USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Guardiola, Klopp, Wenger, İlkay, Kaka, Guti... Türkiye düşüncesince dev kampanya

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, depremzedelere arkalamak gibi "Omuz Omuza" kampanyasını başlatacaklarını açıkladı.

Guardiola, Klopp, Wenger, İlkay, Kaka, Guti... Türkiye düşüncesince dev kampanya
26-02-2023 03:05
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, depremzedelere arkalamak amacıyla "Omuz Omuza" kampanyasını başlatacaklarını açıkladı.Abone ol

Spor Toto Süper Lig’in 23. hafta tecil maçında oynanacak Fenerbahçe-Konyaspor maçı evveliyat Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ve Kulüpler Birliği Temsilcileri matbuat toplantısı düzenledi.

Ülker Stadı’nda planlı açıklamada Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin, Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak ve Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz apiko bulundu.

İlk şekilde açıklamalarda mevcut Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Başkanı Mehmet Büyükekşi, kulüplerin hemen müşterek Avrupa maçında bu arada olmadıklarını, küme müsabakalarında da taraf yana olduklarını vurgulayarak, “Biliyorsunuz Trabzonspor-Basel maçında ülkemizi içten etkileyen yer sarsıntısı sonrası müşterek izah yapmıştık. Trabzonspor-Basel maçında hepsi pakt başkanlarımız hassaten Süper Lig Vakfı Başkanı Ali Koç Başkanımız Beşiktaş Başkamız, Trabzonspor Başkanımız, Karagümrük Başkanımız, Antalyaspor Başkanımız, Adana Demirspor Başkanımız ve baş döndürücü şimdi müşterek tomar başkanımız müşterek araya geldik. Bugün de gene dal omuza kampanyası ile ilişik Fenerbahçe Stadı’nda eksiksiz başkanlarımız müşterek araya geldi. İnşallah ferda da Beşiktaş maçında Ahmet Nur Çebi Başkanımızın davetlisi şekilde federasyon ve kulüpler donanması daim bu arada maçı seyredeceğiz. Bunun anlamı şu hemen müşterek Avrupa Kupası maçında değil Süper Lig maçlarında da hepsi kulüplerimiz el ele dal omuza bu kampanyaya dayanaklık etmek veriyorlar ve bu arada oluyorlar” şeklinde konuştu.

“Yardım hareketini müşterek yukarı noktaya çekmek istiyoruz”

Depremde dokunca gören vatandaşlara arkalamak amacıyla "Omuz Omuza" el donanması kampanyası başlattıklarını kail Başkan Büyükekşi, “Ülkemizi içten sarsan yer sarsıntısı felaketlerinin acısı hala baş döndürücü taze. Bölge halkımızın, afetzedelerimizin yaralarını kavuşturmak düşüncesince felaketin geçmiş gününden beri devletimiz, kurumlarımız ve halkımız elinden geleni hazırlamaya bitmeme ediyor. Biz de ayak topu ailesi olarak; acısı acımız bulunan yer sarsıntısı bölgesindeki yurttaşlarımızın indinde olmayı sürdürmeyi, şimdi ilkin başlattığımız iane ve el donanması hareketini müşterek yukarı noktaya taşımayı istiyoruz. Şimdi dal omuza vererek gözyaşlarımızı silme, müşterek olup bütünlük olup dertlerimize deva olma zamanı. Umutları baştan yeşertmenin vakti. Bu amaçla şimdi ilkin Trabzonspor-Basel karşılaşması sonra pakt başkanlarımızla beraberce duyurduğumuz kıl payı 1 Mart 2023 Çarşamba akşamı “Omuz Omuza” el donanması ve teavün kampanyamızı başlatıyoruz. Bu kampanya ile futbolun birlik, beraberlik, kardeşlik, el donanması ve teavün enerjisini tüm dünyaya müşterek kat şimdi göstererek, ayak topu ailesi şekilde semt halkımıza desteğimizi çelimli halde aşikâr etmek hesabına dal omuza vereceğiz” ifadelerini kullandı.

“Birçok kuzey adı müşterek araya getirmeyi hedefliyoruz”

"Omuz Omuza" kampanyası kapsamında yapılacak eş yayında evren yıldızlarının da imdat sağlaması düşüncesince nice adı müşterek araya getirmeyi hedeflediklerinin altının çizen Büyükekşi, “Yardım organizasyonumuzun geçmiş adımını, 1 Mart Çarşamba akşamı zaman 20.00’de başlayacak, aSpor, beIN Sports, D Smart Sports, Tivibu Spor, TRT Spor ve TV 8,5 göstergeç kanallarımız ile sert baş döndürücü spor yayını işleyen radyo ve YouTube kanallarından gerçekleştirilecek eş aktif yayınla atacağız. Bu yayınla emlak içre ve emlak haricinde futbola kıstak verici ve yer sarsıntısı felaketleri sonra kalbi Türkiye düşüncesince atan herkesi müşterek araya getirmeyi hedefliyoruz. Birkaç dayanıklı hasretmek icabında Manchester City’nin hocası Pep Guardiola, Liverpool’un hocası Jurgen Kloop, Arsene Wenger, Manchester City’nin kaptanı İlkay Gündoğan, Guti, Kaka kabil nice adı inşallah müşterek araya getirmeyi hedefliyoruz” açıklamasını yaptı.

“Herkesi kampanyamıza dayanaklık etmek olmaya çağırma ediyorum”

Söz konusu iane kampanyasının 15 Haziran’a denli süreceğini dile getiren Mehmet Büyükekşi açıklamasını şu ifadelerle tamamladı:

“Söz konusu yayını, pakt başkanlarımız, futbolcularımız, ulusal kadro oyuncularımız, fen direktörlerimiz, konuşma dünyası ve spor basını hassaten peyda etmek kıl payı camiamızın önde mevrut adları ile gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Bu çağda desteğini andıran müşterek halde hissettiren FIFA, UEFA, ecnebi ayak topu federasyonlarının yöneticilerinin ve arsıulusal kuzey futbolcuların da organizasyona katılımını bekliyoruz. 1 Mart’ta başlamış olacak ve 15 Haziran’a denli sürecek bulunan ‘Omuz Omuza’ el donanması ve teavün kampanyamızdan elde edilecek dirimlik yer sarsıntısı bölgesindeki yurttaşlarımızın tahaffuz ihtiyaçlarının karşılanmasında kullanılacak. Kaybedecek vaktimiz yok. 1 Mart’ta herkesi ekranlarının başlangıcında kampanyamıza dayanaklık etmek olmaya, yaralarımızı daim beraberce sarmaya çağırma ediyorum.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3441+2
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler