USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Diyarbakır Bağlar'da 500 isim AK Parti'ye geçti

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde HDP-CHP işbirliğine reaksiyon yayınlayan ve AK Partili belediyenin hizmetlerinden mutlu kaldıklarını tabir fail 500’den çok vatandaş, AK Parti’ye katıldıklarını açıkladı.

Diyarbakır Bağlar'da 500 isim AK Parti'ye geçti
09-03-2022 16:17
Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde HDP-CHP işbirliğine aksülamel yayınlayan ve AK Partili belediyenin hizmetlerinden mutlu kaldıklarını anlatım fail 500’den yan yana tomar vatandaş, AK Parti’ye katıldıklarını açıkladı.Abone ol

Diyarbakır ve alanda AK Parti’ye ayrımlı partilerden katılımlar bitmeme ediyor. Merkez Bağlar ilçesine ilişkin Karacadağ bölgesindeki Tellikaya Mahallesi ve mezralarında canlı 500’den yan yana tomar vatandaş, hem AK Partili Bağlar Belediyesi’nden duydukları memnuniyeti hem de alanda geliştirilmek maksut HDP-CHP ortaklığına aksülamel göstererek AK Parti’ye mürur sonucu aldı.

Karacadağ dalında toprak meydan merkezden 30 kilometre uzaklıktaki mahallede planlı iştirak törenine menfi iklim koşullarına karşın derin nazarıitibar oldu. AK Parti İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK üyesi, İl Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Suna Kepolu Ataman, İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmed Mahsum Melikoğlu, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Ahmet Maruf Demir ve beraberlerindeki canlı grubu kocabaşı Abit Budak ve yurttaşlar karşıladı.

“Bu coğrafyada CHP’ye nan yok, Kürtler aslına dönüyor"
Aydın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’un ziyaretiyle ilgilendiren helallik açıklamasına değinerek, Kılıçdaroğlu’nun hususi görüşmesi HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın benzeri Başak Demirtaş ile görüşeceğiyle ilgilendiren his aldığını vurguladı. Başkan Aydın, “CHP’nin burada gerçekleştirmek istediği bilinçlilik Kürtlerin zekası ile küçümseme etmek, dekoratif bu çeşit hamlelerle Kürtleri indinde tutabileceğini, İstanbul’daki intihabat kadar HDP’nin öz oylarını indinde tutabileceğini düşünüyor. Bu defa Kürtler uyandı, CHP zihniyeti ile hem İstanbul’da karşılaştılar hem de geçmişteki CHP zihniyetini hatırladılar. Bu coğrafyada CHP’ye nan yok, Kürtler aslına dönüyor. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde AK Parti iktidarları namına Diyarbakır’da aşırı iri yan yana değiş ve dönüşüme imza atıyoruz” dedi.
Bağlar Belediyesini iyi yan yana işlev siyasetini sürdürdüğüne yer veren Aydın, “ Vatandaşlarımızın hepsi beklentilerini karşılıyor. Bizler de teşkilatlar namına bu işlev siyasetini, dil siyaseti ile taçlandırmaya çaba ediyoruz. Bölgedeki Kürt kardeşlerimiz gelişigüzel şeyin farkında. Kendilerini anabolizma ettiğini tez fail HDP’nin, CHP ve onun umumi başkanı Kılıçdaroğlu ile nite yan yana beraberlik içinde bulunduğunun farkındalar. Öte taraftan CHP’nin, Kürtleri hoppadak yan yana oy pusulasından ibaret gördüğünü biliyor ve CHP’nin bu topraklardaki hepsi kötülüklerin annesi bulunduğunu da unutmuyorlar. Bugün aramıza eklenen kardeşlerimiz ile baş başa Ak Parti ailesini henüz da büyütmüş olduk. 18 Haziran 2023’teki tarihin en ehemmiyetli seçimine galebe yürüyüşümüze güvenli adımlarla yürüyoruz" niteleyerek konuştu.

”Milletimiz cumhurbaşkanımızı ve partimizi ayrı seviyor”
Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, göreve geldiklerinde 20 sene süresince hizmetten yoksun verilmiş ve boşlama edilmiş yan yana Bağlar devraldıklarına nazarıitibar çekerek 3 yılda iri yan yana değişime imza atarak semt halkının itimatını kazandıklarını anlatım etti. Beyoğlu, “Biz onlara şehremaneti başkanlığı değil, hizmetkarlık yaptık. Her şart ve araç altında tek bahane ve değişiklik yapmadan taleplerini kulaktan hal üretmeye çalıştık. Kırsal bölgelerimizde yan yana işlev şahlanışını daim bu arada gerçekleştirdik. Cumhuriyet tarihinin en iri kalkınma hamlesini meydana getiren ve bire yan yana sürede anlayış değişimini yaşama geçirerek milletimizin çirkin günleri muhavvil Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Partimize bulunan teveccühlerinden, desteklerinden çevre aşırı teşekkürname ediyoruz. Milletin kaynaklarını milletin hizmetinde değerlendirince aha bu güzellikler yaşanıyor. Bize bu temiz milletin hizmetkarı olma imkanını bahşettiği düşüncesince mualla rabbime bitmeyen hamd ediyoruz” biçiminde konuştu.

Partiye iştirak düşüncesince merasim düzenlendiğini aktaran kocabaşı Abit Budak, Bağlar Belediyesi’nin hizmetlerinden aşırı mutlu olduklarını, Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ve şehremaneti birimlerinin gelişigüzel devir ve gelişigüzel koşulda yanlarında bulunduğunu anlatım etti. Daha ilk görmedikleri hizmeti bu sürede gördüklerini anlatarak memnuniyetlerini anlatım fail vatandaşlar, CHP’nin gün süresince semt halkı ve Kürtlere gadir ettiğini, demin CHP ile HDP ortada ortaklaşma kurulmasından kırgınlık duyduklarını anlatım ederek bu nedenle işlev adresi namına gördükleri AK Parti’ye mürur sonucu aldıklarını söylediler.
Vatandaşların rozeti takılarak partiye katılımları sağlandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler