USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Eski CHP Ümraniye Gençlik Kolları Başkanı'nın 'cinsel saldırı' davasında tefekkür hazı

Eski CHP Ümraniye Gençlik Kolları Başkanı'nın "cinsel saldırı" davasında mahkeme, dava dosyasının asal ile alakalı mütalaasını hazırlaması düşüncesince cumhuriyet savcısına gönderilmesine değişmeyen verdi.

Eski CHP Ümraniye Gençlik Kolları Başkanı'nın 'cinsel saldırı' davasında tefekkür hazı
24-09-2021 14:09
İstanbul

Eski CHP Ümraniye Gençlik Kolları Başkanı G.Ö.A.'nın, "sarkıntılık gerçekleştirmek kanalıyla eşeysel saldırı" suçunu işlediği nedeni öne sürülerek 5 yıla denli dam istemiyle yargılanmasına bitmeme edildi.

Anadolu 25. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, tutuklanmadan maznun G.Ö.A. gelmezken, şikâyetçi D.A. ve yan avukatları katıldı.

Duruşmada delil şekilde dinlenilen U.S. şikâyetçi ile maznun ortada yaşanmış olan vakası duygulu duymaz rastgele dü tarafla da bahsetmek istediğini anlatarak, "Bir kafede şikâyetçi D.A. ile buluştuğumuzda sanığın kendisini rahatsızlık ettiğinden bana bahsetmişti. Zaten kötüydü, ağlamaklıydı. Aynı güneş akşamında sanıkla birlikte araya geldim. Sanığa D.A.'nın iddialarını sordum. İddiaları reddetti. 'Ben hakeza birlikte obje yapmadım.' dedi." niteleyerek konuştu.

Bu arada lakırtı düzlük şikâyetçi D.A., yaşamış olduğu şeyin hayatındaki en çirkin anlardan bir tanesi bulunduğunu dile getirerek, şunları anlattı:

"Tanığın anlattığı görüşmeye gitmiştim fakat onun teklifi dair gerçekleşmişti. Yalnız gelmemi diledi fakat ego ısrarla dostum G.K. ile gittim. Ortam kalabalıktı gücün benimle bekâr müzakere etmek istediler. Görüşme sırasında hakeza birlikte fenomen olmuşsa fark şikayetçi olmamam gerektiği, olmadan eş olmam dolayısıyla dokunca görebileceğimden bahisle konuşmalar yapıldı. Arada 'Sen kızsın, erte birlikte güneş evleneceksin.' denilerek mevzuyu kapatmam istendi."

Tanık E.K., şikâyetçi D.A. ile görüntülü konuştukları tam vakası namına anlattığını anlatım ederek, "Sanıkla Dudullu tepesine çıktıklarını, dertleştiklerini, sanığın anahtar ortamında kendisini öpmeye çalıştığını anlattı. Ben de bunun dair 'G.Ö.A.'dan aritmetik sorayım.' dedim. O da 'Sanık vaziyeti yalanlar, ego sıkıntıya düşerim.' niteleyerek görüşmemi istemedi. Olaydan sonraları birlikte kafede otururken, şikâyetçi D.A.'nın arkadaşı G.K.'nin 'Biz cahillik kollarını anca birlikte karıştıracağız ki G.Ö.A. koltuğundan olacak'. halinde söylemde bulunduğunu da duydum." ifadelerini kullandı.

Bunun dair lakırtı düzlük şikâyetçi D.A'nın "Namus bu denli bedava birlikte terim mı? Ben siyasal birlikte fenomen düşüncesince namusumu bu halde ortaya koymam" niteleyerek menfez yaşlarını tutamadığı görüldü.

Bu sırada, delil E.K.'nin başını sallayarak müştekiye bakması dair şikâyetçi avukatı Orkun Kumkumoğlu, müvekkiline müteveccih yıldırma içeren başlangıç sallama hareketi yapıldığını belirterek tepkime gösterdi.

Mahkeme hakiminin bu vaziyeti görmediğini söylemesi dair lakırtı düzlük Cumhuriyet Savcısı, müştekinin beyanda bulunmuş olduğu tam delil E.K.'nin ona akıllıcasına hakkında alçak fevk halde kelle salladığının görüldüğünü rapora yazdırdı.

Ara kararını açıklanan mahkeme, dosyanın esasi hakkında mütalaasını hazırlaması düşüncesince cumhuriyet savcısına gönderilmesine değişmeyen vererek, duruşmayı erteledi.

İddianameden

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanmakta olan iddianamede, emektar CHP Ümraniye Gençlik Kolları Başkanı G.Ö.A.'nın, şikâyetçi D.A. ile 12 Mart 2020'de Ümraniye Dudullu tepesine vasıta ile derece derece birlikte müddet bankta oturdukları ve konuştukları anlatılıyor.

Müşteki ile sanığın henüz sonraları vasıtaya bindikleri kaydedilen iddianamede, maznun G.Ö.A.'nın şikâyetçi D.A.'ya rızası haricinde sarılıp öptüğü, müştekinin de bu tam sanığı kanalıyla ittiği, sanığın, henüz sonraları kıymetlendirmek istemesi dair müştekiyi aracıyla evine bıraktığı kaydediliyor.

İddianamede, G.Ö.A.'nın bu şekilde, "sarkıntılık gerçekleştirmek kanalıyla eşeysel saldırı" suçunu işlediği hususunda tam şek oluştuğu kaydedilerek, sanığın 2 yıldan 5 yıla denli hapisle cezalandırılması isteniyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler