddet önceki evi ayrılma fail ve babalarının devir zamane uğramış olduğu atıklarla komple evde bekâr kaldıkları belirleme edilen 3, 4 ve 7 yaştaki 3 kardeş, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce siper dibine alındı.

İstanbul'da atılan kırcı evde bekâr artan 3 bebek korumaya alındı
26-01-2023 21:05
istanbul

Eyüpsultan ilçesi Rami Mahallesi Havuzbaşı Sokak'taki müşterek evde 3 çocuğun, evimizdeki atıklar ortada bekâr kalmış olduğu suç duyurusu için Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri, kolluk eşliğinde adrese gitti.

Ekiplerin arama etmiş olduğu evde üzerlerinde giysi sıfır 3, 4 ve 7 yaşında 3 eş karındaş bulundu. Çocuklar, giysi giydirildikten sonraları keyif kontrolüne götürüldü.

Durumları güzel bulunan çocuklar, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce siper dibine alındı.

Çocukların ana ve babası da kolluk ekiplerince gözaltına alındı. İfade işlemlerinin arkası sıra adliyeye atıf edilen ana ve baba, adli arama hükümleri uygulanarak başıboş bırakıldı.

Çocukların annesinin müşterek müddet önceki evi vazgeçme ettiği, babalarının da devir zamane eve gelmiş olarak evlatların gereksinimlerini karşıladığı öğrenildi.

Sokakta esnaflık eden Oktay Kışla, aileyle tanışmadığını fakat babanın devir zamane eve geldiğini gördüğünü aktardı.

Çocukların evde biricik başına kaldıklarından gelişmeleri olmadığını özetleyen Kışla, cemaziyelevvel kolluk ve içtimai hizmetler yetkililerinin eve geldiğini, evimizdeki çalışmanın arkası sıra evlatların ambulansla götürüldüğünü tabir etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler