USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Darp edilen İHA Muhabiri Uslu dünya evine girdi

İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkan'ın gümrüksüz çiftliğini görüntülemeye çalışmış olduğu tam saldırıda, Türkkan'ın personelleri çeşidinden trajik biçimde zedelenmek edilen İHA Muhabiri Mustafa Uslu, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın katılmış olduğu ni

Darp edilen İHA Muhabiri Uslu dünya evine girdi
25-09-2021 13:04

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde 6 Haziran tarihinde İYİ Partili Lütfü Türkkan'ın gümrüksüz çiftliğindeki katabolizma çalışmalarını strateji ederken, Türkkan'ın mensubu bulunduğu belirlenen 4 agresif çeşidinden zedelenmek edilen İhlas Haber Ajansı Muhabiri Mustafa Uslu, dünya evine girdi.

Darp edildikten sonraları degaje bir yığın çeşidinden dayanak noktası düzlük Uslu, yaşamını Aslı Sena Çevikbaş ile birleştirdi. Kocaeli'nin Darıca ilçesinde planlı nikah merasimine Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Yaşar Çakmak, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, İhlas Haber Ajansı Genel Yayın Koordinatörü İrfan Altıkardeş, İhlas Haber Ajansı Kocaeli Bölge Müdürü Refik Fidan, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Muhammet Aslan, siyasal öğür il ve kaymakamlık başkanları katıldı. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık çeşidinden kıyılan nikah hemen sonra dünyaevi cüzdanını gailesiz tekme Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank tasdik etti.

“Rabbim bu birlikteliği ongun kılsın”

Genç çiftin nikah merasimine katılıp tanıklık fail Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, “Çevikbaş ve Uslu ailelerinin en bahtiyar gününde onları bekâr tutmak düşüncesince kendilerine yoldaşlık ediyoruz. Tabi hepimiz resmi siz gönüllü şevahit namına bu nikaha tanıklık ettik. Rabbim hayırlı, ongun eylesin. Rabbim çocuklarımızın acısını göstermesin, en çirkin zamanımız hakeza olsun niteleyerek afsun ediyoruz. İyi eyyam paylaşıldıkça çoğalır, çirkin eyyam paylaşıldıkça azalır. Bu açıdan sizler dü iyi kardeşimiz namına inşallah birbirinize yarenlik ederek bu birlikteliği sonsuza denli götüreceksiniz. Bizim Rabbimizden temennimiz, duamız bu şekilde. Rabbim de inşallah sizlere bu memlekete hayırla fariza edecek, vatanına dinine ilişkin iyi evlatlar kader edecek niteleyerek afsun ediyoruz. Rabbim bu birlikteliği ongun kılsın” dedi.

“Helal sokum ardında vazifesini en iyi biçimde hazırlamaya çalışırken saldırıya uğradı”

Mustafa Uslu ile lezzetsiz bir fenomen sonucunda tanıştığını tabir fail Varank, “Biz Mustafa ile maatteessüf tek olmamasını istediğimiz bir halde tanıştık. Ben kendisini görüşme ettiğimde dedim ki, maddem nikahın mevcut ego uydurma veriyorum o nikaha geleceğim, şahitliğimi yapacağım. Ben burada sözümü tutmuş oluyorum. Gelirken şurası düşündüm Bilişim Vadisi'ndeydim bu arada barkım Mustafa'nın yüzündeki iz kalmış. Acaba Sena kızımız acep benim eşimin yakışıklılığı soysuz mudur niteleyerek düşünmüş müdür?. Ama sonraları hakeza düşündüm, Mustafa kardeşimiz helal sokum ardında vazifesini en iyi biçimde hazırlamaya çalışırken, maatteessüf kendilerine ulusal iradenin mümessili diyen zorbaların saldırısına uğradı. İnşallah rabbim onlara iyi evlatlar kader ettiğinde Sena ile beraberce Mustafa diyecek ki, bir haysiyet nişanesi namına ‘Ben helal sokum ardında koşarken, maatteessüf başımıza hakeza bir nesne geldi. Evlatlarım siz de katiyen akla yatkın yoldan, helal lokmanın ardı sıra gitmekten ayrılmayın' diyecek. Bunu da inşallah sonsuza denli taşıyacağı nişanı namına görmemiz lazım. Rabbim bu nikahı hayırlı, kademli eylesin. İnşallah sizlere de bu ülkeye gene ayrımsız biçimde hayırla fariza etmeyi kader etsin” niteleyerek konuştu.

Harun Yıldız
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler