USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

'Demirkent Ödülleri' başvuruları devam ediyor

Demirkent Eğitim ve Araştırma Vakfı kabilinden “İletişim”, “Tarih” ve “Sosyal Farkındalık Oluşturulmasına Katkı” başlıkları altında üç anne dalda verilecek "Demirkent Ödülleri" töreni, Nezih Demirkent'in vefatının 21. senesinde 11 Şubat 2022 Cuma haset gerçekle

'Demirkent Ödülleri' başvuruları devam ediyor
13-01-2022 13:22

21 Aralık 2021 - 23 Ocak 2022 tarihleri ortada https://www.demirkentegitimvakfi.com/odulbasvuruformu/ genel ağ sitesi üstünden gerçekleştirilecek başvurular, Türkiye'nin dalında bilirkişi ve etkili seçici kurulun değerlendirmelerine sunulacak.

Dünya Gazetesi kurucusu M. Nezih Demirkent ile benzeri Prof. Dr. Işın Demirkent'in ilkelerini neşelendirmek amacıyla Dünya Eko A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Didem Demirkent önderliğinde kurulan Demirkent Eğitim ve Araştırma Vakfı, ekonomi, gün ve pedagoji bilimi sahalarında tetkikat yapılmasını ve gerekseme sahibi öğrencilere dayanak noktası olmayı hedefliyor.

Başarılı kız öğrencilere burs verilecek
Vakfın çatısı altında 3'üncü kat gerçekleştirecek bulunan “Demirkent Ödülleri''nden elde edilecek gelirle Ekonomi, Hukuk, Tarih ve İletişim Bölümleri'nde okuyan güzel fakat maddesel hali çıtırbom kız öğrencilere burs verilecek.

3 kategoride, 11 rütbe düşüncesince arka tadat başladı
İletişim, Tarih ve Sosyal Farkındalık Oluşturulmasına Katkı edinmek kabilinden 3 anne dalda verilecek hep 11 rütbe malikleri ile buluşacak.

Dijital ortamda müracaatta mevcut edinmek talip katılımcılar https://www.demirkentegitimvakfi.com/odulbasvuruformu/ yahut ''0 212 285 11 03'' numaralı telefondan etraflıca bilgelik alabilecekler. Basılı yerine plan irsal etmek talip katılımcılar ise etiket ve haberleşme bilgileriyle baş başa projelerini; DEMİRKENT EĞİTİM VE ARAŞTIRMA VAKFI Demirkent Ödülleri Genel Sekreterliği Maslak Mah. Eski Büyükdere Cd. No: 37 - 4 Sarıyer / İstanbul adresine, zarfın ön yüzüne "Demirkent Ödülleri başvurusudur" yazarak gönderebilecekler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler