USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Erdoğan'dan partililere İstanbul talimatı: 98 vekilliğin yarısından fazlasını tığ alalım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde AK Parti İstanbul Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan 2023 seçimlerinin önemine değinerek, "Kazanacaksak, kimseden ihsan beklemeden zat gayretimizle kazanacağ

Erdoğan'dan partililere İstanbul talimatı: 98 vekilliğin yarısından fazlasını tığ alalım
02-09-2022 23:04
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde AK Parti İstanbul Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan 2023 seçimlerinin önemine değinerek, "Kazanacaksak, kimseden atıfet beklemeden kişi gayretimizle kazanacağız" ifadelerini kullandı.Abone ol

 İstanbul'daki 98 milletvekilinden AK Parti kendisine 43'ünü aldıklarını tamlayan Erdoğan, "Şimdi bizlere bu miktar yetmez. Allah'ın izniyle sandıkları anca ortak patlatalım ki, inşallah İstanbul'da yarıdan fazlasını kılıç almakta azimli mıyız?" ifadelerini kullandı.

İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen AK Parti İstanbul  Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'na eklenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, burada açıklamalarda bulundu.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları: 

Bugün İstanbul ortak apayrı güzel. Sizinle bu site ortak apayrı güzel. Rabbim'e sizler kabilinden kez arkadaşları baht etmiş bulunduğu düşüncesince ne derece hamd etsem azdır. Gönüllerimizi bu elleme atmosferde buluşturan il başkanımız ve kadrosunu kutlama ediyorum. Ecdadı rahmet ve saygıyla yad ediyoruz. Dün 2023 hedeflerimizi cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılına adamıştık. Yarın evlatlarımız ortak etap ahir hedeflerini 2071'e adayacaklar. Millet edinmek budur. Uzunca süredir bizi bu ruhtan uçurmak düşüncesince çalıştılar. Dünyada ne derece sapkın ideoloji var ise gençlerimize dayattılar. Bölgemizde ne derece arbede konusu var ise milletimize dayattılar. Kalkınma, doğruluk ve hürriyet uğrunda ilerlerken bizlere parçalanmayı, vesayeti, darbeleri dayattılar. Bu nedenle ulusal mücadelemizi zafere ulaştırdık. Yeni devletimizi kurduk, özgürlüğümüzü gine kazandık.

İstanbul 2023 seçimlerinin de lokomotifi olacaktır

Ülkemizin makus talihini alt etmek düşüncesince başlatılan mücadelede akamete uğradık. Artık bu ülkeye vesayetin pençesini geçirmesi vaktiyle baş döndürücü hâlâ zordur. Biz milletimizle ülkemize yüzyıl atlattık. Demokrasi ve kalkınma devrimleri sebebiyle Türkiye en fevk lige yükseldi. Her vizyon, herhangi ortak maksat bu maksata yöneliktir. AK Parti sadece dünün bugünün değil yarının da partisidir. Türk milletini el erki standartlarına kılıç çıkardık. Büyük ve çelimli Türkiye'yi nesir edecek gine biziz. İstanbul kuruluşumuzdan bugüne 2023 seçimlerinin de lokomotifi olacaktır. İstanbul'da il teşkilatımızın başlatmış bulunduğu kampanyanın 2023'ün önceki göstergesi kendisine görüyorum. İstanbul, kuruluşumuzdan bugüne tamamı zaferlerimizin bulunduğu gibi, 2023 seçimlerinin de Allah'ın izniyle lokomotifi olacaktır. Milletle ortak olunca İstanbul hakkıyla baş döndürücü güzel.

Değerlerimize düzen bağı sıkıya sarılmalıyız

Bir süredir dünyada Müslümanların üstünde oyunlar oynanıyor. Irak'ı gine ayrılma eşiğine getirdiler. Suriye'yi parçaladılar. Yemen'den Arakan'a, Filistinden Afganistan'a ayrımsız oyunlar sergileniyor. Ülkemizde Türk-Kürt benzeşim senaryolar sergilenmeye çalışılıyor. Sessiz devrimlerle liberalizm içyüz ayırt etmeksizin her insanın doğruluk ve özgürlüklerini güvence dibine meydan hususiyet devleti kurduk. Eksiklerimiz bulunmayan mudur tabii vardır. Ama bizim irademiz hepsinden hâlâ üstündür. Buna karşın herhangi ortak kamet kabilinden Alevi Bektaşi kardeşlerimize müteveccih tahrikler kem olmuyor. Muharrem kocaoğlan vesilesiyle bütünlük el birliği çağrılarımızı tekrarladık. Bu çağrılarda samimiyiz. Değerlerimize düzen bağı sıkıya sarılmalıyız.

"2023 seçimlerine derece herhangi ortak tuzağı bozmaya kararlıyız"

Tüm yurttaşlarımız kabilinden Alevi Bektaşi kardeşlerimizin problemlerini kılıç çözdük. Yıllarca sömürme ederek, siyasa zanaat yaparak, birtakımı adların başlıca yüzlerini ortaya sermesinden sevinme duyuyoruz. Hadsiz ve sınırsız ortak biçimde mehabetli yaradana, delege efendimize, içsel ve ulusal al çizgilerimize saldırı fail hepsi ayağını denktaş almalıdır. Aksi takdirde bunların hiçbirini milletimiz de affetmez, gün de affetmez. Eğer mevzunun türel ortak yönü var ise kaymakamlık da affetmez. Biz ülkemizi ihya mücadelemizi sürdüreceğiz. Kişi başına ulusal dirimlik 9500 dolara dayandı. Ne he ne diyorlardı. Daha da elleme olacak. 20 yılda bulunduğu kabilinden 2023 seçimlerine derece herhangi ortak tuzağı bozmaya kararlıyız. Türkiye'nin gereksinimi budur. AK Parti kadroları kendisine dirimlik görevin bilincinde olmanın bilinciyle herhangi ortak sözümüzü buna uyarınca söylemeliyiz.

"Kılıçdaroğlu'nun gönlündeki arslan kendini ilgilendirir"

Seçim gününe derece baş döndürücü çalışarak, AK Parti bayrağını Ulubatlı kabilinden dikmeye apiko mıyız. Birileri diyor ki; AK Parti'deki cahillik nerede? İşte burada. Biz tek devir milletimizi seçimden seçime hatırlayan ortak kol olmadık. Cumhur ittifakı adayının şahsım bulunduğunu aylar öncesinden paylaştık. Buna yanıt öteki anlaşma ve partiler yavuklu söylem edemediler. Yaşanan kavganın gürültüsü herhangi ortak yerden hissediliyor. Milletin karşısına çıkaracak yavuklu düşüncesince epeyce kolpa içerisine girdiler. Bunların yönetime gelmeleri biçimde ülkeyi ne felakete sürükleyeceklerini erişmek gürbüz istemiyoruz. Adayı kenara bıraktık, ülkenin istikbaline müteallik projeleri de yok. Tembellik dalgınlık bizlere yakışmaz. Bunun düşüncesince mücadelemizi hâlâ da hızlandırıyoruz. Kılıçdaroğlu'nun gönlündeki Aslan kendini ilgilendirir. Masanın arkasında gözleyen 8.ortak FETÖ'nün hesabı menfaatlerini ilgilendirir.

98 vekilliğin yarısından fazlasını kılıç alalım

Masa projesinin ki olduklarını adresleri mahsus bulunan esas sahiplerinin hesapları da menfaatlerini ilgilendirir. AK Parti'yi çelimli kılan vasıflara cemaat çıktığımız sürece engeller ehemmiyetli değildir. 2023 senesinde tarzı kazanmakta azimli mıyız? Kazanacaksak, kimseden atıfet beklemeden kişi gayretimizle kazanacağız. İstanbul il başkanlığımızın sürdürdüğü projeyi baş döndürücü giranbaha ortak etap kendisine görüyorum. İstanbul'un 98 mebus vardı. AK Parti kendisine kılıç bunun 43'ünü aldık. CHP 28'ini aldı. İP 8'ini aldı. MHP 7'sini aldı. HDP 12'sini aldı. Bize bu miktar yetmez. sandıkları anca ortak patlatalım ki yarıdan fazlasını kılıç almakta azimli mıyız. İnşallah bu kol bunu başarmaya muktedirdir.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler