USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İŞKUR pırtı vesikası düşüncesince mukteza evraklar nedir 2022

İŞKUR görevli alımı ve personel alımı ilanları aktüel yerine değme gündüz kasıntı resmi genel ağ sitesi üstünden duyurulmaya bitmeme ediyor. İlanlar ortada KPSS şartı gerektirenler bulunduğu gibi, KPSS koşulsuz ilanlar da toprak alıyor. Peki İŞKUR üstünden iş müracaat ge

İŞKUR pırtı vesikası düşüncesince mukteza evraklar nedir 2022
15-03-2022 13:34
İŞKUR vazifeli alımı ve personel alımı ilanları gündeş namına rastgele beraberinde çağ büyüklenme resmi genel ağ sitesi üstünden duyurulmaya bitmeme ediyor. İlanlar ortada KPSS şartı gerektirenler bulunduğu gibi, KPSS koşulsuz ilanlar da arazi alıyor. Peki İŞKUR üstünden iş müracaat gerçekleştirmek düşüncesince İŞKUR eşya vesikası düşüncesince lüzumlu evraklar nelerdir?Abone ol

Her çağ binlerce yurttaş çeşidinden görüşme edilen İŞKUR, iş olanağı ayrımlı iş kollarında iş olanağı sunuyor. İŞKUR personel alımı ilanlarında, müracaat koşulları ve aranan evsaf kabil detaylar da paylaşılıyor. İşte, minimum beşinci sınıf mezunu, 5000 TL'den süregelen maaşla, KPSS meşrut ve koşulsuz gündeş 2022 İŞKUR personel, vazifeli alımı ilanları ve detaylar..

İŞKUR personel alımı yapıyor: 

Çeşitli kurumlarda ve ayrımlı sistem sahalarında gerçekleştirilecek personel alımında, yaş, ikamet, öğrenim, şehadetname kabil aranan koşullar da fark göstermektedir.

İlgili alımlarda ayrımlı amme kurumları anons açmış olmakla beraberce baş döndürücü ayrımlı pozisyonlarda alımlar gerçekleştirilecektir. Bazı ilanlarda adaylardan minimum 60 KPSS puanı almış olma şartı istenirken ilanlar kurumlara layıkıyla ayrımlılık göstermektedir.

İş arayan vatandaşlar, güncel İŞKUR ilanları düşüncesince öncelikle İŞKUR kayıt işlemlerini tamamlaması ve İŞKUR'a antre yapması gerekiyor. Daha sonra İŞKUR gündeş iş ilanları kısmından yahut henüz özellikli beraberinde sorgulama düşüncesince 'İstihdam' ekranında belirgin iş ilanı araştırmak için;

• Aradığınız pozisyon, meslek, nitelik, maharet ve şirket bilgisini girin

• Çalışma noktayı bilginizi girin.

• Meslek, tahsil hali bilgilerinizi girin.

• İşyeri seçin.

• Engelli yahut posta kabil hususi gidişat var ise seçimlerinizi yapın.

• İşyeri unvanını girin.

• Son namına en alttaki sağda mevcut 'Ara' seçeneğine tıklayın.

Bu adımlarla size makul güncel İŞKUR ilanlarını görüntüleyebilir ve tercihinize layıkıyla başvurularınızı elden gerçekleştirebilirsiniz.

İŞKUR profili elbette oluşturulur: 
İŞKUR profil tevlit işlemleri için İşkur'un resmi genel ağ sitesine antre gerçekleştirmek ya da İşkur merkezlerine bulunmak gerekmektedir. İşkur'a eşya namına sistem ve terbiye özelliklerine layıkıyla en makul işi anımsamak mümkündür.

İşkur profili kurmak düşüncesince izlenmesi müstelzim adımlar:

Online olarak İşkur profili kurmak için İşkur'un resmi genel ağ sitesi bulunan iskur.gov.tr adresine antre yapılması gerekmektedir.

Siteye antre yapılmasının arkası sıra sayfanın sol tarafında mevcut genel ağ şubesi bölgesine tıklanması gerekmektedir.

Bu düzlük üzerinden İşkur E-Devlet şubesine tıklanması gerekmektedir. Bu düzlük üstünden eşya sayfası açılmaktadır.

Bu sahife üstünden sayfanın sol tarafında mevcut İş Arayan bölümüne tıklamak ve ordan da Üye Ol bölümüne tıklamak gerekmektedir.

İş arayan düşüncesince üyelik bilgilerini girdikten sonradan sayfada arazi düzlük üyelik sözleşmesini kıraat etmek ve almak gerekmektedir.

Daha sonradan etiket detayları akıllıcasına ve kusursuz biçimde girilmelidir.

İŞKUR eşya vesikası düşüncesince lüzumlu evraklar nelerdir:

İŞKUR kayıt belgesinin alınabilmesi için İŞKUR İş Müdürlüklerine müracaat yapılması gerekmektedir. Başvuru meydana getirecek insandan istenenler ise,

İŞKUR'a sadece T.C. vatandaşları eşya yapabilmektedir. Başvuru özne vatandaşların 14 yaşını doldurmuş olması gerekmektedir. Reşit bulunan vatandaşların askeriye ile ilişiğinin maktu olması gerekmektedir. Bu koşulları karşılayan vatandaşlar İŞKUR'a eşya olabilirler. Vatandaşın rastgele beraberinde terbiye hali yahut çalışmışlığı yoksa, İŞKUR tarafından planlı sistem edindirme kurslarına gitmesi gerekmektedir. İş arayan eşya belgesini İŞKUR'dan münfail olması gerekmektedir.

İşverenler elbette İŞKUR profili oluşturur: 

İşverenlerin İŞKUR profili oluşturması başta arzu etmiş bulunduğu kriterleri karşılayan işçiler bulması düşüncesince önemlidir.

İşverenlerin İŞKUR üzerinde profil açması düşüncesince izlemesi müstelzim adımlar:

İşverenlerin esube.iskur.gov.tr adresine antre yapması gerekmektedir. Bu düzlük üstünden sayfanın yukarı sağlıklı köşesinde mevcut unsur olma sekmesine tıklanması gerekmektedir.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler