USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Haluk Levent çağırma cihazı yaptı: Biz yeteri denli yardım aldık! Vergiden düşülecek katkısı istemiyorum

Şarkıcı Haluk Levent, kurucusu bulunduğu Ahbap Derneği'ne meydana getirilen bağışlar ile ilişik "Biz yeteri denli yardım aldık, yardım kılmak arzu edenler AFAD'a yollasın" dedi. "Bizi içerisine tefriş kılmak istedikleri bir hale dönüşmek istemiyoruz" diyen Haluk Levent, "B

Haluk Levent çağırma cihazı yaptı: Biz yeteri denli yardım aldık! Vergiden düşülecek katkısı istemiyorum
13-02-2023 10:05
Şarkıcı Haluk Levent, kurucusu bulunduğu Ahbap Derneği'ne meydana getirilen bağışlar ile ait "Biz yeteri derece yardım aldık, yardım kılmak arzu edenler AFAD'a yollasın" dedi. "Bizi içerisine tefriş kılmak istedikleri bir vaziyete tahavvül kılmak istemiyoruz" diyen Haluk Levent, "Bu ortak siyasi ağız dalaşı mıdır, tartışmadır, ama biz burada yaraları dolamak düşüncesince varız! ifadelerini kullandı.Abone ol

Şarkıcı Haluk Levent, kurucusu bulunduğu Ahbap Derneği'ne meydana getirilen bağışlarla ait konuşup, AFAD çağrısı yaptı. Fox Haber’in yayınına bağlanan Haluk Levent, Hatay’dan meydana getirdiği açıklamada şu ifadeleri kullandı:

- Bizler depremin önceki gününden itibaren bölgedeydik, yalnızca Hatay’da değildik, Kahramanmaraş’ta, Adıyaman’da şu anda arkadaşlarımız hâlâ Malatya’da, Gaziantep’te ve Elbistan’da.

3 bin nefis Ahbab Çadır Kenti

- Şu anda ne yapabiliriz diyerek anlatmaya lüzum kalmadan geçmişteki tecrübelerimize, en özellikle deprem dalında en özellikle ortak antrepo oluşturmak, elden deri şehirler kurmak, akabinde taşımalık şehirler düşüncesince teşebbüste mevcut olmak denli ilkelerimiz ve adımlarımız vardı.

- Bunu en akıbet Elazığ depreminde yaşamıştık ve aynısını uyguladık. Şu anda arkadaşlarımız ile Ahbap Çadır Kenti’ni kurduk. Burada 3 bin aileyi barındırabileceğiz. Yemek çıkartacağız.

Burada yalnızca Ahbab yok, hacısı hocası var

- Bakın burada yalnızca Ahbap yok, burada nice STK var, ayrıca Ahbap’tan şimdi baş döndürücü etkin STK var. Bir kat şurası söyleyeyim bu mevzuda hakkıyla hakkaniyetli kalkmak lazım, baş döndürücü dobra icraat yapılıyor. Jandarmasından polisine, valiliğinden AFAD’a hepsiyle koordineli çalışıyoruz.

- Herkesin ortak biricik maksadı var. Her şeyi eleştirebiliriz, ego de eleştiririm, hacısı hocası de gelişigüzel şeyi eleştirebilir, şu anda biz buraya eleştirmeli gözle değil, burayı müspet kılacak, yaraları saracak noktalarla yapabiliyoruz.

Geç kalındı mı, kalındı, dava varmı var

- Geç kalınmış mıdır, kalınmıştır. Sıkıntılar yaşanmış mıdır, yaşanmıştır. Bu madde Ahbap’ların konusu değil. Bizi içerisine tefriş kılmak istedikleri bir vaziyete tahavvül kılmak istemiyoruz. Bu ortak siyasi ağız dalaşı mıdır, tartışmadır, ama biz burada yaraları dolamak düşüncesince varız.

Ahbab'ın öbürlerinden farkı ne?

- Bizim denli nice STK var, baş döndürücü da elleme çalışıyorlar ama Ahbap’ın ortak farkı mevcut onu beyan kılmak zorundayım, güzeşte İzmir depreminden sonradan üç ay kılıç alanda kaldık hacısı hocası gitti. Ve bu mevzuda da İzmir Valiliği de buna şahittir. Şimdi ise gine kılıç deprem bölgelerinde kalacağız ve elimizden ne geliyorsa hazırlamaya çalışacağız. Biz buradayız, valiliğimizle, AFAD’ımızla, polisimizle jandarmamızla ve öbür STK’larla buradayız.

Altı yılda 1.5 bilyon teklik dağıttık ama...

- Biz ortak tomar armağan kaydetme derdinde değiliz, zira bizim derdimiz yok. Ahbap’ta servet diyerek ortak nesne yok. Ben altı yılda 1,5 bilyon dağıttım ama parayı görmedim. Bizim cemiyeti büyütelim, amme yararına yapalım; ortak kat amme faydasını firmalar vergiden düşüyor ya, bu mevzuda tenkit alabilirim, ihtimal ortak patavatsızlık da yapabilirim ama içimdekini beyan kılmak istiyorum.

Vergiden düşülecek katkısı istemiyorum

- Vergiden düşerek yapılacak katkısı ego istemiyorum. Ben gönlünden versin istiyorum, vergiden düşsün diyerek değil. O sebepten dolayı müracaatta bulunmadım, bulunmayı da düşünmüyoruz. Hatta kılıç yeteri derece yardım aldık, küsurat katkısı da, yardım kılmak arzu edenler AFAD’a yollasın. Devletin kurumudur, baş başa çalışıyoruz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3441+2
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler