USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

İçişleri Bakanı Soylu: AK Parti aşırı şişman müşterek davanın ifadesidir

İçişleri Bakanı Soylu, AK Parti Erzurum İl Başkanlığı İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda meydana getirdiği konuşmada, AK Parti'nin elden birlikte siyasal parti adına telafi edilmesinin birlikte hata olacağını söyledi.

İçişleri Bakanı Soylu: AK Parti aşırı şişman müşterek davanın ifadesidir
27-02-2022 19:05
Erzurum

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İbrahim Erkal Dadaş ve Kültür Sanat Merkezi'nde planlı AK Parti Erzurum İl Başkanlığı İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda icra ettiği konuşmada, AK Parti'nin elden birlikte siyasal parti adına telafi edilmesinin birlikte YANLIŞ olacağını söyledi.

AK Parti'nin şişman birlikte amacın mümessili bulunduğunu tabir fail Soylu, elden intihap kazanmak, site hastanesi, mukassem sefer yapmak, Türkiye'nin gelişigüzel kısmını havalimanlarıyla buluşturmak, defans sanayisinin millilik oranını yüzdelik 20'lerden yüzdelik 80'lere çıkarmanın elden mümessili değil, milletin hizmetkarı olduklarını vurguladı.

Hayat kalitesini arttırmak düşüncesince elinden mevrut halis muhlis gayreti ortaya koyan şişman birlikte davanın, şuurun ve mensubiyetin ahit ki temsilcisinin AK Parti bulunduğunu kaydeden Soylu, şöyleki konuştu:

"Yaptığımız iş ahit dünyada gördüğünüz haksızlıkların az hâlâ gelişigüzel tarafta dizi gezdiği, kimsenin derdine kimsenin ehil çıkmadığı birlikte çevrim içerisinde, gelişigüzel havaya kalkmaya çalıştığımızda, gelişigüzel başımızı kaldırmaya çalıştığımızda tepeden dun vuranların 'otur yerine' dedikleri andıran birlikte tarihin içinden geçe ve özgüvenimizi zerre lime içimizden almaya çalışanlara karşı, Amerika'dan Avrupa'ya derece etrafımızdaki coğrafyada bizlere hudut bildirmeye çalışanlara karşı, alın terimizi ve zenginliklerimizi sömürmeye karşı, bu ülkenin halis muhlis değerlerini bölmek düşüncesince kasem etmiş batının halis muhlis baskılarına gönül rahatlığı bizi önemsiz ve değersiz gören, bu ülkeyi parçalamak, bölmek, halis muhlis zenginliklerini al dun kılmak düşüncesince güç gider edenlere gönül rahatlığı ve birlikte başbakanın idamını gözümüze baka baka gelişigüzel devir sabahtan akşama derece 'eğer onların yaptıklarını yapmış olursanız sevdiklerinizi hâlâ size biberli verecek biçimde elinizden alırız' niteleyerek zılgıt edenlere gönül rahatlığı neden geldik biliyor musunuz? Tam da bunun düşüncesince geldik. Bütün bunlara ayakkabı bırakmayan, sizden korkmuyoruz ve çekinmiyoruz niteleyerek dört dörtlük 20 senedir bu şişman millete tek değerimizden korkmadan ve değerimizi aşikâre ona sıkı sıkıya sarılarak AK Parti birlikte siyasal parti değil, Osman Gazi'den Ertuğrul Gazi'den, Mimar Sinan'dan Hacı Bayram'a derece halis muhlis değerlerin taşıyıcısı adına gören birlikte teşkilata bu fideist gine öz adıma uyarmak düşüncesince geldik."

"AK Parti aşırı şişman birlikte davanın ifadesidir"

Soylu, 27 Nisan e-bildirisinden Gezi olaylarına, 17-25 Aralık'tan 6-7 Ekim olaylarına, 15 Temmuz çıyan darbesinden kazançlı halis muhlis saldırılara gönül rahatlığı Türkiye'yi birlikte devir oyunsuz ve harbi bırakmamaya kasem etmiş batıya gönül rahatlığı ehemmiyetli birlikte vakfe sergilendiğini vurguladı.

Ülkenin etrafının gayz çemberi kabil bulunduğunu özetleyen Soylu, "İran'a 10 senelerdir engelleyim uygulanıyor, komşumuz. Balkanların istikrarını ortadan dağıtmak düşüncesince ellerinden mevrut gelişigüzel şeyi 10 senelerdir yapıyorlar ve bizlere yayımcı olsunlar, alperen olsunlar, birlikte araya gelmesinler ve denyo olsunlar niteleyerek ellerinden geleni yaptılar. Orta Doğu'yu karıştırmak, Orta Asya'yı özgüvensiz birlikte duruma getirebilmek düşüncesince gelişigüzel muhtelif oyunu ve tezgahı ortaya koydular. Onun düşüncesince AK Parti, birlikte partinin ötesinde aşırı hâlâ şişman birlikte hareketin ve davanın ifadesidir ve bayrağı geniştir." ifadelerini kullandı.

Soylu, 20 senedir Türkiye'ye ve dünyaya maruz birlikte anlamın bulunduğunu kaydederek, şöyleki bitmeme etti:

"O da eminliktir. Türkiye'yi, hükümetimizi ve Cumhur İttifakı'nı sakıncasız birlikte duruma getirdiniz. Eminlik bizim medeniyetimizin ve inancımızın en ehemmiyetli birlikte kavramıdır. Biz ona sıkı sıkıya sarılmalıyız. Bugün Lübnan ve oradaki insanoğlu bizlerden emindir, Irak ve Suriye'deki halklar ve uluslar bizlerden emindir, Afrika'daki halklar ve liderler emindir. Bu hazırlop birlikte fenomen değildir. Dünyada her insanın karakterini beşik kabil salladıkları birlikte sağgörü içinde bunu sağlayabilmek hazırlop iş değildir. Bugün ayaklarımızın üstünde duruyoruz. Her muhtelif saldırıya karşın ayaklarımızın üstünde duruyoruz. Her muhtelif hınç nöbetleri geçirmelerine rağmen, nite bunu yapıyorlar ve gerçekleştiriyorlar demelerine karşın ahit ayaklarımızın üstünde duruyoruz. Ne yaparlarsa yapsınlar, ne ortaya koyarlarsa koysunlar, ne oyunu yaparlarsa yapsınlar onların Amerikası ve Avrupası var ise bizim Erzurumumuz var."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler