USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

En muhabbet komple Kadınlar Günü mesajı musavver 8 Mart 2022 tebrik kartı mesajları yeni

Salı günü 8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Kadınların iktisadi ve toplumsal yönden denktaş bulunduğunun altını çizen 8 Mart Dünya kadınlar günü esasta ortak savaş günü. Kadının yaşamın gelişigüzel dalında bulunduğunu ve katiyen art planda kalmayacağının ispatı. Bu mana

En muhabbet komple Kadınlar Günü mesajı musavver 8 Mart 2022 tebrik kartı mesajları yeni
07-03-2022 13:46
Salı günü 8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Kadınların kazançlı ve toplumsal yönden denktaş bulunduğunun altını çizen 8 Mart Dünya kadınlar günü gerçekte birlikte savaşım günü. Kadının yaşamın herhangi birlikte dalında bulunduğunu ve katiyen arka planda kalmayacağının ispatı. Bu manalı ve hususi gün düşüncesince Kadınlar Günü mesajları, musavver 8 Mart tebrik kartı lafları sayfamızda.Abone ol

Mustafa Kemal Atatürk'ün söylediği gibi “Dünyada herhangi birlikte şey kadının eseridir.” Kadınların herhangi birlikte bölgede mevcut bulunduğunun ispatı bulunan 8 Mart Kadınlar Günü'ne elden birlikte gün kaldığında en hususi en elleme musavver 8 Mart mesajlarını, Kadınlar Günü tebrik kartı laflarını sizler düşüncesince derledik. 

Kadınların kazançlı ve toplumsal yönden denktaş bulunduğunun altının çizildiği 8 Mart Dünya kadınlar günü gerçekte birlikte savaşım günü. Kadının yaşamın herhangi birlikte dalında bulunduğunu ve katiyen arka planda kalmayacağının ispatı. Dünyada önce el 1921 senesinde kutlanan Kadınlar Günü devletimizde de 8 Mart'ta kutlanıyor.

8 Mart Kadınlar Günü Sözleri: Müminler düşüncesince en elleme kip Sevgili Peygamberimizdir. O, kadınlara erinç tamamıyla sevgi, saygı, tolerans ve kavrayış göstermiş, bırakın dövmeyi; kadınlara erinç nazar boncuğu devir sert davranmamış; cemi güler yüzlü olmuştur. Dolayısıyla Peygamberimizin kadınlara erinç gösterdiği bu tavır, çoğumuz düşüncesince kip olmalıdır. Bu punt ile tamamı kadınlarımızın gününü kutluyorum.

Kadın, bayı kılıçsız zapt ayar ve hayta bağlar. (Tolstoy)

Korkmadan sokakta yürüyebildiginiz, cinsiyetinizden ötürü kendinizi ispat etmek durumunda olmadığınız, hürmet gördüğünüz hâlâ elleme birlikte dünyada olmanız dileğiyle...Her zorluğun üstesinden gelen, kendine inanan, savaşan, sen yapamazsinlarin üstüne revan tamamı bayanların KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN! Değerinizin bilincinde olun, siz hususi varliklarsiniz.

Onlardan olduğumuz ve yaşamımızın doğumdan ölüme herhangi birlikte çabucak varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi tığ ika önünde yüreklerindeki yârenlik ve şefkati cevapsız sağlayan esirgemez kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum.

Kadın, doğası gereği zayıftır; fakat acıya en baş döndürücü o dayanır. Kadının direncini ağız yegâne şey; hayalet etmiş olduğu ferdin gereksiz çıkmasıdır. Hayallerinizin gereksiz çıkmaması ümidiyle, kadınlar gününüz hümayun olsun.

Cumhuriyetimizin mihrak noktasında toprak meydan kadınlarımız, çağcıl ve muasır günlere gelmemizde ehemmiyetli görevler başarmışlardır. Kadınlar gününüz hümayun olsun.8 Mart, dünyada bayanların eşitlik, kalkınma ve hâlâ erinçli yaşantı özlemleri dile getirdikleri gündür. Kadınlarımızın bu manalı gününü içtenlikle kutluyorum.

Tüm dünya, türkiye ve üyelerimiz ortada fariza karşıcı kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, yârenlik ve saygılarımı sunuyorum.

Sen hayatımın demirkazık oldun, nereye gidersem gideyim ışığının altında sevginle uyudum. Doğru yolu buldum, seni seviyorum! Kadınlar gününü en teklifsizce dileklerimle kutlarım.

Dünyada nice insanoğlu vardır. Kimi mutlu, birtakımı mutsuz.. Kimi gülüyor, birtakımı ağlıyor.. Ama tamamı güzelliklere ve mutluluklara müstahak bir tanesi var; O’da şu anda bu mesajı okuyor. “Kadınlar Günün Kutlu Olsun!”

Eğer yanınızda olsaydım size sıkı sıkıya sarılır, yaşantı boyu gözlerinizdeki ışıltının bitmeme etmesini, erinçli birlikte avlu sürmenizi dilerdim. Kadınlar gününüz hümayun olsun.

Analarımız, bacılarımız, yaşamın ½ si ayrıca baş döndürücü hâlâ birlikte tomar değerlerimizi anlatım fail kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.

Eğer yanınızda olsaydım size sıkı sıkıya sarılır, yaşantı boyu gözlerinizdeki ışıltının bitmeme etmesini, erinçli birlikte avlu sürmenizi dilerdim. Kadınlar gününüz hümayun olsun.

Analarımız, bacılarımız, yaşamın ½ si ayrıca baş döndürücü hâlâ birlikte tomar değerlerimizi anlatım fail kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.

Bütün bayanların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, eşitlik, hürriyet ve devlet mahmul birlikte yaşantı sürmelerini diliyorum.

Bu sabahleyin gökçe bulutları avucuna, mutlulukları gönlüne, sevgimi yavaşça kalbine bırakıyorum. Güneş herhangi birlikte devir senin düşüncesince doğsun, en elleme eyyam seninle olsun. Kadınlar günün hümayun olsun.

Güneş denli sıcak, kar tanesi denli berrak, rahmet denli arınmış ve ak pak birlikte ömür dileğiyle.. Kadınlar Günün Kutlu Olsun.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler