USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Instagram hesabının çalınmaması düşüncesince uygulanabilecek en can alıcı yöntemler

Sosyal medyanın aşırı kalın kullanıldığı bu dönemde, kullanıldığı derece çalınma vakaları da arttı. Özellikle erdemli takipçi sayısına eş hesapları aşırmak talip hackerlar, türlü yollara başvurabiliyor. Instagram hesabınızın çalınmasını istemiyor ve tılsım kabul

Instagram hesabının çalınmaması düşüncesince uygulanabilecek en can alıcı yöntemler
03-09-2022 10:04
Sosyal medyanın baş döndürücü kesif kullanıldığı bu dönemde, kullanıldığı derece çalınma vakaları da arttı. Özellikle faziletkâr takipçi sayısına erbap hesapları araklamak talip hackerlar, ayrışık yollara başvurabiliyor. Instagram hesabınızın çalınmasını istemiyor ve ilaç kabul etmek istiyorsanız bu şekilleri behemehâl uygulayın...Abone ol

Instagram hesaplarının çabucak çalınıyor olması, içtimai iletişim araçları kullanmakta olanları gündüz geçtikçe korkutuyor. Özellikle faziletkâr takip edeni hesap sahipleri, hesaplarının çalınmaması düşüncesince muhtemelen çivi yöntemlerin arayışına çıkmak durumda... Instagram kullanıcılarının hesaplarının çalınmaması düşüncesince mukteza asayiş önlemlerini almaları ve dünkü kod tekvin esnasında faziletkâr güvenlikli şifreler belirlemeleri gerekmektedir. Kötü oruçlu eşhas kabilinden Instagram hesaplarının çalınmasına huzur katılması müstelzim müşterek kadro önlemler vardır. Sizler düşüncesince o şekilleri derledik. İşte Instagram hesabınızı çalınmalara huzur korumanın en can alıcı yolları...

Instagram hesabı nasıl çalınır?

Instagram hesabı araklayıcı biçimsiz oruçlu insanların kullandığı birtakım yollar vardır. İşte kullandıkları birtakım tanıdık yöntemler...

- Bir bireyin kullandığı hesabın kullanıcı adıyla ayrımsız kullanıcı isminin alınıp sonuna ayrımlı müşterek kod eklenmesinin, o hesabı araklamak düşüncesince muteber yöntemlerden bir tanesi bulunduğu biliniyor.

- Instagram'ın verdiği röyalti hakkı iddiası da hesap çalınması düşüncesince geçer not girintisiz çıkıntısız yöntemlerden bir tanesi adına bilinmektedir.

- Hesap çalma girişimi iddiasında bulunulması da Instagram hesabının çalınması düşüncesince baş döndürücü kesif geçer not müşterek yöntemdir.

- Hesabını araklamak istendiği kullanıcının dost sıralamasında arazi meydan müşterek kullanıcının hesabını çalarak iletişime geçilmesi durumunda, hesap çalmaya çalıştıklarını beyan etmek mümkündür.

- Dosya tenzil sitelerine dahil bulunan ilişim ile de Instagram hesabının ele geçirilmesi düşüncesince en baş döndürücü geçer not ve en can alıcı yöntemlerden biridir.

- Sahte alım satım sitelerine manipülasyon yapılması yerinde da Instagram hesabının çalınabileceğini beyan etmek cins olmaktadır. Atılan gelişigüzel bağlantıya tıklamayın.

 Hesabınızın çalınmaması düşüncesince nelere nazarıitibar etmelisiniz?

- Karmaşık ve çetin müşterek parola kullansanız caba Instagram hesabınızı bağladığınız bulunan elektronik posta adresinize muvasala sağlamaları biçiminde Instagram hesabınıza varmaları da baş döndürücü kolaydır. Hesabınızın bu yollar çalınma tehlikesine huzur korumaya katılması düşüncesince dü adımlı konfirmasyon ile azami asayiş sağlamanız cins olmaktadır. 

İki faktörlü etiket doğrulaması

- Instagram hesabınızı korumaya alabilmeniz düşüncesince rüçhan adına Instagram namına antre yapmanız gerekmektedir. Ardından da profilinizdeki ayarlar bölümüne münakale sağlamanız icap ettiğini beyan etmek mümkündür. Hemen sonraları ise 'iki faktörlü etiket doğrulaması' seçeneğini canlı bir vaziyete bildirmek gerekir. Ayrıca 'güvenlik kodu gereksin' seçeneğinin de işaretlenmesi gerekmektedir.

- Instagram hesabının çalınmaması için aktif bir vaziyete getirdiğiniz dü faktörlü etiket doğrulaması seçeneği durumunda, Instagram hesabınıza girerken cep telefonunuza mevrut mesajı hesabınıza antre yaparken denemeniz gerekmektedir.

- Cep telefonunuza gönderilen kodun Instagram hesabınıza girerken, akilane şifreyi girdikten sonraları adisyona birlik muvasala sağlayabilmek düşüncesince yazılması gerekmektedir. Bu biçimde Instagram namına antre gerçekleştirmek talip insanların hesabınızın şifresine muvasala sağlasalar caba hesabınıza girebilmesi düşüncesince cep telefonunuza da gerekseme duyarlar.

- İki faktörlü etiket doğrulaması hususi durumunu kullanan insanların adisyona antre muktedir olmak düşüncesince şifrelerini yazdıktan sonraları telefonlarına gönderilen diploma kodunu da yazmaları gerekmektedir. Cep telefonununun beraberinde olmaması biçiminde ise adisyona antre yapılamamaktadır.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler