USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: 'Sayın Cumhurbaşkanımızın sesinde milletin sevgisi vardı'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu AK Parti Başakşehir İlçe Danışma Meclis Toplantısı'nda konuştu. Soylu, gündeme ve 2023 seçimlerini bağlı ehemmiyetli açıklamalarda bulundu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: 'Sayın Cumhurbaşkanımızın sesinde milletin sevgisi vardı'
10-10-2021 09:18

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu AK Parti Başakşehir İlçe Danışma Meclis Toplantısı'na katıldı.

Bahçeşehir Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleşen görüşmede mütekellim Bakan Soylu, gündeme ve 2023 seçimlerini müteallik ehemmiyetli açıklamalarda bulundu. Soylu'nun hitabı yoğun pıtrak partililerin alkış ve tezahüratları zımnında bölündü. Cumhurbaşkanı Erdoğan da el telefonu ile Bakan Soylu'yu arayarak salondaki partililere seslenme etti.

“Sayın Cumhurbaşkanımızın sesinde milletin sevgisi vardı”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu “Biraz evvela Adana'dan uçağa binmiş olduğu anda müşavir meclisimize katılan, izzetinefis sağlayan değerli Cumhurbaşkanımız sesinde, cümbüş vardı. Günün yorgunluğu değil Adana'da karşılaşmış olduğu koskoca tablonun Adana'da karşılaşmış olduğu o sevgi tablosunun. Sayın Cumhurbaşkanımızın sesinde milletin sevgisi vardı. Sayın Cumhurbaşkanımızın sesinden 2019 domestik seçimlerinde oyunu arttıran Başakşehir İlçe Teşkilatımıza bağlanmanın luğu vardı ve gururu vardı. Allah sizlerden de bu partiye müşterek parça caba olsa ulama koymuş bulunan herkesten, Recep Tayyip Erdoğan'la minval giden herkesten binlerce kere razı olsun. Allah bizi sizden uzakta koymasın, bizi sizden ayırmasın” dedi.

“Ben “oh” demeyeyim de ki “oh” desin?”

Bakan Soylu Siirt ziyaretindeki müşterek anısından bahsederek “Değerli sorun arkadaşlarım. Kıymetli Başakşehirliler, değerli komşularımız. Biz de esbak sabah. İtibariyle Siirt'teydik. Güvenlik toplantısı yaptık görmenizi isterdim. Bir taziyenin doğrudan akabinde Siirt'in sokaklarındaydım. Bu milletin iri müşterek milleti bulunduğunu aristokrat müşterek millet olduğunu, çelimli müşterek millet bulunduğunu ve kendisinin hizmetkârlarına gönül rahatlığı o ortaya koyduğu anlayışı esbak Siirt'in sokaklarında müşterek kere şimdi görebilme fırsatına erbap olduk. Allah razı olsun. Ardından bugün Sayın Cumhurbaşkanımızın sesine yansıyan heyecanından müşterek tanesini de ego yaşadım. Bugün 26 fabrikanın aslını attı. Özür diliyorum, açılışını yaptı. Ve müşterek de Türkiye düşüncesince aşırı ehemmiyetli bulunan müşterek tesisin aslını attı. Türkiye'ye fütur bulutu üstünden bakmaya etkin şaşkınlara en iyi yanıtı bugün verdi. Dün. Siirt'te o az buçuk evvela bahsettiğim manzaralardan sonraları anlatım etmem icap eder ki müşterek benzeyen sürede gene Sayın Cumhurbaşkanımızın teşviklerle açılacak bulunan müşterek fabrikaya gittik. Bir Çinko fabrikası, müşterek zahmetiz. Türk Katar Yatırım Ortaklığıyla gerçekleşmiş. Türkiye 200 bin titrem tutya tüketiyor ve bunun tamamını ithal kendisine alıyor. Huzur şehri Siirt'te terörün üstünden geçtiği, terörü likidasyon eden, bu site Siirt'te yatırımcılarımız geldiler. Orada 110 milyon dolarlık müşterek yatırımı müşterek numara evrede gerçekleştirdiler. Bitmedi. 30 bin ton, dü ay sonra, 50 bin ton, müşterek sene sonraları 90 bin ton, inşallah üç yıl, dört sene içinde de Türkiye'nin bundan sonraları müşterek şimdi tutya ithal etmesine lüzum kalmadan hem akan açığımıza zait yönde müşterek hasiyet sağlayacak 250 bin titrem çinkoyu orada üretecek ve ayrımsız sürede da onun indinde mermi izabe tesisinde gerçekleştirecek müşterek yatırımla hem istihdamla hem Siirt'e müşterek katkıyla hem de Türkiye'ye müşterek katkıyla bu arada aşırı ehemmiyetli müşterek yatırımın dibine imza atacak. Şimdi söyleyeyim. Cumhurbaşkanımız bugün 26 üretimevi açmış. Bir önemli. Tesisin dibine imza atmış. Siirt'te fabrikalar açılıyor. Mardin'de Fabrikalar açılıyor. Organize endüstri yerleri yetmiyor. Ben “oh” demeyeyim de ki “oh” desin?” dedi.

“2023'te aşırı şimdi belirgin arayla alçaltı ittifakını yenik edeceğiz”

Bakan Soylu yakın 2023 seçimleri düşüncesince iddialı konuşarak “Biz 2018'de kesinlikle alçaltı ittifakını yenik etmişsek 2023'te aşırı şimdi belirgin arayla alçaltı ittifakını yenik edeceğiz. Sadece 2023'te alçaltı ittifakını yenik etmeyeceğiz, 2023'te 28 Şubatı baştan yeneceğiz. 2023'te darbeleri baştan yeneceğiz. 2023'te vesayeti baştan yeneceğiz. 2023'te Amerika'dan Avrupa'dan Türkiye'ye pus sallayanları baştan yeneceğiz. 2023'te nema lobileriyle bu ülkeye diz çökertmeye personelleri baştan yeneceğiz. 2023'te bilmenizi isterim ki 27 Nisan e-muhtırasını yayınlayanları tabii ki baştan yeneceğiz. 2023'te geziyle bu ülkeyi çalkalamak isteyenleri baştan yeneceğiz. 2023'te 17-25 Aralık'ı yapanları baştan yeneceğiz. 2023'te Fetö'yü yeneceğiz PKK'yı ve 15 Temmuz hainlerini yeneceğiz. Hep beraberce yeneceğiz milletle yeneceğiz” dedi.

“40 yıla benzeyen müşterek zamandır Siirt'te geçmiş kere yıldırıcı yok”

Bakan Soylu “Türkiye'de 181 yıldırıcı var dedim değil mi? 40 yıla benzeyen müşterek zamandır Siirt'te geçmiş kere yıldırıcı yok. Hiçbir noktasında. Mesele yalnızca teröristi likidasyon kılmak değil onu kuvvetsiz duruma gelmek değil, 15 gündüz evvela Hakkâri'deydim gene nice programlar düşüncesince gittim. Yine müşterek Cuma vaktiydi ve camiden çıktıktan sonraları değme devir selamlaştığım esnaflarla müşterek veda kılmak istedim. Otururum geveze ederim çözüm düşünme sorarım umumi vaziyeti öğrenirim üzerime sakıt müşterek bilinçlilik var ise onu gerçekleştirmeye meşgul oradan ayrımsız sizin yapmış olduğunuz üzere başka müşterek esnafa geçerim. Geçerken müşterek kızımız geldi ego üniversiteyi kazandım dedi. Nereyi kazandın? dedim. Gururlu müşterek biçimde ego tababet fakültesini kazandım dedi. Döndüm valimize sormuş oldum bu sene tababet fakültesini elde eden aşırı mudur dedim.2016'da on paralık namevcut 2017'de on paralık namevcut 2018'de on paralık namevcut ne devir terörün gölgesi kalktı 2019'da 1 2020'de 4 bu sene 19 evladımızı tıpı kazandı” halinde konuştu.

Kılıçdaroğlu ve Akşener'e “Siz Fetö'ye affın peşindesiniz”

Kılıçdaroğlu ve Akşener'i eleştiren Soylu “Şimdi bazıları beceremediklerini gene becermeye çalışıyorlar.15 Temmuz'da beceremediler müşterek vasilik getirmeye çalıştılar beceremediler. Şimdi KHK'lılar üstünde ağızlarındaki baklayı çıkarmadan Türkiye'ye müşterek ileti vermeye çalışıyorlar. Biz adaletin sahibi bulunan müşterek iktidarın mensuplarıyız. Bu ülkeyi birilerine peşkeş çekmeye çalışanlara vesile vermemiz tarihimize ihanettir geleceğimize ihanettir milletimize ihanettir. Kılıçdaroğlu, Akşener sizin derdiniz KHK'lılar değil. Onlara af ardında koşturmak değil ağzınızdaki baklayı çıkartın siz Fetö'ye affın peşindesiniz. Ama bu millet buna vesile data mi? bu organizasyon buna vesile data mi? bu yurt buna vesile vermez. Hala alçaltı ittifakının anlayışı ayrımsız biçimde bitmeme ediyor” dedi.

“Elimizde PKK yıldırı örgütünün HDP'ye gönderilmiş olduğu doküman var”

Bakan Soylu, “HDP yasal müşterek politik fırka diyorlar. Orada da PKK'ya bap aralamaya çalışıyorlar. Terör örgütüyle saf kolalama gezen. Elimizde PKK yıldırı örgütünün HDP'ye gönderilmiş olduğu doküman var. Nasıl davranacağını ne adımları atacağını siyaseti kesinlikle yapacağını, takiyyeyi kesinlikle yapacağını PKK'ya nerede müteallik olacağını anlatım fail müşterek emir metni. Kılıçdaroğlu, Akşener siz ihtimal koltuğunuz yoluna bu milletin özgürlüğünü ve hürriyetini müşterek kenara bırakırsınız fakat şehitlerimiz ve bu millet sizin yakanızı bırakmaz. PKK'dan ve HDP'den meşruluk devşirmeye çalışanlara müşterek kere şimdi söylüyorum bu milletin birliğini ve huzurunu bozamazsınız. Bu millet bu oyunları şimdi evvela görmüş oldu müşterek kere şimdi bu oyunlara ve tuzaklara düşmez” dedi.

Furkan Tan

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler