USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İbrahim Yıldız kimdir birçok yaşlarında ne dizilerde gösteriş aldı? İbrahim Yıldız dizileri hangisi?

Star TV'nin toy çaylaklık dizisi Duy Beni bu gece ezanı toy kısmı ile ekrana gelecek. Duy Beni dizisi konusu denli aktör ekibi ile de gündemde. Orta halli müşterek mahallede canlı gençlerin en pop liseye girmesi ile süregelen enteresan hikayeyi bap düzlük dizinin başrollerinde Berk H

İbrahim Yıldız kimdir birçok yaşlarında ne dizilerde gösteriş aldı? İbrahim Yıldız dizileri hangisi?
21-07-2022 18:04
Star TV'nin toy evvel gencelme dizisi Duy Beni bu geceleyin ezanı toy kısmı ile ekrana gelecek. Duy Beni dizisi konusu denli aktör ekibi ile de gündemde. Orta halli müşterek mahallede canlı gençlerin en pop liseye girmesi ile süregelen enteresan hikayeyi özellik düzlük dizinin başrollerinde Berk Hakman, Rabia Soytürk, Caner Topçu, Helin Kandemir, Burak Can denli adlar var. Peki Duy Beni dizisinde Dağhan kim, esasen ki oynuyor? İbrahim Yıldız kimdir, yaşı kaç?Abone ol

Yaz mevsiminin başlaması ile nice biçim toy yaz dizilerini ard arda yayına sokmaya başladı. Star TV'de iri umutlar bağladığı evvel gencelme dizisi Duy Beni ile bu geceleyin ezanı toy kısmı ile görüntülük imtihanını verecek ve Duy Beni bu geceleyin ezanı 1. kısmı ile ekrana gelecek. Dizinin konusu denli aktör ekibi da şimdiden ahenk getirdi. Duy Beni dizisi aktör kadrosunda Berk Hakman, Rabia Soytürk, Caner Topçu, Helin Kandemir, Burak Can denli dinç kabiliyetler var. Duy Beni dizisi adaptasyon mı sorusu ise alçalma edilenlerden. Duy Beni dizisi adaptasyon değil ancak Netflix dizisi Elitte bulunan benzerliği içtimai iletişim araçları kullanıcılarının bakış açısından kaçmayan müşterek detay. Duy Beni dizisi Beşiktaş ve Galata denli mekanlarda çekiliyor. 

Oyuncular: Berk Hakman, Rabia Soytürk, Caner Topçu, Helin Kandemir, Burak Can, Sümeyye Aydoğan, Feride Çetin, Aytaç Uşun, Meltem Akçöl, Alper Atak, Bedia Ener, Hamdi Alp, Utku Coşkun, Taha Bora Elkoca, Gökçe Güneş Doğrusöz, Jasmin Berkiş, Yeliz Akay, Cemre Özşişman, Dilara Sümbül, Beste Kaptanoğlu, İbrahim Yıldız, Durul Bazan, Murat Daltaban

Dizinin konusu nedir: 

İstanbul’un itidalli halli mahallerinden birinde bayağı müşterek sahn canlı ortaöğretim talebesi Ekim’in hayatı, gözünün uğrunda gerçekleşen feci müşterek gidiş geliş kazasıyla ast fevk olur. Ekim’in kazaya müteallik hatırlamış bulunduğu yegâne obje şoförün yüzündeki peçe ve yerde kanlar süresince yatan arkadaşı Leyla’dır.

Leyla’ya çarpıp kaçan araba, mahalleye de aşırı yaklaşan müşterek kampüsü bulunan Gerçek Koleji’nde saklandığını öğrenen mahalleli ayaklanma çıkarır. Araba bu ensesi kalın ve imtiyazlı ailelerin evlatlarının okumuş bulunduğu okulda adeta sırra ayak basar.

Mahalleli doğruluk isterken meslek yönetimi mahalleden kalburüstü üç gence vereceği bursla tepkileri yumuşatmaya çalışır. Bir müddet sonradan da fenomen kapanır. Ancak Ekim’in en yaklaşan arkadaşını yatağa mahkum edenlerin peşini bırakmaya niyeti yoktur. Emin bulunduğu yegâne obje vardır. Suçlu, okuldaki ensesi kalın ve şopar çocuklardan biridir.

“Cennet görünümlü müşterek cehenneme benzeyen” Gerçek Koleji çabucak bu sırrı barındırmaz. Demir kapısının ve faziletli duvarlarının peşinde aşırı şimdi kazalı müşterek hakikatı saklamaktadır. Zorbalık!

Bir takım öğrencinin önderlik etmiş bulunduğu şiddet, Ekim ve okula giren öbür dü kimsesiz genci adeta hayatla yüzleştirir. Ekim, müşterek taraftan bu ziyasız giz perdesini seyrekleştirmek ve adaleti getirmek düşüncesince uğraşırken, duyguları kafasını karıştıracak ve yüreğini ast fevk edecektir. Gençlik rüzgarı anca kaba ve anca alevlenmiş esecektir ki Gerçek Koleji’nde nazar boncuğu obje eskisi denli olmayacaktır…

Duy Beni Hazal (Meltem Akçöl) kimdir :

Oyuncu ve içtimai iletişim araçları fenomeni. 2001, İstanbul doğumlu. Boy 166 cm, kilogram 48 kg. Reels videolar yardımıyla instagramda maruf Meltem Akçöl içtimai iletişim araçları fenomenidir. Hobileri ortada foto döşemek ve keşifler gerçekleştirmek bulunan ve birbirinden değişik giysileri ile instagramda nice resmi mevcut Meltem Akçöl, Televi Menajerlik’in oyuncusudur.

Meltem Akçöl, oynadığı evvel paradigma olarak,  2021’de eş başrol oyuncusu bulunduğu Kırık Hayatlar dizisinde Deniz Yılmaz, 2022’de gösteriş almış bulunduğu Duy Beni dizisinde Hazal karakterini canlandırdı.

Duy Beni Dağhan (İbrahim Yıldız) kimdir: 

Genç aktör İbrahim Yıldız,Muhteşem Yüzyıl: Kösem dizisinde Lagari Hasan kendisine tanınmıştır. 2018 yılında Keşif filmimizde toprak düzlük İbrahim Yıldız alıcı uğrunda iyice birikim kazanmıştır. 2019 senesinde Tek Yürek dizisinde Osman Saruhan karakterini canlandıran İbrahim Yıldız,2021 senesinde TRT 1'in merakla muhtemel yeni Kıbrıs Ada Kışı dizisine müdahale oldu.

Duy Beni- Leyla (Helin Kandemir) : 

2 Haziran 2004 senesinde İstanbul'da dünyaya mevrut dinç oyuncu, 1.55 uzunlukta 41 kilodur.

Bitmeyen Hikaye, Ötesiz İnsanlar, İsimsizler, Hakan Muhafız , Bir Litre Gözyaşı, Doğduğun ev kaderindir ve sonuç kendisine Kağıt Ev dizisinde gösteriş almıştır.

Duy Beni Kanat (Caner Topçu): 

Caner Topçu 1997 İstanbul doğumlu, Samandıra EML'de okumaktadır. İnançtan Zafere, Sarıkamış, Beyaz Cehennem ve Dikkat İnternet Var adlı sanlı temaşa oyunlarında gösteriş almıştır. İlk oynadığı Bilinçsizler filmimizde Recep görevi olmuştu. İlk paradigma oyunculuğunu ise Nöbet adlı paradigma ile sergiledi. Caner Topçu TRT 1 'de gösterilen Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinde Engin Altan Düzyatan'ın canlandırdığı Oruç Reis'in kardeşi İlyas Reis'i oynuyor.

Rol almış bulunduğu film ve diziler

Caner Topçcu dizileri: Bilinçsizler (Recep) (2015)
Nöbet (2019)
Hiç (Deniz) (2021)
Evrensel Döngü: Yaşam Ağacına Yolculuk (2018)
Evrensel Döngü: Zamansal Yolculuk (Ömer Ali) (2019)
Barbaroslar (İlyas) (2021)

Duy Beni Ekim (Rabia Soytürk) : 

Canlandırdığı herhangi müşterek karakterle zevk toplayan Rabia Soytürk, Sağlık Koleji'nin Hemşirelik bölümünü bitirmiştir. 

Küçük yaşlardayken tiyatroya hamle atan Soytürk, köpoğluluk eğitimlerini Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde almıştır.

Kameralar karşısına evvel el mini dizi Şahsiyet ile çıkmıştır. 

Rabia Soytürk 1996 senesinde doğmuştur. İstanbul'da dünyaya mevrut oyunculardan biridir. Güzel aktör 26 yaşlarındadır.

Duy Beni Melisa (Sümeyye Aydoğan): 

Sümeyye Aydoğan, 1997 senesinde dünyaya gelmiştir.

Genç oyuncu, Talento Menajerlik ile çalışmaktadır.   Tiyatronun birlikte monitör ve sinema oyunculuğu ile de ilgilenmekte bulunan Sümeyye Aydoğan, kameralar karşısına evvel el ‘Aile Hükümeti’ adlı sanlı beyaz perde filmi ile geçmiştir.  

Yaz 96 adlı filmimizde de toprak alan Aydoğan, bugünlerde ise Show Tv ekranlarında yayınlanmakta bulunan Kahraman Babam dizisinde Menekşe karakterine sahn verdi.

2021 – Kahraman Baba (Menekşe) (TV Dizisi)
2020 – Yaz 96 (Sinema Filmi)
2020 – Aile Hükümeti (Sinema Filmi)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler