USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İletişim Başkanı Altun: “Basın personellerinin çalışma şartlarını iyileştirmek için çalışıyoruz”

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, matbuat personellerinin çalışma şartlarının iyileştirilmesi, cümle yaşamlarında kolaylaştırılması, mesleksel gelişimlerine yardım sunulması ve mesleklerini yürütme ederken karşılaştıkları sorunları ortadan kaldırıl

İletişim Başkanı Altun: “Basın personellerinin çalışma şartlarını iyileştirmek için çalışıyoruz”
22-12-2021 23:14

Türkiye Haber Kameramanları Derneğince değme yıl, olup bitenleri görüntüleri ile süsleyici salık kameramanlarına nice kategoride ihsanıhümayun veriliyor. Bu kapsamda, Türkiye Haber Kameramanları Derneğince planlı 25. Zoom Uluslararası Haber Görüntüleri Yarışması'nın ihsanıhümayun gecesi, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un iştirakı ile İletişim Başkanlığı binasında düzenlendi. Basın camiasından baş döndürücü sayıda muhabir ve kameramanın katılmış olduğu toplantıda, Türkiye Haber Kameramanları Derneği Başkanı Aytekin Polatel de arazi aldı. Altun burada icra ettiği konuşmasında, matbuat personellerinin çalışma şartlarının iyileştirilmesi, cümle hayatlarının kolaylaştırılması, mesleksel gelişimlerine ulama sunulması ve mesleklerini yürütme ederken karşılaştıkları güçlüklerin ortadan kaldırılması doğrultusunda nice çalışkanlık ve plan gerçekleştirdiklerini söyledi.

Altun, salık kameramanlığının, gazetecilik işinde dirimsel birlikte yere cemaat bulunduğunun altını çizerek, “Haber kameramanları ülkenin ve dünyanın ciharıyek indinde meydana mevrut olayları, gelişimleri durumunda görüntüleyerek ve bu görüntülerin kamuoyuna ulaşmasını gerçekleştirme ederek birlikte nevi şahısların uzaklardaki gözü oluyorlar. Üstelik bu çalışmaların ağırbaşlı cihazları ve ekipmanları taşımanın ve kullanmanın fiziki zorluklarına karşın gerçekleştirilmesi başkaca takdire layık birlikte durumdur” dedi.

“Ahmet Demir adlı matbuat emekçisi kardeşimizin uğramış olduğu fiziki saldırıyı en kaba halde kınıyor, kardeşimize eski olsun dileklerimi iletiyorum”

Haber kameramanlarının savaş, tabii facia ve sosyal hadiseler derece gelişimleri strateji ederken enikonu emekli şerait altında görevlerini namına getirdiğini hatırlatan Altun, “Ancak, yurttaşlarımızın salık kabul etme haklarını kullanabilmeleri için efor yayınlayan matbuat emekçilerine fasıl fasıl fiziki yahut ruh bilimsel hız uygulandığına iri birlikte mahzunca tanıklık ediyoruz. Bunun akıbet örneğini, geçtiğimiz günlerde birlikte deli dolu neşriyat esnasında Ahmet Demir adlı matbuat emekçisi kardeşimizin uğramış olduğu fiziki saldırıda gördük. Üstelik bu vahametli olayın iletişim araçları sektöründen bambaşka birlikte ad çeşidinden gerçekleştirilmiş olması üzüntümüzü katlamıştır. Ben Ahmet kardeşimizi arayıp eski olsun dileklerimi iletmiştim. Bir kat hâlâ saldırıyı en kaba halde kınıyor, huzurlarınızda Ahmet kardeşimize esasen eski olsun dileklerimi iletiyorum” sanarak konuştu.

“Siyasetten ekonomiye ve medyaya denli etraflı bölgelerde baş döndürücü boyutlu saldırılarla karşılaşıyoruz”

Altun, yalanın ve dezenformasyonun gerçeğin ve doğrunun yerini almaya başladığı birlikte dönemden geçildiğini anlatım ederek şunları kaydetti:
“Türkiye bu zamanın indinde getirmiş olduğu tehditlerine ihtimal de en birlikte tomar verilen artan ülkelerdendir. Siyasetten ekonomiye ve medyaya denli etraflı bölgelerde baş döndürücü boyutlu saldırıyla için karşıyadır. Tüm bu saldırılara rağmen, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde güvenlikten aut politikaya, ulaşımdan tahsile değme bölgede yaptığımız iri atılımlarla yolumuza, hedeflerimize güvenli adımlarla yürüyoruz. Böyle birlikte çağda siyasiler kadar, yöneticiler denli matbuat personellerinin da hakikatin savunucusu olması iri birlikte ehemmiyet bildirme ediyor.”
Tören, Altun'un konuşmasının peşi sıra kameramanlara ödüllerin tanıtma edilmesi ile bitmeme etti.

Mustafa Cenik - Cem Geçim - İbrahim Çakmak

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler