USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gözde döviz ve pahalılık mesajı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin umumi merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuşuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gözde döviz ve pahalılık mesajı
17-03-2022 20:09
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin umumi merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuşuyor.Abone ol

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin umumi merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuşuyor. Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

-Her intihap ciddi bir şeydir hayatidir ve belirleyicidir. Ama 2023 seçimleri ülkemizin kaderi itibarıyla sefer ayrımını anlatım edecektir.

-Çanakkale Zaferi'nin taçlandığı alanda bu yapıtı ortaya koymak... Şimdi bu köprümüzle 6 dakikada Avrupa'dan Asya'ya Asya'dan Avrupa'ya geçecek yatırımı gerçekleştirdik. Bize kader oldu.  Yarın daim beraberce orada buluşacağız. 

-Milletimiz elindekinin değerini biliyor oynanan oyunu görüyor. Yavuz Selim Köprüsünü yaptık ona takıldılar Osmangazi yaptık ona takıldılar. Akılları bu cins şeyleri almıyor. Bunlarla bu arada İstanbul-İzmir arası 3 vakit 15 dakikaya indirdik hafızaları almadı almaz.

-Ey anne ihtilaf kalabalık Giresun'da denizin üstünde hava meydanı yaptık haberiniz mevcut mı? Rize Artvin orada da havalimanımız sona eriyor açışını yapacağız haberiniz mevcut mı?

-Döviz kurundaki faizlerdeki dalgalanmalar, enflasyondaki dalgalanmalar yaşadığımız intikal döneminin bedelidir. Fiyatlar şunlar bunlar canan vatandaşlarım bakın durmuyoruz hepsi yatırımları yaparken tığ başta devir olmakta bakıyorsunuz yap işlet devretle yapıyoruz ancak bunu akılları almıyor. Öğren de gel. Bu müteahhit kuruluşların öz olanakları ile bu yatırımı yapmış olup sonrada eksiltme ile bunun bedelini mevki yerine ödüyoruz. 

-Şehir hastanelerimize bahane takmaya başladılar anlamsız uğraşmayın. Bak sizlerin de eliniz ayağınız oraya düşer.

-Yatırım ve eserin bulunmadığı ilimiz yok. Sizde ilinizdeki bu eserleri halkımla vatandaşımla paylaşacaksınız. Biz milletimizi seviyoruz inanıyoruz partimize de güveniyoruz. Bu kadronun gücünden eminiz maslahat bunları halkımıza anlatacağız. 

-Bizim siyasetimiz daim kitap ve fariza siyaseti olmuştur. Muhalefet kitap ve fariza merkezli tartışmalardan kaçıyor. Bizim hesabına gitmemiz müstelzim arazi burasıdır.

-Şuan üniversitemizin bulunmadığı il yok. Hatırlayın ne dediler 'ne lazım var'... Arkadaşlar almıyor, kavramıyor. Bizde değişiklik namevcut batıda ne mevcut ise doğuda da güneydoğu da da o olacak dedik. Biz sözümüzde durduk. Bazıları temiz bönce soruyor 'ya siz hakkıyla Kürtleri de seviyor musunuz?' Asla değişiklik sanarak müşterek nesne yapamayız. Rabbimizin hepsi yarattıklarının bunlar bizim kardeşlerimiz.

-Adalette bilge ve müddeiumumi sayısını 2,5 kıvrım araştırma görevlisi personel sayısını 3 kıvrım artırarak milletimizin hizmete erişimini kolaylaştırdık. 

-Ne yapacakları caba doyurucu değil. Yapsınlar da görelim. Ellerimde büyükşehir belediyeleri mevcut buralarda ne yapıyorlar görelim. Lafla olmuyor. Sel afeti bulunduğu devir bunların belediyelerinin bulunduğu bölgeleri gördük.

-Seçim Kanununda yapılacak tensikat en baş döndürücü CHP milletvekillerini rahatlatacaktır sanarak düşünüyorum. Bu partinin milletvekilleri intihabat evveliyat gruplar biçiminde gözleri buğulanmış boyunları bükük başka partilere giranbaha tepsilerde ağırlama ediliyordu. Yeni aranjman ile seçimlere eklenmek düşüncesince Meclis'te takım ihdas etmek tam olmayacağı düşüncesince bu cins taşınmalara gerekseme kalmayacak. CHP milletvekillerinin tuzluk üzere aracısız elde gezdiği beniz kızartıcı tablolarla inşallah karşılaşmayacağız. İttifaklar içre arazi düzlük partilerin eş oldukları potansiyelin üstünde kuvvet elde etmesini sağlayıcı sistemi de değiştiriyoruz.

-Aslında siyasette elini en baş döndürücü rahatlattığımız insan de CHP'nin başında.  Yuvarlak masanın başlangıcında kavuşum ile yöntem olmuyor. Kılıdçaroğlu'nun tutarsızlıklarına yel gülü misali esintiye layıkıyla doğrultu değiştirmelerine alıştık. 2023 seçimleri başka nice yararlı anlam indinde bu taslak tipten de kurtarmaya okazyon olacaktır. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler